نماینده رژیم آخوندی در آژانس بین المللی انرژی اتمی: گزارش مدیرکل آژانس، همانند گزارش‌های قبلی وی است

رژیم آخوندی در بن بست مرگبار پرونده اتمی و در یک واکنش زبونانه نسبت به گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، آن را تکراری خواند.
به گزارش خبرگزاری فارس(26آبان88) سلطانیه نماینده رژیم آخوندی در آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از انتشار آخرین گزارش این آژانس گفت: گزارش مدیرکل آژانس، همانند گزارش‌های قبلی وی است و تنها مورد جدیدی که دارد مربوط به بازرسی از سایت دوم غنی سازی به نام فردو است.کشورهای عضو آژانس با توجه به گزارش‌های البرادعی باید توجه داشته باشند که وقت آن رسیده که به این مسیر تکراری و خسته کننده خاتمه دهند چرا که گزارش‌های مدیرکل آژانس مطلب جدیدی ندارد»

 
نماینده رژیم در یک تناقض گویی آشکار نسبت به نقض تعهدات بین المللی که در گزارش آژانس تأکید شده، گفت:«در رابطه با اینکه ایران پروتکل الحاقی و کد 1/3 را اجرا نکرده است،...پس از اینکه موضوع فنی و تخصصی ایران به شورای امنیت منعکس شد، مجلس شورای اسلامی، دولت را موظف کرد که اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و کد 1/3 را متوقف کند».

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با اشپیگل، گفت: قصد نداریم مجددا با رژیم تهران مذاکره کنیم. هیلاری کلینتون در پاسخ به این سوال که علت کندی پیشرفت مذاکرات با رژیم ایران چیست، گفت: هنوز پاسخی رسمی از ایران دریافت نکرده ایم.
خبرنگار اشپیگل گفت: علت آن احتمالا این است که رژیم ایران می خواهد با بکارگیری تاکتیکهای وقت کشی مشهور، مجددا در باره توافق وین مذاکره کند. آیا صبر شما بی پایان است؟ وزیر خارجه آمریکا توضیح داد: «قصد نداریم مجددا مذاکره کنیم. به آنها زمان بیشتری داده ایم تا به بحث های سیاسی داخلیشان بپردازند، چون می دانیم که آشفتگیهای فراوانی در نظام سیاسی ایران وجود دارد. اما صبر ما بی پایان نیست. به آنها تاکید می کنیم که حسن نیت نشان دهند، چرا که گفته بودند توافق را می پذیرند. این فتح بابی برای ما خواهد بود تا نه تنها در مورد برنامه هسته ای، بلکه درباره سایر موضوعات نیز گفت و گو کنیم.
اشپیگل در سوال دیگری می پرسد «سیاستمداران ایرانی همچنان می گویند که هیچ گونه علامت واقعی مبنی بر تمایل به سازش و مصالحه از سوی دولت ایالات متحده ندیده اند. چرا شما گزینه نظامی را از روی میز بر نمی دارید؟».
کلینتون پاسخ می دهد «ما هیچ گزینه ای را از روی میز بر نمی داریم. تصور نمی کنم که به لحاظ استراتژیک عاقلانه باشد هنگامی که طرف مقابل هیچ حرکتی نمی کند، گزینه هایتان را حذف کنید.».

بیل کلینتون رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا گفت که تمامی گزینه‌ها در قبال برنامه هسته‌ یی رژیم ایران باید در دسترس باشد.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا(25آبان88) رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا گفت ...چنانچه رژیم ایران موفق به دستیابی به بمب هسته‌ای شود، کشورهای همسایه نیز هدف مشابهی را دنبال خواهند کرد. بیل کلینتون افزود: تمامی گزینه‌ها در قبال برنامه هسته یی رژیم ایران در دسترس است و بهتر است کمتر صحبت شود و در عوض به اقدام‌های عملی روی آورده شود.

روسیه اعلام کرد، مجتمع اتمی بوشهر در پایان سال جاری میلادی راه اندازی نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه(25آبان88) ، یک مقام ارشد روسیه روز دوشنبه گفت مجتمع بحث‌انگیز اتمی بوشهر که روسیه در ایران ساخته است و قرار بود تا پایان سال 2009 کارش به اتمام برسد راه‌اندازی نخواهد شد.
خبرگزاری فرانسه نوشت: انترفاکس و ریانُووُستی به‌نقل از سرگی شماتکو وزیر انرژی روسیه خبر دادند که ما تا پایان سال‌جاری در انتظار نتایج جدی هستیم اما، راه‌اندازی این مجتمع، شروع نخواهد شد. در ماه ژوییه رئیس کمپانی دولتی اتمی روساتوم گفته بود این مجتمع انرژی که در شهر بوشهر واقع شده تا پایان سال 2009 راه‌اندازی می‌شود».
این گزارش می افزاید: اعلام موضع روسیه در مورد مجتمع اتمی بوشهر یک روز بعد از آن است که دیمیتری مدودیف رئیس جمهور روسیه گفته بود مسکو از سرعت پیشرفت تلاشها برای حل بحران اتمی ایران کاملاً ناخرسند است. در همین حال علاءالدین بروجردی رئیس کمیسون مجلس ارتجاع گفت: اظهار نظر روسها غیرعادی و شتابزده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی.ان.ان، دولت آمریکا سفارش تولید بمبهای نفوذ کننده 35 هزار پوندی را سرعت بخشیده است.
تلویزیون سی. ان.ان، تعجیل دولت آمریکا برای سفارش تولید این نوع بمبهای نفوذ کننده را با بن بست بحران اتمی رژیم آخوندی و به ویژه آشکار شدن یک سایت جدید در اعماق کوههای اطراف قم، مرتبط دانست....... این مهمات انبوه نفوذ کننده، با عجله به خط تولید سفارش داده شده تا بتواند بوسیله بمب افکن های B2 وB55 حمل شود.
گزارش سی. ان. ان، افزود: هدف اصلی آنها رژیم ایران و کره شمالی خواهند بود، که اعتقاد بر این است که تاسیسات تسلیحات هسته‌یی خود را صدها فوت در اعماق زمین دفن کرده یا در سایتهایی که درکوهها می باشند پنهان کرده اند.
گزارشگر سی.ان.ان(26آبان88) از پتناگون در گزارشی به نقل از کارشناسان نظامی گفت: با بمب 30 هزار پوندی ”ماب” می توان به بتن مسلح با قطر 60 فوت نفوذکرد. جف مورل سخنگوی پنتاگون گفت، ما مدت هاست، اعتقاد داشتیم که این توانمندی را در زرادخانه مان نداریم و می خواستیم مطمئن شویم که این شکاف را ببندیم.
سی.ان.ان در گزارش خود افزود: اگرچه راه حل نظامی همواره بصورت تئوری بر روی میز قرار داشته است، (اما) پنتاگون می گوید تخمین زدن در مورد اهداف آینده کمک کننده نیست، ولی این بمب های 35000 پوندی به ارتش آمریکا انتخابی را می دهد که قبلاً نداشته است.