پاسدار شریعتمداری تأکید کرد: این قطعنامه، اصلیترین تضمین توافق وین است ...جای کمترین سرپیچی از تعهدات اعلام شده در آن را باقی نمیگذارد.
بر اساس این سند، تمامی قطعنامههای فصل هفتم شورای امنیت، (از جمله اقدامات قهری پیشبینی شده در این فصل) بدون کمترین استثناء لازمالاجرا هستند.
پاسدار شریعتمداری اقدام مجلس ارتجاع و شورای امنیت رژیم برای بررسی مفاد توافقنامه را به سخره گرفت و نوشت: نتیجه بررسی مجلس یا شورای امنیت با عرض پوزش فقط برای ثبت در تاریخ ارزش دارد و در تغییر متن و انطباق آن با خواستهها و مواضع ایران اسلامی کمترین تاثیری نخواهد داشت.
نماینده خامنهای در کیهان در ادامه سوز و گداز خود نوشت: اکنون با تن دادن به قطعنامه فصل هفتمی اخیر رسما پذیرفته و اعلام کردهایم که برنامه هستهای ایران تهدیدی علیه صلح و امنیت جهانی و منطقهای است! به بیان دیگر بندهای 11 و 12 پیشنویس قطعنامه شورای امنیت تصمیم احتمالی - فقط احتمالی- چین و روسیه برای پیشگیری از بازگشت قطعنامههای قبلی را غیرقابل اجرا و بیاثر کرده است.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس تحت عنوان “شلیک و فروش موشک ممنوع“ با سوز و گداز از قطعنامهیی جدید شورای امنیت یاد کرد و نوشت: با قطعنامه جدید... نه تنها قطعنامههای پیشین شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی منتفی نمیشود بلکه مفاد اصلی و مهم آن در این قطعنامه گنجانده خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران باید متعهد به اجرای آن باشد.
این خبرگزاری افزود: انتشار متن این قطعنامه و مرور مفاد آن یک موج نگرانی گسترده را در نظام ایجاد کرده است. در صورت تصویب این قطعنامه, برخی مٌفاد آن محدودیت های موشکی علیه ایران اعمال می کند که شرایط خطرناکی را برای امنیت و بنیه دفاعی کشور به دنبال خواهد داشت.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس نوشت: یکی از تفاوت های اساسی ایران قبل از توافق هسته ای با بعد از توافق هسته ای این است که نظام قبل از توافق هسته ای, اورانیوم غنی می کرد و تحریم را نمی پذیرفت اما ایران بعد از توافق هسته ای, برنامه هسته ای خود را متوقف کرده, ضمن اینکه باید تحریم های تسلیحاتی را نیز اجرا کند! براساس آنچه در این قطعنامه جدید شورای امنیت آمده، نظام در این دوره 8ساله حق آزمایش و شلیک مربوط به موشک های بالیستیک خود را نخواهد داشت.
این رسانه حکومتی افزود: از سوی دیگر جمهوری اسلامی در این مدت حق انتقال تکنولوژی موشکی خود به دوستانش را نیز نخواهد داشت و تمام محموله های نظامی نظام در صورت جابه جایی از خاک ایران باید به اطلاع شورای امنیت سازمان ملل رسانده شود! همه مراودات نظامی اعم از موشکی و غیره باید طی این 2 بازه زمانی 5 و 8ساله شفاف و به اطلاع شورای امنیت سازمان ملل رسانده شود!: به اعتقاد کارشناسان, اجرای قطعنامه جدید شورای امنیت بنیه دفاعی و امنیت مرزها را به مخاطره خواهد انداخت.
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس در گزارش دیگری تحت عنوان «بلای یک بند قطعنامه شورای امنیت بر بند بند قدرت موشکی جمهوری اسلامی» نوشت امنیت ملی ما در خطر قرار گرفته است.
یک روزنامه متعلق به باند دلواپسان توافق اتمی، به نام وطن در سرمقاله خود درباره قطعنامه شورای امنیت نوشت: جالب این است که این پیشنویس متن ابداعی آمریکا نیست بلکه یک متن مذاکره شده است که ظاهرا ما با بند بند آن موافقت کردهایم.
این روزنامه افزود: توجیه دولت این است که نقض قطعنامه به معنای نقض توافق نیست و نظام میتواند بدون نگرانی از اینکه متهم به نقض توافق شود، از اجرای قطعنامه سر باز بزند. ظاهرا دوباره به دوران کاغذپاره دانستن قطعنامهها منتها این بار از سوی دولت روحانی بازگشتهایم! فقط این نکته ساده را باید تذکر داد که این قطعنامه برخلاف قطعنامههای پیشین، متنی است که دولت درباره آن مذاکره کرده و آن را پذیرفته است بنابراین کاغذپاره دانستن آن به سادگی اسلافش نخواهد بود.
این روزنامه در پایان نوشت: ابتداییترین کار اکنون حتی اگر عدهای میخواهند از توافق وین حراست کنند این است که صدور این قطعنامه متوقف شود. در غیر این صورت، بعید است عمر توافق هستهای به چند ماه برسد.