عوامل رژیم ملاها در واشینگتن دی سی

افشاگری امریکن تینکر-5 مارس 2014

رسانه امریکایی امریکن تینکر، نایاک و تریتا پارسی را به عنوان عامل پیش برد اهداف رژیم ولایت فقیه در آمریکا افشا کرد و نوشت: شواهد قابل توجهی به این نتیجه دلالت دارد که دستور کار ”نایاک“، فاصله زیادی با منافع جامعه ایرانی تبار در آمریکا دارد و تقریباً هیچ فاصله‌یی بین ارگان و دستور کار رژیم آخوند سالاری ولی‌فقیه قابل رویت نیست.
در یک نظر سنجی، 99 درصد جامعه ایرانی‌تبار آمریکا که از یک مسیر دموکراتیک برای ایران حمایت می‌کنند، گفتند که ”نایاک“چیزی جز عامل رژیم ملاها نیست.
یک مخالف زندانی ایرانی در باره نایاک گفت: ”شما هیچ تفاوتی بین بیانات آنها و بیانات رژیم ایران نمی‌توانید بیابید. چه به‌طور رسمی و چه به‌طور غیر رسمی، آنها مسیر رژیم را دنبال می‌کنند“.
نایاک در سال 1999، با سخنرانی تریتا پارسی در کنفرانسی در قبرس که تحت حمایت رژیم ایران برگزار می‌شد، شروع به دادن محصول کرد. طی این کنفرانس، تریتا پارسی طرح خود برای به جریان انداختن یک گروه وابسته به رژیم ایران، برای خنثی کردن نفوذ گروههای ضد رژیم را عرضه کرد.
مدارکی که در نتیجه شکست شکایت قانونی نایاک، از یک روزنامه‌نگار محقق افشا شد، نشان می‌دهد که تریتا پارسی به‌مدت چندین سال رابطه نزدیکی را با وزیر خارجه رژیم ایران، جواد ظریف حفظ کرده است... علاوه بر آن، دوست نزدیک و مورد اعتماد پارسی به‌نام سیامک نمازی، مکرراً با محسن رضایی، فرمانده سابق سپاه پاسداران ملاقات کرده است. پارسی قبلاً به‌عنوان دستیار نماینده سابق جمهوریخواه، باب نی (Bob Ney) در کنگره امریکا استخدام شده بود. باب نی پیشتر به‌خاطر دریافت رشوه از گروههای لابی خارجی مجرم شناخته شده و زندانی شده بود. در حالی‌که تریتا پارسی در لیست حقوق بگیران باب نی (Bob Ney) بود، این نماینده کنگره در حال تلاش برای کاهش تحریمهای رژیم ایران بود. پرونده‌های فدرال که طی محاکمه باب نی باز گشوده شد، مدارکی را نشان داد دال بر این‌که باب نی شخصاً وزیر خارجه سابق کالین پاول را برای کاهش تحریمها علیه رژیم ایران تحت فشار قرار داده تا مشتریان خارجی او بتوانند قطعات هواپیماهای ساخت آمریکا را به رژیم ایران بفروشند.
در سال 2007، روزنامه‌نگار و مخالف ایرانی ساکن آریزونا، حسن داعی الاسلام، شروع به افشای وابستگی نایاک به رژیم ایران کرد.
وقتی که نایاک نسبت به شواهد فزاینده‌ای که آن را به حکومت دینی ایران مربوط می‌ساخت آگاه شد، از داعی الاسلام با ادعای افترا شکایت کرد. اما این شکایت نه تنها کنار گذاشته شد، بلکه نایاک محکوم شد که باید مخارج طرح این دعوا را نیز بپردازد.
سایت آمریکن تینکر - بقلم: جوردن شاچتل Jordan Schachtel - پنج مارس 2014 -