سایت حکومتی موسوم به اقتصاد آنلاین نوشته است: «وضعیت اشتغال ۲ میلیون نفر قرمز شده و تعداد افرادی که توان تأمین مخارج زندگیشان را ندارند، یکساله ۱۳۳ هزار نفر بیشتر شد؛ بنابراین احتمال اینکه با اندک تکان اقتصادی به گروه بیکاران بپیوندند، وجود دارد».
اما به نظر میرسد که آخوند روحانی میخواهد فضای دیگری از اوضاع اقتصادی جامعه رابه نمایش بگذارد و دور جدیدی از تبلیغات خود را شروع کند و در آغاز آن، روز چهارشنبه2 دی94 به شهرری رفت ودر سخنرانیش گفت: «تورم نقطه به نقطه یک رقمی شده، یعنی نه ممیز نه دهم درصد(9/9) و من در عرض این دو سال تورم را از 45درصد به زیر 10 درصد رساندم..»
اما حتی رسانههای باند خودش هم به دلیل این دروغها به وی اعتراض کرده و نسبت به عواقب آنها هشدار دادند.
روزنامه حکومتی جهان صنعت(30آذر) اینگونه اظهارات روحانی را به تمسخر گرفته و نوشته بود «اعلام میکنند که نرخ تورم کاهش یافته و برای آنکه در ذهن ضعیف ضعفای مملکت سؤالات خلاف مصالح متبادر نشود، از پسوندهای عالمانه و فوقتخصصی مانند نقطه به نقطه و امثالهم هم استفاده میشود».
دروغ بزرگ دیگر شیخ فریب، ادعای رشد 5درصدی در سال 95 برای اقتصاد فروریخته و بیآینده ایران تحت حاکمیت ولایت بود، در حالی که سه روز قبل صندوق بینالمللی پول اعلام کرده بود که رشد اقتصادی ایران در سال 95 منفی خواهد بود و این موضوع را روزنامههای حکومتی (از جمله جهان صنعت30آذر) هم منعکس کردند.
واقعیت این است که رسانههای باند روحانی هم، هر روز نسبت به خطر بزرگ انفجار خشم مردم بهدلیل دست کردن بیش از پیش در جیب و سفره آنها و «بازی با حقوق جوان» هشدار میدهند. انفجاری که البته دشمنان ایران و ایرانی را نابود و خلق را شاد خواهد کرد.
هر روز که میگذرد واقعیت وجود فضای انفجاری در جامعه خود را بیشتر بارز میکند. عبارت ”آتش زیر خاکستر“ که مقاومت ایران بر اساس تحلیل درست از همین فضای انفجاری جامعه بیان میکند، حالا دیگر آنقدر روشن شده که کارگزاران رژیم هم مجبور به اعتراف به آن شدهاند. از جمله روز 30آذر آخوند موسوینژاد عضو مجلس ارتجاع گفت: ”در سالهای اخیر اعتراضات و نارضایتیهای زیادی از فرهنگیان چه بهصورت رسمی و چه غیررسمی در تمام کشور شکل گرفت چه اقداماتی در جهت رضایت و تأمین خواستههای قشر فرهیخته صورت پذیرفت؟ فکر نمیکنید عدم توجه و پاسخگویی و بعضاً سرکوب این نارضایتیها به آتش زیر خاکستر تبدیل میشود؟“ (رادیو فرهنگ 30آذر 94)
محمد خوش چهره، یکی دیگر از کارشناسانی است که وضعیت اقتصادی آخوندها را اینطور توصیف میکند:
«ما این را قبول داریم شرایط سختی است یعنی هم رکود هست هم تورم. مثال عامیانه و سادهاش مثل تب و لرز است یعنی یک بیمار هم دچار تب است هم دچار لرز است، کسی که وارد نباشد فقط میخواهد تبش را پایین بیاورد، خنکش میکند اما لرزش بالا میرود. رکود یعنی لرز. ما در این دو سال دیدیم که تب را بیشتر چسبیدند که تورم پایین بیاید. حالا لرز بالا رفته است. حالا میگویند لرز را بچسبید. بعد اگر فقط لرز را بچسبی تب آن بالا میرود. بخواهید گرمش کنید باید پتو بیندازید. بعضیها معتقدند اگر موفق بشوند تازه آثار تورمی خواهد داشت». (شبکه خبر رژیم 1 دیماه 94)
واقعیت این است که اقتصاد ورشکسته، آخوندها را دچار چنان تب و لرزی کرده که هیچ درمانی برایش متصور نیست.