مخاصمات درونی رژیم حول امتیازات داده شده در مذاکرات هسته ای

ولایتی، مشاور ولی فقیه ارتجاع، در ارتباط با امتیازاتی که مذاکره کنندگان رژیم در مذاکرات اتمی داده اند و توسط مقامهای آمریکایی و اروپایی اعلام شده، گفت: اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره مذاکرات هسته‌ای «مغایرت جدی» با تصمیم نظام دارد. محدودیت‌های۱۰ یا ۱۵ ساله‌ای که گفته می‌شود برای برنامه اتمی در نظر گرفته شده، مورد تائید نظام نیست.

ولایتی در زمینه بازرسی از مراکز اتمی بر خلاف اظهارات مذاکره‌کنندگان رژیم گفت: خامنه‌ای تأکید کرده مسئولین نظامی نباید برای بازرسی سیستم دفاعی به فردی اجازه بدهند. این مسائل جزء امنیت نظام است و چنین اذنی از سوی خامنه‌ای داده نشده. این موارد جزء مرز سرخهاست. و کشورهای غربی اصرار دارند که خط قرمزها را بشکنند.  
توجه شما را به گزارشی درباره مذاکرات اتمی و نحوه دادن امتیازات که اکنون در کانون مخاصمات درونی رژیم و جنگ گرگها قرار دارد. جلب می‌کنیم:
در واکنش به گفته عراقچی، معاون وزیر خارجه، رژیم که طبق پروتکل الحاقی دسترسی به مراکز نظامی رژیم امکان پذیر است، ابراهیم آقا محمدی  عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع گفت: سخنان عراقچی خارج از چارچوبهایی است که (خامنه ای) تعیین کرده و عبور از خط قرمزها است. بازدید از مراکز نظامی جزو مباحث مذاکرات هسته یی نیست و ربطی به آنها ندارد و این موضوع به هیچ عنوان جزو سرفصل گفتگوهای تیم مذاکره کننده نبوده و نیست.

یک عضو دیگر کمیسون امنیت مجلس ارتجاع به نام آصفری گفت: «آمریکاییها غیر قابل اعتماد هستند. تیم مذاکره کننده باید توجه داشته باشد که در روند مذاکرات به گونه ای عمل کند تا جلوی سوءاستفاده آمریکاییها بعد ازمذاکرات هم گرفته شود و آنها نتوانند با فریبکاری بعد از رسیدن به توافق هم، موضوع تحریمها را مطرح کنند, بلکه جلوی زیاده خواهی آنها گرفته شود»

یک مهره دیگر خامنه‌ای، صالحی رئیس انرژی اتمی رژیم را که در کنار ظریف در مذاکرات لوزان شرکت داشت، به خاطر اظهاراتش در توجیه مذاکرات اتمی، به شدت مورد حمله قرار داد و نوشت: شکی نیست از سازمانی که صالحی ریاستش را بعهده دارد، هیچ نوآوری بیرون نخواهد آمد. به عبارتی تا دوستی ایشان باشد، ایران نیازی به دشمن ندارد.

یک رسانة باند دلواپسان، با ابراز نگرانی از رد شدن طرحهای مربوط به مذاکرات اتمی این باند در مجلس ارتجاع، مواضع علی لاریجانی، رئیس مجلس رژیم را مورد حمله قرار داد و نوشت: برخی نمایندگان از طرحی سه فوریتی خبر داده بودند که در صورت تصویب نهایی مذاکرات تا پایان تهدیدها متوقف می‌شد، اما علی لاریجانی مخالفت جدی خود را با این طرح اعلام کرد. این در حالیست که نگرانی‌های بسیار جدی در حوزه‌های مختلف مربوط به مذاکرات اعم از پابرجاماندن تحریم‌ها، تعطیلی و برچیدن تاسیسات هسته‌ای، اعطای حق بازرسی‌ و دسترسی‌ گسترده به مراکز نظامی و… وجود دارد.
در طول مذاکرات یک سال و نیم گذشته و در برهه‌های حساس، همواره شاهد موضع‌گیری‌های رئیس مجلس در حمایت از روند مذاکرات در دولت یازدهم بوده‌ایم.
در یک گردهمایی که با عنوان مذاکرات محرمانه نداریم، در مشهد برگزار شد، یکی از سخنرانان گفت: «نظام در حوزه هسته‌ای عقب‌نشینی کرده است، امتیازات متعددی داده و امتیازات جدی هم نگرفته و جمهوری اسلامی موبه‌مو همه خواسته‌های طرف مقابل را اجرایی کرده و گزاره برگ آمریکایی را هم موبه‌مو اجرا کرده است.
هدف تیم مذاکره‌کننده برداشتن تحریم‌ها نیست بلکه هدف آنان رسیدن به توافق به هر قیمتی هست و این امر برای دولت یازدهم کارکرد انتخاباتی دارد.
یکی دیگر از سخنرانان گفت: تیم مذاکره‌کننده اعلام کرده که پروتکل الحاقی و بالاتر از آن را می‌پذیریم اما باید کاری کرد که تیم ما این امر را نپذیرد.
کتابی نیز توسط باند دلواپسان منتشر شده که نشان می دهد ساختار تحریمها علیه رژیم در صورت توافق احتمالی همچنان دست نخورده باقی می‌ماند».