رئیس مجلس رژیم، گفت: فضاحتآور است که پس از یک سال سخنرانی و شعارهای توخالی، رفتارهای این رئیس جمهور در صحنه عمل چیزی کمتر از سلف خود نیست.
لازم به ذکر است موضوع لو رفتن لابی رژیم در آمریکا و مصادره داراییهای آنها توسط دادستانهای آمریکا، به یک موضوع مهم در آمریکا تبدیل شده و مهمترین رسانه های این کشور مقالات متعدد و مفصلی که افشاگر نقش تروریستی این لابی است درج نموده اند.
روزنامه نیویورک تایمز(22آبان88) طی گزارشی از تصمیم دادستانهای آمریکا برای مصادره اموال ساختمان بنیاد مستضعفان رژیم در آمریکا نوشت: دادستانهای کل در منهاتان اقدام حقوقی خود را روز پنجشنبه شروع کردند تا اموالی در کوئنیز و در سراسر آمریکا که در آن مراکز متعددی وجود دارد توقیف کنند. این اقدام گسترده علیه یک سازمان غیرانتفاعی است که متهم به تأمین پول و سایر خدمات برای رژیم ایران می باشد.
یک قلم دیگر از متعلقات این بنیاد یک برج 36 طبقه گرانیتی و شیشه یی در خیابان 52 معروف به بنای پیاگت می باشد. نیویورک تایمز افزود: دادستانها مشخص نساختند که میزان جریمهیی که این بنیاد باید بپردازد چقدر است، اما گفتند این بنیاد سالهاست که روابطش با حکومت ایران را مخفی ساخته است. بنا به شکایتی که صورت گرفته این دادستانها توضیح دادند که بین سفیر رژیم ایران در ملل متحد و رئیس این بنیاد ارتباطاتی وجود داشته است. این دو نفر بطور منظم پشت درهای بسته با هم در مرکز کوئینز ملاقات داشته اند.
روزنامه دیلی تلگراف(22آبان88) درباره تصمیم دادگاه فدرال آمریکا برای مصادره اموال مرکز پولشویی رژیم آخوندی نوشت:
در یک شکایت 97 صفحه یی، دادستانهای آمریکایی مقامات رژیم ایران شامل معاون سابق نخست وزیر، طهماسب مظاهری و سفرای رژیم ایران در سازمان ملل را متهم کرده اند که در معاملات تجاری این بنیاد درگیر بوده اند.
به گفته وکیل منطقه جنوبی نیویورک، پریت بارارا، بنیاد پهلوی سابق بطور غیرقانونی پول به ایران منتقل می کند. وی در یک بیانیه اعلام کرد” این بنیاد یک محمل موثر برای دولت ایران بوده است. ”
این شکایت احتمالا باعث تنش بیشتر در روابط مخاطره آمیز واشنگتن با رژیم تهران می گردد. واشنگتن تهران را متهم به تامین مالی گروههای تروریستی و دنبال کردن بمب اتمی تحت پوش برنامه مظنون اتمی غیرنظامی می کند. دادستانها گفته اند بنیاد مزبور، وجوه مالی، شامل درآمد اجاره آسمانخراش خیابان پنجم نیویورک را به بانک ملی ایران که متعلق به دولت است، از طریق شرکت آسا می فرستاده است.
روزنامه حکومتی جمهوری(23آبان88) در مطلبی با عنوان” توقیف اموال بنیاد پهلوی سابق شدیدترین اقدام خصمانه آمریکا علیه منافع ملی ایران” نوشت: ” توقیف اموال این بنیاد و همچنین آسمانخراش 36 طبقه در خیابان پنجم نیویورک شدیدترین اقدام حقوقی دولت آمریکا است که تاکنون علیه ایران کلید خورده است به گونه ای که حتی در زمان جنگ ایران و عراق و سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران و همچنین توقیف داراییهای ایران در سال 1360 اموال ایران در آمریکا محفوظ مانده بود اما با اقدام روز پنجشنبه دادستانی دادگاه ایالتی نیویورک شرایط به شکل دیگری رقم خورده است
روزنامه جمهوری افزود: توطئه ای که از دو سال پیش علیه این بنیاد و کلیه اموال آن در دادستانی نیویورک شکل گرفت اکنون رنگ واقعیت به خود گرفته و میلیاردها دلار از سرمایه ایران اکنون در توقیف قرار گرفته است. ” . . . . این پرونده قضایی که از دو سال پیش به جریان افتاد در سال 1386 به صورت یک فرآیند حقوقی ابتدا به ضبط اموال کمپانی ” آسا “ که مالک 40 درصد آسمانخراش 36 طبقه در نیویورک است انجامید و دادستانی ایالت نیویورک اعلام کرده بود که کمپانی ” آسا “ که در جزایر بریتانیایی جرسی به ثبت رسیده پوششی برای فعالیتهای بانک ملی ایران در امریکا است. اما اکنون دادستانی آمریکا برای تصاحب 60 درصد باقی مانده از ملک میلیارد دلاری نیویورک اقدام کرده است 60 درصد مالکیتی که متعلق به این بنیاد است و در یک اقدام همزمان دیگر کلیه اموال و دارائی های این بنیاد در ایالتهای نیویورک، مریلند، ویرجینیا، تگزاس و همچنین ایالت کالیفرنیا که شامل 4 مسجد هم می شوند در لیست اموال توقیفی دادستانی محلی ایالت نیویورک قرار گرفته است. یکصد هکتار زمین در ایالت مریلند چهار مرکز اسلامی و دو مدرسه جزء اموال توقیفی این بنیاد بوده و علاوه بر این کلیه حسابهای بانکی این بنیاد حاوی دهها میلیون دلار پول نیز جزء اموال توقیفی محسوب می شوند. ”