تسلط داعش بر شهر رمادی عراق و دخالت شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران

تلویزیون سی ان در گزارشی پیرامون تسلط داعش بر شهر رمادی عراق و دخالت شبه نظامیان وابسته به رژیم آخوندی احتمال خارج شدن نیروهای سنی میانه رو عراقی را خطری بزرگ برای عراق توصیف کرد و در این باره با جین هارمن، نماینده پیشین کنگره آمریکا و رئیس مرکز ویلسون، مصاحبه یی به عمل آورد.

جین هارمن، نماینده پیشین کنگره آمریکا و رئیس مرکز ویلسون:‌
وولف بلیتزر مجری سی.ان.ان: جیمز، سنی های عراق احساس میکنند که تحت سرکوب شیعیان قرار گرفته اند. و سنی ها عراق در موصل و الانبار و بغداد بسیار بسیار خشمگین خواهند شد اگر ببینند که شبه نظامیان تحت حمایت رژیم ایران، کار ارتش عراق را انجام بدهند. معنای بالقوه آن این است: یک فاجعه عظیم و درست کردن صحنه برای تجزیه عراقی که ما اکنون آن را به عنوان عراق می شناسیم.
جین هارمن مدیر و رییس مرکز ویلسون: ما باید با این موضوع مقابله کنیم. اکنون زمان بدی برای این است که جلو دار هوراکشیدن بشویم. من جان کری وزیر خارجه را متهم به چیزی نمیکنم. او خیلی تلاش کرده که دولت عبادی موفق شود، اما او موفق نشده است. شاید ما باید به این موضوع فکر کنیم که یک دولت فدرال از کردها و شیعیان و سنیها در عراق باید تشکیل شود. من میترسم که- و فکر میکنم حق کاملا با جیمز است- که اگر سنیهای مدره رها کنند و تسلیم شوند- که به نظر می آید ول کرده اند و تسلیم شده اند- دیگر آن وقت اهمیتی ندارد که عبادی چه کار میکند و ما چه کار میکنیم، عراق توسط  رژیم ایران اداره خواهد شد. من در سال 2003 به جنگ عراق رای دادم. اگر آنچه را که اکنون میدانم، آن زمان میدانستم، به جنگ عراق رای منفی میدادم.  
وولف بلیتزر مجری سی.ان.ان: اکنون دیگر شما هیچ تردیدی ندارید که کل جنگ عراق یک اشتباه بود. و تو خودت به لایحه جنگ عراق رای دادی و اکنون میگویی که کل رفتن به جنگ عراق یک اشتباه بود.
خانم جین هارمن: اشتباه بود. من به لایحه رای مثبت دادم. اما اطلاعات اشتباه بود. و رای من هم اشتباه بود. و در ضمن دومین بزرگترین اشتباه ما، آوردن مالکی به قدرت و قدرت دادن به او بود که بعد از آنهمه فداکاری در زمینه خون انسان و هزینه کردن پول که برای این کشور کردیم، رهبری کشور را به دست او بدهیم. مالکی یک فاجعه بود.

به گزارش تلویزیون التغییرشیخ عبد الرزاق رحیم مسئول روابط اتحاد عشایر عرب در عراق اعلام کرد: هدف از تمامی اقدامات علیه مردم الانبار اجرای طرح رژیم ایران برای تغییر ترکیب جمعیتی این استان  است. شیخ عبدالرزاق رحیم افزود: من از همان روز اول که داعش وارد استان نینوا شد گفتم که شبه نظامیان و داعش دو روی یک سکه‌اند و اهل سنت قربانی هر دو طرف هستند. وی تاکید کرد ما در اقدامات طراحی شده رژیم ایران توسط شبه نظامیان؛  شاهد سریالی با حلقه‌های متعدد هستیم که از تکریت و الاعظمیه آغاز شد و اکنون در الانبار به اجرا در می‌آید.

به گزارش تلویزیون رافدین شیخ فایز الشاوُوش از شورای عشایر عراق اعلام کرد: فروپاشی شتابان نیروهای امنیتی و نظامی در رمادی به دو عامل بستگی داشت. عامل اول این بود که عشایر الانبار و سایر عشایر بپاخاسته مسلح نشدند. عامل دوم این بود که رژیم ایران تلاش می‌کند از طریق فرماندهی فرات میانی، استان الانبار را در کنترل خود بگیرد. به همین دلیل آنچه در حال وقوع است؛ فراتر از جنگ با داعش است و درواقع پروژه دخالت رژیم ایران برای بهره برداری از این وضعیت با پوش جنگ با داعش است. بهمین دلیل همه عشایر ما در استان الانبار با هم متحد شدهاند و آن چه اکنون به وضوح پیداست؛ یک اراده قوی در برابر شبه نظامیان وابسته به رژیم ایران در استان الانبار است.