مریم رجوی خطاب به جامعه جهانی:
تا زمانی که در مورد اعدامها، قتل عام اشرف و جنایت ملاها در سوریه سکوت میکنید آنها از برنامه اتمی دست بر نمیدارند.
- آمریکا، اروپا و سازمان ملل، باید با قطع کمکهای اقتصادی و تسلیحاتی به عراق ، مالکی را وادار کنند که گروگانها را آزاد و الزامات امنیت لیبرتی را تأمین کند.
- مسئولیت جان گروگانها و اعتصابغذاکنندگان در لیبرتی و کشورهای مختلف به عهده آمریکا و اتحادیة اروپا و سازمان ملل است که بیعملی و سکوت در پیش گرفتهاند
روز شنبه 19 اکتبر، یک کنفرانس بین المللی در پاریس با حضور خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، و شمار زیادی از شخصیتهای آمریکایی، فرانسوی و اروپایی زیر عنوان: «ایران، حقوق بشر، تهدید اتمی، حفاظت از ساکنان کمپ لیبرتی» برگزار شد.
در این کنفرانس دهها شخصیت و چهره سرشناس فرانسوی طی یک بیانه مشترک، دولت فرانسه و جامعه بین المللی را به یک اقدام عاجل برای آزادی بلادرنگ هفت ساکن به گروگان گرفته شده اشرف شامل 6زن، اعلام شد. این کنفرانس در پنجاهمین روز اعدام دسته جمعی، 52تن از مجاهدین ساکن در کمپ اشرف و به گروگان گرفته شدن هفت نفر از ساکنان، برگزار شد. آنها همه افراد حفاظت شده طبق کنوانسیونهای ژنو و پناهجو و برخوردار از حفاظتهای بین المللی بودند.
امضاکنندگان بیانیه که برنارد کوشنر، آندره گلوکسمن، رابرت بدنتر، در میان آنها دیده می شوند، همچنین از دولت فرانسه خواستند که پیشقراول یک ابتکار فوری برای تأمین امنیت ساکنان کمپ لیبرتی شود و به یک هیأت تحقیق بین المللی بیطرف در مورد کشتار اول سپتامبر، حضور دائمی ناظران ملل متحد و کلاه آبی های ملل متحد در کمپ لیبرتی، فراخوان دهد. آنها تأکید کرده اند که سکوت و بی عملی در قبال این جنایتها دعوت به کشتار بیشتر است.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، در سخنرانی خود با اشاره به سوابق امر گفت: سلسله یی از تعهدات خیانت شده آمریکا و ملل متحد راه قتل عام 10شهریور را باز کرد. و این رویکردی است که هنوز ادامه دارد. او یا اشاره به سفر برنامه ریزی شده مالکی به آمریکا گفت چرا آمریکا از مالکی نمیخواهد گروگانها را فورا آزاد کند؟ چرا میخواهد یک قاتل و جنایتکار را در کاخ سفید بپذیرد؟ وی افزود: مسئولیت جان گروگانها و اعتصابغذاکنندگان در کمپ لیبرتی و 5شهر دیگر جهان و مسئولیت تمام عیار عواقب انسانی و سیاسی آن با آمریکا و اتحادیة اروپا و سازمان ملل است که برخلاف وظایف قانونی خود، بیعملی و سکوت در پیش گرفتهاند.
وی از آمریکا، اروپا و سازمان ملل،خواست که کمکهای اقتصادی و رابطه تسلیحاتی با عراق را قطع کنند تا دولت عراق گروگانها را آزاد و الزامات امنیتی کمپ لیبرتی را تأمین کند. رجوی تصریح کرد: تمامی ساکنان لیبرتی پناهجو هستند و آمریکا و اروپا می توانند به سرعت همة آنها را و در قدم اول بیماران و مجروحان را بپذیرند. چیزی که تا به حال از آن سر باز زده اند و تاکنون موجب درگذشت 15تن از آنان شده اند.
خانم رجوی در بخش دیگری از سخنرانی خود خطاب به جامعه جهانی گفت: تا زمانی که در مورد نقض حقوق بشر در ایران سکوت میکنید، تا زمانی که نسبت به قتل عام اشرفیها و جنایت ملاها در سوریه سکوت میکنید آخوندها از برنامه اتمی دست برنخواهند داشت. آنها در پی یک راه تنفس فوری هستند تا پروژة تسلیحات اتمی را در خفا پیش ببرند. مردم ایران برنامه اتمی را که تاکنون دست کم صد میلیارد دلار به اقتصاد ایران لطمه زده نمیخواهند. این برنامه ضدملی باید همین امروز تعطیل شود.
رجوی هشدار داد: هر توافقی که توقف سانتریفیوژها و تعطیلی کامل سایتهای اتمی و واداشتن آخوندها به امضای پروتکل الحاقی را شامل نشود، نتایج معکوس به بار میآورد.
علاوه بر خانم مریم رجوی، خانمها و آقایان میشل آلیو ماری، وزیر دفاع، وزیر امورخارجه، وزیر دادگستری و وزیر کشور فرانسه (2002-2011)، اد رندل، رئیس حزب دموکرات (2001- 1999) و فرماندار پنسیلوانیا (2011-2002), سید احمد غزالی، نخست وزیر سابق الجزایر؛ مایکل موکیزی، وزیر دادگستری آمریکا (2009 – 2007)؛، لیندا چاوز، مدیر روابط عمومی کاخ سفید، مایکل استیل، رئیس حزب جمهوریخواه آمریکا (2009-2011)، ایروین کاتلر، وزیر دادگستری و دادستان از کانادا (2003-2006)، مارک کینزبرگ، سفیر پیشین آمریکا در مراکش، رومئو نیکوآرا، ماریا گرچه آ، اوویدا لون دومیتیرو، قانونگذار از رومانی، و استانیسلاو پولشاک، قانونگذار از جمهوری چک ، ژان پیر برار، نماینده پیشین مجلس ملی فرانسه و اسقف ژاک گایو، شخصیت مترقی و انساندوست فرانسوی در این کنفرانس سخنرانی کردند.
سخنرانان به جامعه جهانی به ویژه آمریکا و ملل متحد فراخوان دادند که از همه امکانات خود استفاده کنند تا دولت عراق را وادار به آزادی گروگانهای اشرفی و تأمین الزامات حفاظتی لیبرتی نمایند و امکانات استقرار ساکنان در کشورهای ثالث را فراهم کنند. آنها تاکید کردند که جامعه جهانی نباید بار دیگر فریب ملایان خون آشام حاکم بر ایران را بخورد و تغییر در ایران جز با توقف اعدام و سرکوب، آزادی زندانیان سیاسی، عدم دخالت در منطقه به ویژه سوریه و عراق و توقف کامل غنی سازی هیچ معنایی نخواهد داشت.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
27مهر1392 (19اکتبر2013)