در این رابطه «مسعود ده نمکی» سردسته اوبابش بسیج در بخش رسانه ئی طی سخنانی ضمن اعتراف به ابعاد فاجعه آمیز اعتیاد در ایران (سایت حکومتی تابناک 17 اسفند 1394) گفت: «کدام عقل سلیمی میپذیرد با این همه ادعای پیشرفت آمار بین هفت تا ده میلیون معتاد و چهارده میلیون پرونده قضایی در سال و سن بالای ازدواج و آمار وحشتناک طلاق در مدیریت فرهنگی و اقتصادی مشکل نداریم و همه اینها تقصیر بیگانه است!».
این سخنان در حالی مطرح می شود که رژیم آخوندی عامدانه با دستکاری در آمار و ارقام نرخ اعتیاد در کشور، تلاش دارد تا اوضاع را آرام و تحت کنترل نشان دهد. در این رابطه هم دولت آخوند روحانی وهم رسانه های وابسته به طیول بیت خامنه ای تنها «قاچاق مواد مخدر» از طریق مرزهای شرقی را عامل رشد نرخ اعتیاد در کشور اعلام می کنند، در حالیکه بنا به داده های بین المللی، دستان آلوده سپاه پاسداران و شبکه های مافیایی رژیم در داخل و خارج از کشور، نقش فعالی در تهیه و توزیع مواد مخدر بویژه در میان دانشجویان، دانش آموزان، جونان و حتی زندانیان داشته و بدین سان سالانه به موازات صدور نفت و گاز، میلیاردها دلار کسب درآمد می نمایند.
در این رابطه روزنامه تایمز در گزارشی با اشاره به نقش سپاه پاسداران در شبکه های بین المللی توزیع و پخش مواد مخدرنوشته بود: «قاچاق مواد مخدر سالانه میلیاردها دلار نصیب سپاه پاسداران ایران می کند که هم اکنون هم انحصار قاچاق مواد مخدر در ایران را در دست گرفته است و هم با شبکه های تبهکار در جهان ارتباط دارد. مقامات پیشین جمهوری اسلامی ایران به نشریه تایمز گفته اند که یکی از انگیزه های سپاه پاسداران در قاچاق مواد مخدر ضربه زدن به کشورهای غربی است.
نشریه تایمز نوشته است که اطلاعات به دست آمده در مورد کنترل سپاه پاسداران بر قاچاق مواد مخدر همزمان است با اظهارات اخیر دولت آمریکا که واحدهای قدس سپاه پاسداران ایران را متهم کرده که در تبانی با یک کارتل بزرگ مواد مخدر در مکزیک قصد داشته سفیر عربستان را در واشنگتن به قتل برسانند. مقامات آمریکایی معتقدند که سپاه پاسداران ایران به همین مناسبت قصد گشودن مرزهای قاچاق مواد مخدر به سمت آمریکای شمالی را نیز داشته است». (رادیو فرانسه 17 نوامبر 2011)
همچنین پیشتررئیس کارگروه "کاهش تقاضای اعتیاد" در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته بود: «در حال حاضر تعداد معتادان خیابانی 8 تا 10 برابر شده است». وی در ادامه افزوده بود: «تعداد معتادان متجاهر کشور به حدود 120 تا 150 هزار نفر رسیده است». (سایت حکومتی همشهری آنلاین 8 دیماه 1394).
خبرگزاری حکومتی ایرنا نیز (4 اسفند 1393) در گزارشی به نقل از مدیرکل حکومتی در مرکز تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعتراف به اینکه 21 درصد از افراد گرفتار اعتیاد، دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکتری هستند، نوشت: «دیگر مانند گذشته نیست که بگویند معتادها بی سواد هستند».