ایران- چپاول مردم با افزایش بهای حامل های انرژی

افزایش شدید هزینه های انرژی در حاکمیت چپاولگر آخوندی به یقین نه از سر خیرخواهی و با هدف درآمد بیشتر در صندوق دولت برای سازندگی و رفاه کشور، بلکه شیوه هایی تماما مافیایی و برنامه ریزی شده برای چپاول مردم بویژه اقشار ضربه پذیر است.

شیب تند افزایش سوخت از زمان به روی کار آمدن دولت آخوند روحانی در حالی است که این روند هیچگونه تناسبی با درآمدهای مردم و بازار ندارد. دراین رابطه خبرگزاری حکومتی ایسنا در گزارشی از بحران افزایش بی رویه قیمت حامل های انرژی به ویژه بنزین می نویسد: «بنزین از نیمه دوم سال گذشته 1000 تومانی شد تا تک‌ نرخی شدن آن رقم بخورد و حالا زمزمه‌هایی از ارائه‌ی بنزین با نرخ‌های متفاوت در جایگاه‌های کلاس‌بندی شده مطرح می‌شود، اما زمانی هر لیتر بنزین شش ریال فروخته می‌شد».
تثبیت قیمت هزارتومان برای هر لیتر بنزین بی کیفیت و نامرغوب که اساسا با استانداردهای جهانی فاصله های نوری دارد، درحالی است که برای نمونه بهای هرلیتر بنزین در زمان به روی کارآمدن حکومت آخوندی تنها یک تومان بود.
افزایش 1000 درصدی برای هرلیتر بنزین طی این مدت در حالی است که این گزارش (سایت حکومتی باشگاه خبرنگاران 20 فروردین 1395) با اعتراف به ابعاد این روند، ادامه می دهد: «همیشه نرخ بنزین روندی صعودی دارد، روندی که می‌توان گفت طی 10 ساله اخیر سرعت تندتری به خود گرفته است. آمارها نشان می‌دهد که سال 1356 هر لیتر بنزین در کشور تنها چند ریال ارزش داشت تا سال 1357 قیمت بنزین به لیتری یک تومان افزایش یابد.
16 سال بعد این روند افزایشی به گونه‌ای پیش رفت که در سال 1374 قیمت بنزین به لیتری 10 تومان افزایش پیدا کند. این روند صعودی تا سال 1381 نیز ادامه پیدا کرد تا جایی که قیمت بنزین به لیتری 50 تومان رسید. همین امر موجب شد تا به صورت پلکانی قیمت بنزین از لیتری 80 تومان در سال 1383 به ترتیب به لیتری 100 تومان در سال 1386 و لیتری 400 تومان در سال 1390 افزایش پیدا کند. در آخرین گام افزایش نرخ بنزین، هر لیتر بنزین سهمیه‌ای در سال 1393 700 تومان قیمت‌گذاری شد. سال گذشته در نهایت دولت تصمیم گرفت... این فرآورده نفتی را به صورت تک‌نرخی به فروش برسد، تصمیمی که موجب شد قیمت بنزین به لیتری 1000 تومان افزایش یابد».

بحران افزایش بی رویه قیمت حامل های انرژی تنها به زمینه بنزین و مشتقات بسنده نمی کند، بلکه فراتر از آن به تمامی بخش های مختلف مانند آب، برق و گاز نیز راه برده است. برای نمونه سایت حکومتی فردا (14 فروردین 1395) در این رابطه با اشاره به آخرین گزارش مرکز آمار رژیم می نویسد: «اعلام تورم 11.3 درصدی نرخ تورم از سوی مرکز آمار ایران در سال 94 در حالی است که بررسی جزئی تورم در کشور نشان می‌دهد، سرفصل آب، برق و سوخت در سال 94 با تورم 34.7 درصدی رکورددار گرانی در سال گذشته بوده است».