واشنگتن تایمز: بهانه برای حمله

واشنگتن تایمز درمقاله ای به نام ”بهانه برای حمله“ که روز پنجشنبه 10خرداد منتشر کرد، به شکایت یکی از معاونین رییس پارلمان اروپا از طرحهای رژیم آخوندی در حمله به کمپ پناهندگی مجاهدان(لیبرتی) اشاره کرد ونوشت: آلخو ویدال کوادراس، یکی از حامیان مقاومت ایران خاطرنشان کرد که رسانه‌های رسمی رژیم توتالیتر حاکم بر ایران و رسانه‌های وابسته به آن در عراق، نتوانستند خوشحالی خود را نسبت به سخنان غیرواقعی الیزابت جونز، دستیار موقت وزارت‌خارجه در امور خاور نزدیک، پنهان کنند.

او هم‌چنین نسبت به اظهارات مشابهی که پیشتر در همین ماه توسط وندی شرمن، معاون وزارت‌خارجه در امور سیاسی، به‌عمل آمده بود، شکایت نمود.
واشینگتن تایمز 10خرداد1392
    هفته گذشته خانم جونز به  کمیته‌یی در کنگره گفته بود که رهبران مخالفان ایرانی در  کمپ لیبرتی عراق، تلاشهای آمریکا و ملل ‌متحد برای انتقال این تبعیدیان به خارج از عراق  و به آلبانی، که همراه با آلمان، با پذیرش شماری از پناهجویان موافقت کرده‌اند، بلوکه  کرده‌اند.  
  جونز به  زیرکمیته روابط خارجی مجلس در امور خاورمیانه و آفریقای شمالی گفت، ما زمان خیلی زیادی را با این رهبری صرف کردیم تا به آنها کمک کنیم متوجه شوند که رزمندگان خود را تشویق کنند تا از این فرصتهای به‌دست آمده، استفاده کنند. ولی آنها بدلایل مربوط به خودشان، اکراه دارند این امر را به شیوه‌ای شفاف که مناسب باشد، پیش ببرند.
    آقای ویدال کوآدراس خاطرنشان کرد که خبرگزاری دولتی فارس ایران گزارش کرده است که خانم جونز، رهبران این گروه را به‌خاطر عدم همکاری آنها در زمینه عزیمت نیروهایشان از عراق، تقبیح کرده است.
    فارس هم‌چنین این مخالفان را اعضای یک سازمان تروریستی نامیده است. دولت عراق که طرفدار ایران است، اغلب اوقات،   این مخالفان را متهم به تروریسم می‌کند تا به این بهانه، دست به حملات بیشتری علیه این پناهجویان غیرمسلح بزند.
    ناراضیان مزبور، بعد از حمله 2003 به عراق، سلاحهای خود را به نیروهای آمریکایی تسلیم کردند، امری که به‌طور موثری به نبرد مسلحانه آنها برای سرنگونی رژیم ایران خاتمه داد.
    از آن موقع به بعد، بیش از 3000تن از ناراضیان، به زندگی کردن در مجتمعی به‌نام کمپ اشرف در شمال بغداد، که مرکز فرماندهی آنها در کارزار نظامیشان محسوب می‌شد، ادامه دادند، تا این‌که دولت عراق خواستار جابه‌جایی آنها به کمپ بسیار کوچکتر لیبرتی در بغداد، و بعد هم اخراج  آنها  از کشور شد.
    آقای ویدال کوآدراس هم‌چنین خانم شرمن را به‌خاطر اظهاراتش در استماع کمیته روابط خارجی مجلس در 15 مه، مورد انتقاد قرار داد.
    خانم شرمن رهبران موجود در کمپ لیبرتی و در شورای ملی مقاومت ایران مستقر در پاریس را متهم کرد که نمی‌گذارند مخالفان در این کمپ بدانند، چه گزینه‌هایی برای جابه‌جایی در اختیار دارند.
    آقای ویدال کوآدراس، اظهارات خانم جونز و خانم شرمن را غیرواقعی و خطرناک نامید و گفت که این اظهارات می‌توانند به‌عنوان بهانه‌یی توسط عراق برای یک حمله دیگر علیه این مخالفین، مورد استفاده قرار گیرند.
    وی گفت رهبران این ناراضیان، ساکنان کمپ را از طرحهای موجود برای انتقال آنها به آلبانی مطلع کرده‌اند، اما تنها 14نفر منتقل شده‌اند. او هم‌چنین خاطرنشان نمود که رهبران کمپ، مقامات ملل ‌متحد را مطلع ساخته‌اند که 100تن از مخالفان با استاتوی پناهندگی آلمان، آماده رفتن به آلمان هستند اما هیچ‌کدام آنها منتقل نشده‌اند. او گفت، آیا خانم جونز و خانم شرمن از این موارد آگاه نبوده‌اند؟
    روز پنجشنبه وزارت‌خارجه از این دو مقام دفاع کرد و بار دیگر رهبری مخالفان را به عدم همکاری متهم نمود. این وزارتخانه گفت، تلاشهای موجود برای جابه‌جایی، در حال درجا زدن است، از جمله ممانعت از جابه‌جایی بر اساس پیشنهادات صریح از جانب کشورهایی مانند آلمان، و این  می‌تواند بر روی سایرین، که پیشتر در جریان است، مانند آلبانی، تأثیر بگذارد.
    * آقای ویدال کوآدراس، عضو اسپانیایی پارلمان اروپا از حزب راست میانه مردم اروپا، هم‌چنین رئیس کمیته بین‌المللی جستجو برای عدالت است که می‌گوید 4000تن از قانونگذاران در آمریکا و اروپا که از مخالفان ایرانی حمایت می‌کنند، در آن عضویت دارند.