گزارش های درونی از شکستهای رژیم در منطقه

شکستهای ولی فقیه ارتجاع در منطقه و ضرباتی که در سوریه و یمن و کشورهای دیگر دریافت کرده، در گزارشهای درونی رژیم نیز منعکس شده است.

در گزارش درونی رژیم درباره تحولات اخیر در منطقه و موقعیت ضعیف رژیم آخوندی در یمن و سوریه و عراق و لبنان آمده است:
در حال حاضر کارشناسان سیاسی ما  وضعیت سوریه را همچون وضعیت لیبی برآورد میکنند. در لیبی معمر قذافی در ابتدا ورق را برگرداند و همه گفتند که انقلاب لیبی شکست خورد. ولی ظرف سه چهار روز صحنه عوض شد. تسلیحات زیادی ازطرف همسایه های لیبی به دست مخالفین افتاد و قذافی سرنگون شد.. ارزیابی این است که درسوریه نیز چنین چیزی در حال اتفاق افتادن است.
اگر تعادل در سوریه بچرخد و شکستی نصیب ما بشود،. میز مذاکرات هسته ای طور دیگری خواهد بود و صحنه در این مذاکرات متفاوت خواهد شد، و امیدواریم که چنین نشود و مذاکرات هسته ای هرچه زودتر و با همین دولت فعلی آمریکا به نتیجه برسد و این بحران حل شود. اگر جمهوری خواهان روی کار بیایند. سیاست آنها نسبت به جان کری و اوباما جدیتر و قاطع تر خواهد بود. در سال آخر انتخابات هم حرف اوباما وکری هم خیلی خریدار ندارد. آنچنانکه دیدیم  درکنگره امریکا بر سر مذاکرات اتمی چه مسائلی پیش آمد لازم است که با تنش کمتر، و با تثبیت مواضع فعلی در همین موقعیتی که در حال حاضر هستیم بمانیم تا بتوانیم مذاکرات هسته ای را رد کنیم.
لازم است که سپاه و کسانی که سیاست های منطقه را کنترل می کنند، مقداری با ماجراجویی کمتر وارد شوند و توجه کنند که این روزها با گذشته که با سیاست تهاجمی درمنطقه پیش می رفتند، فرق کرده و شرایط عوض شده است.
گزارش درونی رژیم در باره موقعیت مزدوران رژیم در لبنان نیز می افزاید:
نظام روی حزب الله قمار کرد. اگر در سوریه ورق برگردد، روز بعد نوبت لبنان خواهد بود که  وضعیتش خیلی بدتر و بغرنجتر از قبل خواهد شد. وضعیت ما به نسبت گذشته، در سوریه و عراق و یمن و حتی درلبنان تفاوت کرده است. فقط هم این کشورها نیست بلکه درتمام منطقه وضعیت فرق کرده است. طی سه ماه گذشته در یمن کاملا ورق برگشت، در عراق و سوریه هم بدلیل سیاستهای نادرستی که در پیش گرفتیم، چندین  پله رو به عقب حرکت کردیم.
متاسفانه مقداری پیشروی در منطقه چشم دوستان ما در نیروی قدس را گرفت و زیاده خواهی کردند. متاسفانه سپاه خطاهای استراتژیکی داشت. این دوستان پیچیدگی های لازم را ندارند مثلا دریمن حوثی ها جمعیت مشخصی هستند، در منطقه هم قدرت های مشخصی وجود دارد، درست نیست یک شبه بروند و کشور را بگیرند. یا درعراق نمی توانید اقلیت سنی های 30 درصدی را کنار بگذارند. اقلیتی که قبل از این هشتاد درصد قدرت بلا منازع دستشان بوده است. نظام در سالهای اخیر تماما در چارچوب شیعه گرایی تنظیم کرده که همه اینها اشتباهاتی است که دوستان کرده و میکنند.
حالاهم شعارهای عبادی برای آشتی با کردها و اهل سنت، عملی نشده و مشکلات با کردها و سنی ها سرجایش هست اینها دست بدست هم داده و در رمادی خودش را نشان میدهد.
اگر درست عمل میکردیم و ایرانی های بیت شعیی با عقبه فکری و هویتی خودمان را نگه می داشتیم، به نفع ایران بود. ایران بعنوان قدرت یک منطقه محسوب میشد.