علاوه بر این بیش از یک ماه است که از خانم آریا و نگار حائری، همسر و دختر زندانی سیاسی ماشاءالله (حمید) حائری که در روز 11اردیبهشت ماه توسط عوامل اطلاعات آخوندی ربوده شدند، اطلاعی در دست نیست. پسر و برادرش سهیل و عبدالله حائری در شمار مجاهدان اشرف هستند.
در روز 11 اردیبهشت ماه همچنین شمار دیگری از خانواده های هوادار مجاهدین و بستگان شهیدان حمله مرگبار 19فروردین به اشرف، از جمله محمود عظیمی، ناصر، طاهره و پویان سوداگری، حسین حاج آقایی و صدیقه مرادی، در یورش عوامل اطلاعات آخوندی به خانه هایشان دستگیر شدند.
مقاومت ایران با تأکید بر اینکه بازداشتهای خودسرانه خانواده های مجاهدان اشرف، بخشی از سیاست جنایتکارانه رژیم آخوندی برای اعمال فشار و سرکوب و تشدید جنگ روانی علیه ساکنان اشرف است، عموم مراجع بین المللی و ارگانهای حقوق بشری به ویژه کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگر دستگیریهای خودسرانه را به اقدامی عاجل جهت پایان دادن به سرکوب خانواده ها فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
15خرداد 1390 (5ژوئن 2011)