هول وولع این هیات ها برای بدست آوردن سهم هرچه بیشتر از پول های احتمالی «آزاد شده» به حدی است که حتی صدای اعتراض و فریاد متولیان و کارگزاران رژیم آخوندی نیز در این رابطه درآمده است. برای نمونه اسدالله عسگر اولادی، رئیس اتاق بازرگانی رٰژیم در سخنانی (خبرگزاری حکومتی دانا 5 مرداد 1394) گفت: «سفر این هیاتها به ایران کار بیخودی است. این هیاتها را چرا به ایران راه میدهیم؟ این هیاتها برای چه به ایران میآیند؟ این هیاتها برای فروش کالا به ایران میآیند. هنوز پول در اختیار ایران نیست که بخواهند از ما بگیرند لذا برای چه باید به ایران سفر کنند؟ من اعتقاد دارم که این هیاتها باید برای خرید به ایران بیایند و زمانی که ما قصد خرید از این هیاتها را داریم، باید پول آن را از محل صادرات از قبل تهیه کرده باشیم».
این متولی و سرکرده یکی از باند های چپاولگر حکومتی در ادامه به شرایط حاکم بر روح و جوهر تحریم ها که تا حداقل 6 ماه دیگر استمرار خواهندد داشت، اشاره کرده و می افزاید: «برای مبادلات اقتصادی باید بانکها حسابهای ما را باز کنند اما هنوز هیچ بانکی حسابهای ایران را بازنکرده است و هنوز حسابها را بلوکه میکنند. حتی دبی که در همسایگی ما قرار دارد و تمام اقتصاد این کشور را ایرانیها در بیست سال اخیر شکل دادهاند، هنوز حسابهای ایرانی را یکی بعد از دیگری بلوکه میکند. در فوریه 2016 همهچیز مشخص خواهد شد و تا آن زمان اظهارنظری نخواهم کرد چرا که قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد. بهطور حتم آثار لغو تحریمها امسال معلوم نخواهد شد و چند روز پیش که بنده قصد بازگشت از اروپا را داشتم، بنزین به هواپیمای ایران ندادند و به ناچار به یکی از شهرهای کوچک مجارستان رفتیم و درآنجا سوختگیری کردیم. مشاهده میکنید با وجود اینکه توافق شده، هنوز یک بنزین ساده برای مسافرات هوایی به ایران نمیدهند و به معنای دیگر هنوز هیچ آثاری از این توافق حاصل نشده است».
عسگراولادی، این کارگزارمیلیاردر از باند ولی فقیه سپس به حرف دل خامنه ای نسبت به بی آیندگی رژیم اینگونه اعتراف می کند: «غربیها در زمینه سرمایهگذاری در ایران دروغ میگویند. هیاتهایشان تنها به ایران سفر میکنند تا 2 صنعت کشورمان را مورد بررسی قراردهند؛ یکی صنعت خودرو تا بتوانند خودروهای خود را به ایران بفروشند و دوم انرژی از ایران خریداری کنند».