کنفرانس پیروزی عدالت و حقانیت مقاومت ایران در مقر شورای ملی مقاومت

روز شنبه 17آبان1393(8نوامبر2014)، کنفرانس پیروزی عدالت و حقانیت مقاومت ایران، با حضور وکیل برجسته هانری لکلرک در مقر شورای ملی مقاومت ایران در اورسور اواز برگزار شد.

دراین کنفرانس، مریم رجوی، ضمن قدردانی از زحمات آقای لکلرک، در جریان پرونده 17ژوئن، وی را سمبلی از عدالت و وجدان فرانسه خواند و گفت: عدالت در فرانسه بالاخره بعد از سالهای طولانی و سخت،اعتبار خود را بازیافت.
ناشی‌گری و بی‌پرنسیپی عده‌یی از سیاستمداران عدالت را آلت دست قرار داده بود و به توطئه‌یی علیه مقاومت ایران کشانده بود آنهم با همدستی وزارت اطلاعات ملایان ایران، همانهایی که خواهران و برادران ما را در زندانها شکنجه و اعدام می‌کنند.
مریم رجوی گفت: امروز ما پیروز شدیم چرا که مقاومتی برحق و عادلانه برای آزادی هستیم و همچنین به این خاطر که مدافعین سرسخت عدالت را در کنار خود داریم.
در این جلسه، که با شرکت جمعی از جوانان ایرانی و حامیان فرانسوی مقاومت برگزار شد، تعدادی از شخصیتهای فرانسوی از جمله آقایان ایوبونه، ژان پبر بکه، عبدالرحمان دهمانی، پائولوکازاکا، ژان پیر برسی و الیزابت ابراک، به سخنرانی پرداختند.