برملاشدن چپاول حکومتی با سوء استفاده از ارز ویژه دارو

محمود بهمنی، رئیس بانک مرکزی رژیم آخوندی بخشی از چپاول و غارت رژیم را با سوءاستفاده از ارز ویژه دارو برملا کرد وگفت: عده‌ای این روزها می‌خواستند 75 کشتی حاوی خودرو و کالای لوکس را به اسم دارو وارد کنند.

بهمنی افزود: قصد دارند کالاهای غیراساسی را هم لابه‌لای دارو و کالای اساسی با نرخ 1226 تومان ترخیص کنند و بعد در بازار آزاد با نرخ 3000 الی 3170 تومان بفروشند. دیگر نباید خودرو به اسم دارو و با ارز 1226 تومان ترخیص شود.
به گزارش روزنامه حکومتی کیهان(13مرداد) بانک مرکزی رژیم از برملا کردن بیشتر باندبازیها خودداری کرد و گفت: من بیشتر از این توضیح نمی‌دهم؛ اما توجه کنید که یک سری کشتی در گمرک می‌آید و بعد اعلام می‌کنند فلان مقدار کشتی پشت بندر منتظر است، ببینید این کشتی‌ها واقعاً چه چیزی حمل کرده‌اند. اصلاً این کشتی‌ها حامل دارو و کالاهای اساسی نبودند.