خانم نرگس محمدی، فعال حقوق بشر از روز دوشنبه 28اردیبهشت، در اعتراض به محرومیت از برخورداری از رسیدگیهای درمانی و داروهای مورد نیازش دست به اعتصاب غذا زده است. محرومیت از داروهایی که بنا بر تجویز پزشک به طور روزانه باید استفاده کند، موجب وخامت حال وی شده است. روز گذشته نوسان شدید قلب و تپش قلب وی به حدی بود که همبندانش شش بار او را به بهداری اوین بردند، اما دژخیمان همچنان از تحویل دادن داروهای ضروری او خودداری می کنند.
نرگس محمدی در روز 15اردیبهشت به طور غیرقانونی و بدون ارائه هیچگونه حکم قضایی توسط عوامل اطلاعاتی رژیم در خانه اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. دژخیمان هنگام ورود خانم محمدی به بند، داروهای او را گرفتند. شکنجه گران به منظور اعمال فشار بیشتر، طی دو هفته یی که از بازداشت وی می گذرد به رغم وخامت حالش و مراجعات مکرر وی به بهداری اوین همچنان او را از رسیدگیهای درمانی مورد نیازش محروم کرده اند. دو سردژخیم اوین به نامهای نصیری پور و حمیدی او را تهدید کرده اند که به خاطر اعتراضاتی که در حمایت از وی صورت گرفته، حکم سنگینی علیه او صادر خواهند کرد.
او که مادر دو فرزند است، نخستین بار در خرداد ۸۹، بازداشت و به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به شش سال حبس محکوم شد. اما بر اثر شکنجه و شرایط وخیم زندانهای رژیم، در دوران بازجویی دچار بیماری اعصاب و فلج عضلانی شد و به دنبال آن، به خاطر وخامت حالش با حکم «عدم تحمل کیفر» با وثیقه سنگین از زندان آزاد شد.
تجلیل از خانواده های زندانیان سیاسی، شرکت و سخنرانی در مراسم گرامیداشت ستار بهشتی، کارگر وبلاگ نویس که در زیر شکنجه به شهادت رسید، و اعتراض علیه اسیدپاشی به دختران، فعالیت برای توقف حکم اعدام، دفاع از زندانیان اقلیتهای قومی و مذهبی از جمله فعالیتهای خانم محمدی است که خشم فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران را برانگیخته و در صدد است با هرچه قطورتر کردن پرونده وی، اعمال فشار بر او را شدت بخشد.
خانم سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، عموم مردم ایران به ویژه زنان و جوانان را به حمایت و همبستگی با خانم نرگس محمدی فراخواند و ازمراجع بین المللی حقوق بشری و ارگانهای مدافع حقوق زنان خواست که اقدامی مؤثر برای آزادی سریع او و دیگر زنان زندانی سیاسی به عمل آورند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
29 اردیبهشت 1394 (19مه 2015)