رخ داد، با زیر سؤال بردن قدرت دولت "نوری مالکی" احتمال پیروزی وی در انتخابات آینده عراق را کاهش داد از همین رو با متحد شدن و پیوستن رسمی مالکی به ائتلاف ملی عراق متحد ( که از مجلس اعلای انقلاب اسلامی وسپاه9بدرتشکیل شده است) شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات بدست می آورد.
به نوشته پاسدار محسن رضایی، مقامات رژیم در انتظار این هستند که: خبر پیوستن "نوری مالکی" و تشکل "ائتلاف دولت قانون" به ائتلاف عوامل شناخته شده رژیم ایران در عراق که ائتلاف ملی عراق نامگذاری شده است ، طی چند ساعت آینده، به طور رسمی اعلام شودتا به این ترتیب گروههای مختلف شیعی، با قدرت هرچه تمام تر وارد عرصه انتخابات عراق گردند.پاسدار محسن رضایی خاطر نشان کرده است: "ائتلاف عراق یکپارچه" که 4 سال پیش در انتخابات قبلی عرا ق اکثریت را بدست آورده ودر طول زمان فرو پاشیده بوددر شهریور ماه گذشته تحت عنوان "ائتلاف ملی عراق" اعلام موجودیت کرده است و شامل مجلس اعلای اسلامی به رهبری "عمار حکیم"، سازمان بدر به رهبری "هادی عامری"، جریان صدر به رهبری " مقتدا صدر"، "فراکسیون همبستگی و کنفرانس ملی عراق" به ریاست "احمد چلپی"، وشمار دیگری از افراد و جریانهاست.
از سوی دیگر تلویزیون الشرقیه خبر داد، مدیر دفتر مالکی نخست وزیر عراق از چند روز قبل در تهران درگیر گفتگوهای جدی با طرفهایی در لیست ائتلاف شیعی به منظور ادغام لیست ائتلاف با لیست ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری مالکی است.
به گزارش الشرقیه ، طرفهای مورد گفتگو در تهران شامل احمد چلبی و جلال الدین صغیر از لیست ائتلاف و طارق نجم از لیست ائتلاف دولت قانون بوده است که در حضور قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و منوچهر متکی وزیر خارجه ایران با یکدیگر گفتگو کرده اند.
شبکه عرب زبان رژیم آخوندی خبر داد:پاسدار لاریجانی پس از ورود به عراق گفت: دولت عراق گامهای زیادی در مقابل سازمان مجاهدین خلق ایران برداشته است اما این گونه سازمانها نباید در خاک عراق باشند. لاریجانی افزود: کشورش از روند دمکراسی در عراق حمایت می کند و موضوع طوفانهای خاک را با سیاستمداران عراقی، علاوه بر تبادلات تجاری و سیاسی مورد گفتگو قرار خواهد داد.
یادآوری می کنیم که پاسدار لاریجانی دو سال پیش نیز در 21شهریور 1386 گفته بود: تنها ایران است که از روند دمکراسی در عراق حمایت میکند و ما تنها کشوری بودیم که از رفراندوم و قانون اساسی در عراق حمایت کردیم. ایران تنها کشور منطقه بود که از انتخابات مجلس ملی در عراق حمایت کرد و از دولت ملی در عراق ما بودیم که حمایت کردیم.
لاریجانی در همان زمان افزود: ما در عراق دوستان زیادی داریم که از ما حرف شنوی دارند و ما مشوق آنها برای روند دمکراسی هستیم: دوستان ما که حرف شنوی دارند، مثلا مجلس اعلا، حزب الدعوه هر دو گروه، گروههای مختلف مستقل، همه اینهایی که از دوستان ما هستند. . . . آن زمانی که صدام اینها را تحت فشارداشت همه اینها مورد حمایت ما بودند به همین دلیل دوست ما هستند. به همه اینها ما توصیه کردیم که در روند سیاسی حضور داشته باشند.
سخنگوی مطبوعاتی مجاهدین در اسلو، سفر پاسدار لاریجانی به عراق و حمایت مشعشع رژیم آخوندی از روند دمکراسی در این کشور را که همان صدور الگوهای کهریزک و اوین باشد، ریشخند تاریخ به نظام ولایت بربریت توصیف کرد، آنهم درست در روزی که مردم ایران در خیابانها فریاد مرگ بر دیکتاتور سر داده اند.
سخنگوی مجاهدین افزود: جالب اینجاست که: دولت کنونی عراق در برابر این دخالت آشکار و همه جانبه رژیم ایران در انتخابات این کشور سکوت پیشه کرده است. حال آنکه وقتی یک عراقی از سه راهی قرارگاه اشرف عبور میکند ، فغان و فریاد بر میدارد که مجاهدین در امور داخلی این کشور دخالت کرده اند !!
از این پیشتر 5میلیون و 200هزار تن از مردم عراق و نیز 3میلیون نفر از شیعیان این کشور خواهان خلع ید از رژیم آخوندی در امور کشورشان شده بودند.