- با فاش شدن این که وزارت اطلاعات و امنیت ایران منبع گزارشی بوده، مبنی بر اینکه گروه اپوزیسیون در تبعید ایران، مجاهدین خلق، در سرکوب کردها و شیعیان عراقی در وقایع بعد از عملیات توفان صحرا در سال 1991 نقش داشتهاند، تیر دیگری به برچسب تروریستی شلیک شد.
تمام اینها به ملاهای که با یک مشت آهنین بر ایران حکومت میکنند چه ربطی دارد؟
معنای آن این است که نگرانی فزاینده جهانی در مورد تروریسم هسته یی ، مکمل نگرانی فزاینده در مورد تلاشهای ایران برای تبدیل به یک قدرت هسته یی است. ممانعت از تروریسم هسته یی هدف درخشانی است، ولی در واقع، بزرگترین تهدید این است که یک کشور حامی تروریسم به سلاح هسته یی دست یابد.
بنا بر این، اگر اهداف جلسه امنیت هسته یی در یک کلام رسیدن به روشی برای تضمین عدم رسیدن مواد و سلاح هسته یی به دست تروریستها است، این هفته زمان خوبی است برای رئیس جمهور اوباما که برای تحریمهای قوی روی رژیم ایران فشار بیاورد. رژیمی که فعالترین کشور حامی تروریسم و تکثیر هسته یی است.
باید بر سپاه پاسداران این رژیم تحریمهای سختی اعمال شود. سپاه پاسداران در سالهای اخیر، تحت نظارت رهبر عالی آیتالله علی خامنهای، به عنوان تنها محافظ این رژیم ظاهر شده است.
زمانی که محمود احمدینژاد برای اولین بار رئیس جمهور شد، آیتالله خامنهای به سپاه پاسداران اجازه داد به تدریج در تمامی ارگانهای دولتی جاپا باز کند. نقش سپاه پاسداران در بخشهای حیاتی اقتصاد ایران دائماً افزایش یافته است.
مریم رجوی، رهبر برجسته اپوزیسیون ایران و رئیس جمهور منتخب پارلمان اپوزیسیون در تبعید، ماه گذشته به پارلمان آلمان (German Bundestag) گفت، مهمترین کاری که جامعه جهانی میتواند در راستای مسابقه ایران برای توانایی هسته یی انجام بدهد، “اعمال تحریمهای جامع، خصوصاً در مورد نفت و بنزین علیه این رژیم است”.
او افزود، “مخالفت با تحریمها با مطرح کردن آسیب رسیدن به ایرانیان عادی فریب بزرگی است. ما اطلاعات معتبری داریم از داخل رژیم مبنی بر اینکه حتی حداقل تحریمها بر سیستم بانکداری به تاثیرات فلج کنندهیی برای رژیم منجر شده است. علاوه بر این، سپاه پاسداران باید در لیست سازمانهای تروریستی قرار گیرد و ماموران اطلاعات ملاها در اروپا باید اخراج شوند”.
سپاه پاسداران، ارگان کلیدی در سرکوب مردم و نیروی اصلی در تلاشهای رژیم برای دستیابی به سلاح هسته یی و موشکهای بالستیک است. نقش آن در دستگاه اطلاعاتی رژیم، بعد از اعتراضهای سراسری که ژوئن گذشته شروع شد، بیشتر شده است.
اعمال تحریمهای سخت روی سپاه پاسداران و قرار دادن آن در لیست تروریستی خیلی از موعدش گذشته است. این برای رژیم عواقب فلج کننده یی خواهد داشت.
ولی، تحریمها باید با تغییر سیاست در قبال اپوزیسیون ایران به منظور اعمال فشار روی ملاها در داخل کشور، جایی که با بحران حادی روبرو هستند، همراه باشد.
همچنین زمان آن است که مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی آمریکا خارج شوند. چرا که اسناد روشن میسازند که این سازمان نه الان، و نه هیچگاه، یک سازمان تروریستی نبوده است. این افسانه یی است که توسط ملاها ترویج یافت و در یک تلاش ناکام برای آرام کردن تهران توسط غرب پذیرفته شد.
مجاهدین خلق حزبی است که برنامه مخفی هسته یی رژیم را در سال 2002 فاش کرد، و به انزوای بینالمللی تهران منجر شد. مجاهدین خلق، با چندین فاش سازی پی در پی، به عنوان یکی از منابع اصلی اطلاعات در مورد پروژههای سری رژیم ظاهر شد.
مسیر غرب روشن است: 1. اعمال تحریمهای سخت بر ایران تا زمانی که جاهطلبیهای هسته یی خود را متوقف کند، و 2. به رسمیت شناختن و کار با مجاهدین خلق.
ملاها در برابر اپوزیسیون جدید در داخل به لرزه در آمدهاند. یک فشار خوب از جانب غرب میتواند سقوط آنها را تکمیل کند.
لرد کینگ از وست برامویچ (Lord Tarsem King) عضو مجلس لردهای انگلیس از حزب کارگر، و عضو کمیته پارلمانی انگلیس برای ایران آزاد