بیانیه کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف و ممانعت از گسترش بنیادگرایی

بیانیه کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف و ممانعت از گسترش بنیادگرایی

 

2 دسامبر 2009

بدنبال شکایتی که خانواده های ساکنان قرارگاه اشرف علیه مقامات عراق به قضائیه اسپانیا دادند, دادگاه کل اسپانیا (دادگاه مرکزی تحقیق شماره4) طی حکمی اعلام کرد, از صلاحیت بررسی جنایتهایی که نیروهای عراقی در روزهای 28 و 29 ژوئیه گذشته علیه ساکنان اشرف , اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران , مرتکب شدند , برخوردار است.

کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف از این تصمیم که بر موقعیت حقوقی ساکنان اشرف بعنوان افراد حفاظت شده طبق کنوانسیون چهارم ژنو تأکید میکند, استقبال می نماید. این وضعیت قانونی را طی سالیان گذشته مراجع بین المللی مورد تأیید قرار داده اند همانگونه که نیروهای آمریکایی در سال2004 , وضعیت قانونی ساکنان اشرف را بعنوان افراد حفاظت شده به رسمیت شناختند.

تصمیم دادگاه اسپانیا به اثبات می رساند که نقض کنندگان حقوق پایه ای ساکنان اشرف نمی توانند از قانون بگریزند. این دستاوردی است که نتیجه تلاش پیگیر ساکنان اشرف و جریانهای مدافع حقوق آنان برای ارجاع جنایتهایی که رژیم ایران و دولت عراق علیه ساکنان اشرف مرتکب شده اند, به یک دادگاه بین المللی می‌باشد.

این کمیته ضمن تقدیم گرمترین تهنیتها وشادباشها به ساکنان اشرف به خاطر این دستاورد که به موقعیت حقوقی آنها تصریح می کند, مقاومت قهرمانانه آنان در برابر محاصره ظالمانه یی که دولت عراق، به دستور رژیم ایران بر اشرف اعمال کرده وهمچنین پایداری آنان در برابر تهاجمات مرگباری را که نیروهای عراقی علیه آنها انجام دادند, مورد ستایش قرار می دهد.  

کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف از دولت عراق می خواهد بلادرنگ به تصمیم دادگاه جواب مثبت داده و با آن در زمینه ارائه اسناد و مدارک لازم و معرفی کسانی که مقصر هستند, همکاری کامل به عمل آورد.

سید احمد غزالی، نخست وزیر پیشین الجزایر، رئیس کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف

ـ دکتر شیخ تیسیر التمیمی، قاضی القضات فلسطین

ـ شیخ حَمدی الصَغیر امام مسجد اَلخَلیل در فلسطین

ـ دکتر صلاح عبدالله، رئیس حزب ملی آزاد مصر

ـ محمد سلامه، رئیس کمیته روزنامه نگاران مدافع حقوق بشر در مصر

ـ شیخ راشد بُدیر، دبیرکل جمعیت ذی القُربی لبنان

ـ علامه محمد علی الحسینی، دبیرکل شورای عربی اسلامی لبنان

ـ شیخ خلیل مروُن، عضو شورای مسلمین فرانسه از مراکش

ـ مُنصف مَرزُوقی، رئیس پیشین کمیته عربی حقوق بشر در تونس

ـ خانم اَنیسه بومدین از الجزایر

ـ بتول فَکّار، نویسنده الجزایری

ـ اعضای پارلمان اردن, خانم نریمان الرُئوسان, دکتر علی ضَلاعین, دکتر محمد الحاج محمد