سخنان این کارشناس رژیم بهیقین زنگهای خطری را به صدا درآورده که بسیاری از ناظران سالها است نسبت به وضعیت وخیم و چشمانداز تیرهوتار اقتصاد و بحران مالی در کشور هشدار دادهاند.
سقوط بهای نفت به حدود 50 دلار در حالی است که از ماه ژوئن گذشته بهای طلای سیاه بیش آر نیمی از ارزش خود را ازدستداده است. وضعیت در بازار جهانی نفت بهقدری بحرانی است که به گزارش پارهای از خبرگزاریهای جهانی ”امکان سقوط قیمت بازهم وجود دارد و ممکن است به 10 تا 20 دلار هم برسد“.(خبرگزاری بلومبرگ 1 اسفند 1393)
شاخص بحران مالی در ایران تحت حاکمیت آخوندی، اکنون خود را در تورم، بیکاری، افت شدید پول ملی و تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی نمایان کرده است. درحالیکه دیکتاتوری ولیفقیه عامداً تمامی این هشدارها را به سخره گرفته است و همچنان بر ادامه خط بی دنده و ترمز پروژههای اتمی و دستیابی به سلاح اتمی تأکید دارد، این مردم و اقشار ضعیف و ضربهپذیر هستند که باید اکنون تبعات و هزینههای سنگین این بازی اتمی خامنهای را بپردازند. هزینههایی که در یک رقم آن تاکنون بیش از 300 میلیارد دلار برای پروژههای اتمی حکومت صرف شده، بدون آنکه تا به امروز حتی یک چراغ باانرژی اتمی در میهنمان روشن شود.
7 اسفند 1393