به گزارش خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس (5 اسفند 1394) و به نقل از رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار سازمان صدا و سیما «نظرسنجی انجامشده تا روز 4 اسفند نشان میدهد که مشارکت مردم در انتخابات بیش از 60 درصد است اما بر اساس تجربه دورههای قبل میزان مشارکت در دو روز مانده به انتخابات با تصمیمگیری افرادی که هنوز برای رای دادن به نتیجه نرسیدهاند، بیشتر خواهد شد و پیشبینی میشود این آمار به 70 درصد نزدیک شود!!».
این کارگزار دستگاه سانسور و سرکوب حکومت در ادامه به گوشه هایی از طرح رقم سازی های نجومی ولی فقیه اعتراف کرده و می افزاید: “بر اساس نظرسنجی صورتگرفته تعداد افرادی که عنوان کردهاند بهطور حتم در انتخابات شرکت میکنند نسبت به نظرسنجی انجام شده در مورد قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی در زمان مشابه (دو روز مانده به روز رای گیری)، افزایش پیدا کرده و این مسئله بیانگر آن است که مشارکت مردم در انتخابات این دوره با افزایش همراه خواهد بود».
پخش چنین آمار و ارقام تقلبی به یقین آن روی سکه ی عدم تمایل بخش های بزرگی از مردم میهن امان برای شرکت در خیمه شب بازی دیکتاتوی ولی فقیه است. نیاز خامنه ای زهر خورده به رقم سازی در حالی است که براساس گزارشات منابع مستقل و رسانه های خارجی که امکان حضور در ایران را یافته اند، اکثریت مردم ایران چنین نمایشاتی را تحریم کرده اند.
برای نمونه واشنگتن تایمز 6 اسفند 1394) در مطلبی به نقل از یک جوان ایران نوشت: “چیزی که ما در ایران داریم انتصابات است و نه انتخابات. هم سن و سالهای جوان ایرانی من تشنه فرصتی واقعی برای انتخاب رهبرانمان میباشند. خواسته های آنها و آنچه که آیت الله ها به آنها میدهند، تفاوت دو دنیاست. هیچ زمینه مشترکی بین جستجوهای مردم ایران و آنچه آیت الله ها اراده کرده اند که ارائه بکنند وجود ندارد».
در یک نمونه دیگر نشریه اینترنشنال بیزنیس تایمز گزارش کرده است “جوانان قصد رأی دادن در انتخابات آتی ایران را ندارند و بجای آن دنبال تغییر رژیم هستند. دو انتخابات پارلمان و مجلس خبرگان، مسئول انتخاب و نظارت بر رهبر عالی که قرار است 26 فوریه برگزار شوند ممکن است آینده کشور را شکل دهند اما بسیاری از جوانان احساس میکنند که آراء آنها هدر میرود. امیر که اسم او را برای حفظ امنیتش تغییر دادیم و بطور ویژه با اینترنشنال بیزنس تایمز انگلیس از تهران صحبت میکرد گفت که جوانان دیگر توسط رژیم فریفته نمیشوند و بسیاری تصمیم گرفتهاند که رأی ندهند».