رئیس هیئت عربی دفاع از اشرف، طی نامه یی به فرستاده ویژه دبیرکل ملل متحد به عراق، خواهان اقدام فوری بین المللی برای وضعیت کنونی اشرف گردید

مهدی صالح العطیات، رئیس هیئت عربی دفاع از اشرف، طی نامه یی به اد ملکرت ، فرستاده ویژه دبیرکل ملل متحد به عراق، وضعیت کنونی اشرف و محدودیتهای ضدانسانی جدید را به اطلاع وی رسانده و خواهان اقدام فوری بین المللی گردید.
رئیس هیئت عربی دفاع از اشرف در نامه خود با اشاره به ممانعت از ورود هرگونه پزشک و دارو به اشرف توسط کمیته سرکوب اشرف، نوشت: این درحالیست که دبیرکل ملل متحد در گزارش ماه نوامبر 2009 به شورای امنیت خاطر نشان کرده بود که دولت عراق تضمینهای مستمری برای رعایت قوانین انساندوستانه بین المللی در برخورد با ساکنان اشرف به ملل متحد داده است.
رئیس هیئت عربی دفاع از اشرف، نوشت: این اقدامات غیر انسانی بعد از سفر لاریجانی به عراق و فراخوانهای علنی وی برای سرکوب ساکنان اشرف افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.

 در این نامه آمده است: هیئت عربی دفاع از اشرف این اقدامات سرکوبگرانه که عامدانه برای آزار و رنج دادن و قتل تدریجی ساکنان اشرف طراحی شده است را یک جنایت فاحش ارزیابی نموده و آن را شایان پیگرد و اقدامات فوری بینالمللی میداند.
رئیس هیئت عربی دفاع از اشرف، خواهان اقدام سریع فرستاده ویژه دبیرکل ملل متحد به عراق شده و نوشت: تجربه اثبات نموده است که اینگونه اقدامات سرکوبگرانه مقدمه جنایتهای بعدی است و نباید بدون واکنش باقی بماند.

از سوی دیگر اقدام ضد انسانی کمیتة سرکوب اشرف برای ممانعت از ورود هر گونه پزشک و دارو به اشرف، همچنان مورد توجه رسانه های عربی قرار دارد.
روزنامة المدار (6آذر88)چاپ اردن نوشت: کمیته سرکوب ورود دارو و پزشک به کمپ ”اشرف” متعلق به اپوزیسیون ایران را ممنوع میکند. این محدودیت ضدانسانی و جنایتکارانه که جان و سلامتی شمار زیادی از ساکنان اشرف را به خطر می اندازد، بعد از ظهر روز 25 نوامبر، توسط نماینده اداره بهداری استان دیالی به ساکنان اشرف اطلاع داده شد.
ممنوعیت ورود دارو و پزشکان متخصص عراقی به کمپ اشرف در حالی صورت می گیردکه شمار زیادی از مجروحان حمله جنایتکارانه ماه ژوئیه گذشته و همچنین بیماران صعب العلاج اشرف از کمبود داروهای ویژه و رسیدگی پزشکان متخصص رنج می برند.
خبرگزاری نیرون نیوز اردن نیز در این باره نوشت: مقاومت ایران با تأکید بر اینکه محرومیت از خدمات پزشکی از مصادیق بارز جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی است، مسئولیت هر گونه آسیبی که به سلامتی ساکنان اشرف از بابت این محاصره ظالمانه کثیف و ضدانسانی وارد شود را به طور مستقیم به عهده دولت عراق می داند. مسئولان و مجریان این محاصره ظالمانه در محاکم بین المللی قابل تعقیب می باشند.
مرکز اطلاع رسانی الأخبار نیز خبر اقدام ظالمانه نیروهای عراقی برای ممانعت از ورود پزشک و دارو به اشرف را درج کرده است.