مسلمانان مدره بهترین هم پیمانان ما، در نبرد علیه افراطیون اسلامگرا هستند

من بخاطر دارم تقریبا یک سال پیش چه جمعیت انبوهی در سراسر فرانسه جمع شدند که علیه افراطی گری تظاهرات کنند. این تظاهرات تمامی چیزهای عالی در رابطه با جامعه فرانسه را نشان میداد. تظاهرات تمامی مسلمانان را بخاطر رفتار چند افراطی که به اشتباه به اسم اسلام صورت گرفته بود سرزنش نمیکرد و همچنین فراخوانی از خشم شناخته شده ای که معمولا همواره بعد از چنین اتفاقات تراژیکی جهت خونریزی و انتقام بروز میکند نبود. در هر صورت این حمله اخیر نشان میدهد که تا آنجا که به افراطی گری اسلامی برمیگردد فقط صحبت نرم و منطقی کردن کافی نیست بلکه باید چماق را بلند کنیم.

بگذارید که در رابطه با آنچه که نباید در عکس العمل به این دور اخیر خونریزی که توسط افراطیون اسلامی انجام شده، صورت بگیرد کاملا روشن باشیم. جمعیت مسلمانان فرانسه و جوامع مسلمانان اروپایی و بخصوص پناهندگان نباید در رابطه با اعمال چند نفر مورد سرزنش واقع شوند. بله 8 مهاجم مجرم میباشند. بله این حمله مثل بسیاری دیگر تحت نام اسلام صورت گرفت و اینکه این موارد غالبا و بیش از معمول اتفاق می افتد. و کماکان نباید فراموش کنیم که اکثریت مسلمانان هیچگاه چنین خشونت هایی را حمایت نخواهند کرد، که در طی این حمله اخیر مسلمانان هم کشته شده و زندگی خود را برای نبرد علیه این افراطیون به مخاطره انداختند و اینکه پناهندگان از این افراطیون فاصله میگیرند.
فرانسه و البته دنیای غرب نیاز دارند که به افراطیون اسلامی در سرچشمه خودش حمله کنند. این بدان معنی است که باید بطور مماشات ناپذیری به دنبال داعش رفت. هم چنین بدان معنی است که در ادامه اش باید علیه حکومت مذهبی در تهران و هم پیمانانش که سیاست های آنان به این گروه ها حیات میبخشد جنگید. میلیشیاهایی که توسط ایران حمایت میشوند مرتکب قتل عام ها در عراق شده اند و دولت ایران، دولت عراق را به سمت سکتاریسم رانده است. بطور مشابهی در سوریه، رژیم ایران سرکوبهای وحشیانه اسد را و همینطور حملات شیمیایی و شکنجه علیه مردم بیگناه را در مقیاس غیر قابل باوری حمایت میکند . اگر چه این اعمال ممکن است باعث پیدایش داعش نشده باشند ولی همانطور که نخست وزیر دیوید کامرون و وزیر خارجه کری مستمرا خاطر نشان کرده اند، این اعمال حداقل بطور گسترده ای به تقویت داعش کمک کرده و در خدمت منبع بسیج انسانی آنها بوده است.
تاکتیک های استفاده شده در فرانسه و جاهای دیگر هم چنین بطور گسترده ای توسط رژیم ایران بعد از انقلاب بکار گرفته شده اند.یکی از اولیه ترین و بزرگترین شرایط گروگان گیری توسط رژیم در تهران انجام شده است. عملیات انتحاری و تاکتیک های هدف قراردان توسط بمب گذاری در خارج که بطور مضاعف بکار گرفته شده به یک ماشین دولتی کمک کرده که سازمان کار، حمایت مالی، تجهیزات و پوشش دیپلماتیکی که گروه های ترور که فقط میتوانستند در رویاها به آن فکر کنند را راه اندازی بکند. داعش فقط یک نمونه رادیکال سنی از آنچه که اختراع رادیکالهای شیعه آیت الله های ایران هست بوده و میباشد.
ما به رژیم ایران اجازه داده ایم که به مسیر رادیکال خود ادامه دهد و همچنان قیمت سنگینی برای آن میپردازیم، از ناآرامی های منطقه ای و بمب گذاری در خارج و ورای آن. ما نمی توانیم همچنان با اجازه دادن به افراطیون ایرانی این قیمت سنگین در قربانی کردن انسان ها را ادامه بدهیم و نمی توانیم به داعش اجازه بدهیم که دنباله روی گامهای آنان باشند. اگر بخاطر حمایت ایران از اسد در سوریه نبود ، او سالها پیش رفته بود و داعش هیچگاه تکثیر نمی شد. ته خط این است که اسد باید برود و برای انجام اینکار ما باید ایران را کنترل کنیم .
بگذارید که به اکثریت مسلمانان مدره قدرت بدهیم. اگرچه بنظر میرسد که این یک امید واهی باشد که پوشش خبری احساسی و شورانگیزی گرفته باشد  ، ولی واقعیت این است که گروه های سازمان یافته زیادی در روی زمین و بطور مادی وجود دارند که یک کارنامه عالی در گوشمالی دادن ( نبرد علیه ) افراطی گری دارند.

در سوریه و عراق گروه های کرد و دیگر شورشیان مدره دارند داعش را عقب میرانند و همزمان با رژیم اسد میجنگند.

در ایران نیز یک اپوزیسیون سازمان یافته وجود دارد که از حمایت مردم ایران که نسبت به غرب سمپاتی دارند برخوردار میباشد. این اپوزیسیون شورای ملی مقاومت ایران است که حمایت زیادی در بین ایرانیان در داخل و خارج کشور دارد . چیزی که منحصر بفرد در خاورمیانه امروز بنظر میرسد اینست که این اپوزیسیون سازمان یافته علیه حکومت مذهبی در ایران توسط یک زن مسلمان خانم مریم رجوی رهبری میشود .


در آوریل 2006 این خانم پلاتفرم 10 ماده ای خود برای یک ایران آینده را ارائه داد که خود را متعهد به لغو مجازات مرگ و پایان دادن به شکنجه در فردای ایران دانسته و فراخوان به یک ایران دمکراتیک و غیر اتمی با یک مرزبندی قاطع بین دین و دولت و برابری جنسی و انهاء تمامی تبعیضات قومی و مذهبی میدهد. رویکرد رژیم به این تهدید به مثابه راه کاری جهت اتخاذ یک نوع افسار گسیختگی در زندانی کردن و شکنجه و کشتار میباشد .

با حمایت از این گروه ها و مبارزه علیه افراطی گری اسلامی در هر شکلی که باشد ما یک دفاع پایدار و موثر علیه انواع ترور که اخیرا در پاریس با آن مواجه بودیم را تضمین خواهیم کرد . بدون قاطعیت در نبرد و تقویت کردن هم پیمانان ما  ، افراطی گری اسلامی به تهدید علیه جوامع باز و آزاد ما با جنایت های بربرگونه خود ادامه خواهد داد .
سر دیوید ایمس عضو برجسته پارلمان انگلستان و رئیس مشترک کمیته پارلمانی برای ایران آزاد
هافینگتن پست ـ 19/11/2015