در صورتی که پیش نویس تایید شود این نخستین قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه رژیم آخوندی ظرف چهار سال گذشته خواهد بود
رسانه های خبری پشتیبانی روسیه و چین از این قطعنامه را مهم تلقی کردند زیرا این دو کشور از اتخاذ موضعی سختگیرانه و یکپارچه علیه رژیم آخوندی در نشست های شورای حکام و شورای امنیت سازمان ملل خودداری کرده اند.
وزیر خارجه آلمان تاکید کرد ایران مسلح به سلاح اتمی قابل قبول نخواهد بود
خبرگزاری فرانسه (3آذر88)که این خبر را مخابره میکرد از قول گیدو وستروله اعلام کرد صبر جامعه بینالمللی بیپایان نیست و اگر رژیم ایران همکاری نکند تحریمها کماکان یک گزینه باقی خواهند ماند.
روسیه بار دیگر ازرژیم آخوندی خواست توافقنامه وین برای خروج ذخیره اورانیم رابپذیرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه(3آذر88)، آندره نسترنکو سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: این کشور، از رژیم ایران انتظار دارد که با غنی سازی اورانیوم در خارج از کشور، تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی موافقت کند».
سخنگوی وزارت خارجه روسیه افزود: « ما روی یک پاسخ مثبت و سریع تهران، حساب می کنیم».
کیتی مک فارلَند- دستیار سابق وزارت دفاع آمریکا، دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته ای را یک فاجعه برای منطقه دانست و با اشاره به فضای انفجاری جامعه ایران، بر ضرورت اعمال تحریم های سخت علیه این رژیم تاکید کرد.
وی گفت ما باید تحریم های فلج کننده بر رژیم ایران اعمال کنیم و بگوییم تا زمانی که شما با نیت مثبت مذاکره نکنید، ما تحریم علیه شما اعمال خواهیم کرد. تحریم های مالی بر بانک ها و مهمتر از آن، قطع نفت شان. قطع (واردات) بنزین.
مک فارلند به نارضایتی گسترده مردم از رژیم پرداخت و گفت: اکنون چیزی در داخل ایران در جریان است تظاهرات ادامه دارد، عوامل این رژیم در حال زندانی کردن برخی از مخالفان و اعضایی از نیروهای اپوزیسیون می باشند.
فاکس نیوز (2آذر88)ضمن تایید گفت:گروه هایی هستند که به روشنی علیه این دولت می باشند. آنها طیف گسترده ای می باشند و تعداد زیادی از آنان از جوانان هستند. چرا که اکثر جمعیت ایران بسیار جوان هستند.
پاسدار احمدینژاد تهدید کرد که رژیم دست به غنی سازی بیشتر اورانیوم خواهد زد. گماشته ولی فقیه ارتجاع به نحو مضحکی دربرزیل به خبرنگاران گفت اگر مردم از ما بخواهند خودمان اورانیوم تولید کنیم باید بکنیم و این فرصت را که تلاش میکنیم برای طرف مقابل به وجود آوریم از دست خواهد رفت.
از سوی دیگر به گزارش خبرگزاری ایسنا(3آذر88)سخنگوی وزارت خارجه رژیم گفت: در رابطه با موضوع توانایی کشورمان برای تولید سوخت با غنای 20 درصد این توانایی برای ایران وجود دارد و هیچ منعی هم برای غنای بالای 5 درصد وجود ندارد.