در حالیکه مردم ایران درحاکمیت آخوندها در فقر و تنگدستی به سر میبرند، سرکردگان رژیم از چپاول داراییهای کشور و باندبازی بر سر پایه ای ترین مواد غذایی، خبر میدهند.
اسداله عسگر اولادی، رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی رژیم گفت: متأسفانه با اتفاقاتی که اخیراً رخ داده و اختلافاتی که بین بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک بوجود آمده، طی شهریور و مهر ماه با کسری و کمبود کالا در کشور مواجه خواهیم بود.
این کارگزار اقتصادی رژیم افزود: یکسری از اجناس در گمرکات رسوب کرده که اغلب مواد غذایی فاسد شدنی است.10 هزار کانتینر دارو و مواد غذایی نیز در بنادر جنوبی کشور و 5 هزار کانتینر در بندر جبل علی دوبی در انتظار حل این مشکل هستند که مبلغ مورد نظرشان را دریافت کنند. اما بانک مرکزی علی رغم وعده های گذشته اش کارشکنی کرده است. دولت چرا معیشت مردم را در نظر نمی گیرد، متأسفانه طی ماههای آینده با کمبود مواد غذایی در کشور مواجه می شویم، به نظر می رسد دولت یازدهم باید در این شرایط خاص اقدام کند و تکلیف این موضوع را روشن سازد.
خبرگزاری حکومتی ایلنا (9مرداد) نوشت، علی رغم انتشار برخی اخبار در خصوص ترخیص کالاها، اما کشمکشهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی در مورد نحوه پرداخت ارز 1226 تومانی برای واردات کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد و به نظر می رسد این مشکل تا آغاز به کار دولت جدید هم ادامه داشته باشد.