تصویب قطعنامه محکومیت برنامه اتمی دیکتاتوری آخوندی توسط شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی

شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی با اکثریتی قاطع، قطعنامه محکومیت برنامه اتمی دیکتاتوری آخوندی را تصویب کرد.
قطعنامه مصوب شورای حکام بربستن فوری تأسیسات غنی سازی نزدیک قم و تبعیت کامل رژیم از قطعنامه های سازمان ملل متحد مبنی بر توقف غنی سازی اورانیوم تاکید می کند.
قطعنامه مصوب شورای حکام هم چنینحکومت آخوندی را بخاطر احداث مخفیانه مرکز غنی سازی اورانیوم در قم و نقض مقررات بین المللی محکوم میکند و از رژیم می خواهد که به طور کتبی ملتزم شود که هیچگونه تصمیمی برای احداث تاسیسات دیگربدون اطلاع آژانس، اتخاذ نخواهد کرد.

 
این قطعنامه تأکید می کند، تاخیر در اعلام ساخت تاسیسات قم به آژانس بین المللی اتمی، اعتماد به نبودن مراکز هسته یی دیگری را که به این سازمان اعلام نشده، کاهش داده است.
25 کشور عضو شورای حکام، شامل 5 عضو دائمی شورای امنیت ملل متحد، آمریکا، انگلستان، فرانسه، چین، روسیه به اضافه آلمان که آورندگان قطعنامه بودند به قطعنامه شورای حکام علیه برنامه اتمی رژیم آخوندی، رای مثبت دادند.
این نخستین قطعنامه مصوب شورای حکام علیه رژیم آخوندی بعد از چهار سال است.
دپیلماتها گفتند قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی یک علامت قوی به رژیم آخوندی است تا بداند اقداماتش برای جامعه جهانی بسیار نگران کننده است. علیرغم تلاشهای دجالگرانه رژیم آخوندی برای تهدید و تطمیع، تنها سه عضو رایشان به قطعنامه منفی بود.
البرادعی دراجلاس شورای حکام گفت که آژانس بین المللی انر ژی اتمی در ارتباط بابرنامه اتمی رژیم ایران به بن بست رسیده است.

آسوشیتدپرس(6آذر88)، گزارش داد این قطعنامه از چند جنبه حائز اهمیت است:
قطعنامه توسط 6 قدرت جهانی مورد تایید قرار گرفت و مسکو و پکن که همواره عوامل بازدارنده سنتی برای زیر فشار گذاشتن رژیم ایران بودند از قطعنامه جدید حمایت کردند. حمایت روسیه و چین از اجلاس وین بیانگر وسعت نارضایتی بین المللی از رژیم ایران است. این قطعنامه هم چنین علایم مثبتی از تحریمات احتمالی علیه رژیم را بیان میکند. حمایت قوی از این قطعنامه در شورای حکام آژانس حاکی از آن است که اکثریت کشورهای غیرمتعهد عضو شورای حکام به رژیم ایران پشت کرده اند.
آسوشیتدپرس افزود: قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی رژیم ایران را به خاطر عدم تبعیت از دستور شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر توقف غنی سازی مورد سرزنش قرار داد. و به نگرانی دبیرکل آژانس اشاره کرد که نمی تواند تایید کند که برنامه اتمی رژیم ایران صرفا دارای اهداف غیرنظامی است. البرادعی گفت: مانع تراشی رژیم ایران برای یک بررسی دقیق بیانگر این واقعیت است که برنامه اتمی رژیم ایران، ممکن است ابعاد نظامی داشته باشد.
خبرگزاری فرانسه گزارش کرد: این اولین بار از فوریه 2006 تاکنون می‌باشد که شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی قطعنامه‌یی علیه رژیم ایران تصویب می کند. سفیر رژیم ایران در شورای حکام مدعی شد این قطعنامه در راستای گفتگوهای 5+1 سازنده نیست و عجولانه بوده است.

رئیس جمهور  برگزیده  مقاومت خانم مریم رجوی از قطعنامه شورای حکام آژانس  بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر محکومیت رژیم ولایت فقیه به خاطر احداث مخفیانه مرکز غنی‌سازی اورانیوم در قم استقبال کرد و اظهار امیدواری نمود که پس از این  قطعنامه گروه کشورهای 5+1 مسیر قاطعیت را در پیش  بگیرند و گامهای  ضروری را برای جلوگیری از دستیابی این رژیم به سلاح هسته‌یی بردارند.
رئیس  جمهور برگزیده مقاومت افزود: این واقعیت که گروه کشورهای  5+1 بر سر صدور این قطعنامه به اجماع رسیده‌اند، تأیید می‌کند که هیچ یک از امتیازها  و نرمشهای  ناموجه ماههای گذشته نسبت به رژیم ایران، قادر به متقاعد کردن آن به دست  برداشتن از تولید سلاح هسته‌یی نشده  است.  این رژیم در  مقابل قیام مردم ایران و زیر فشار بحرانهای  درونی و بیرونی خود، به  سلاح اتمی، همچون سرکوب جامعه و صدور تروریسم به شدت نیازمند است و از آن دست برنمی‌دارد.
تحولات  ماههای اخیر، بازهم تجربه مکرر هفت سال گذشته را گواهی کرد  که فاشیسم مذهبی از مذاکره با اعضای دائمی  شورای امنیت ملل  متحد و آلمان تنها به عنوان ترفندی  برای وقت خریدن و استتار برنامه مخفی تولید سلاح اتمی استفاده می‌کند.
چنان که دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی  که جانبداری سالیانش از این رژیم امر پوشیده‌یی نیست، در  آخرین روزهای تصدی این سمت اذعان کرد که تلاش ایران برای رقیق کردن توافق اتمی می‌تواند به این  مفهوم باشد که تهران برای استفاده اورانیوم غنی شده در سلاح اتمی مقدار کافی  از آن را نزد خود نگه می‌دارد.
حقیقت این است که خیره‌سری و گردن‌کشی رژیم برای ساختن بمب اتمی، چنان شرائطی را ایجاد کرده که امروز دیگر امکان هیچگونه توجیهی در مورد  ماهیت نظامی برنامه رژیم باقی نگذاشته است.
ادامه امتیاز دادن به این رژیم و تعلل در اتخاذ  یک سیاست قاطعانه در برابر آن صلح و امنیت همه جهان را به خطر می‌اندازد.
خانم رجوی یادآوری کرد که یک سیاست قاطعانه وقتی  صورت جدی و واقعی  به خود می‌گیرد که  بر اساس تحریم همه  جانبه نفتی، تسلیحاتی، تکنولوژیک و دیپلماتیک رژیم  آخوندی  و نیز حمایت از مقاومت و قیام مردم ایران برای تغییر رژیم باشد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیه یی اعلام کرد:
قطعنامه شورای حکام که پس از چهار سال وقفه، بار دیگر فعالیتهای غیر قانونی اتمی رژیم را محکوم کرده است، توسط تمامی اعضای دائمی شورای امنیت ملل متحد آمریکا، انگلستان ، فرانسه، چین و روسیه و همچنین آلمان مورد تایید قرار گرفت. تنها سه کشور ونزوئلا، مالزی و کوبا به  این قطعنامه رأی منفی دادند.
شورای حکام آژانس در این قطعنامه که در روز جمعه 6آذرماه، به تصویب رسید رژیم ایران را به خاطر فعالیتهای مخفیانه هسته ای و سرپیچی از  تعهدات خود در قبال آژانس محکوم کرد. قطعنامه  از رژیم ایران می خواهد که فعالیتهای مربوط به احداث سایت غنی‌سازی اورانیوم در قم را به سرعت متوقف کند. این سایت که توسط مقاومت ایران در سال.2005افشا شده بود تا ماه سپتامبر توسط رژیم ایران مخفی نگه داشته شده بود.