اعتراف رژیم آخوندی به بیش از ۲۰۰هزار زندانی و بی نتیجه بودن اعدامها

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس ارتجاع روز شنبه ۴ اردیبهشت با اشاره به ۲۰۰ هزار زندانی در ایران تحت حاکمیت آخوندها به بی نتیجه بودن اعدامها اعتراف کرد و گفت: ”نتیجه افزایش جرم‌انگاری در کشور تراکم زندانیان است، متاسفانه در حال حاضر ۶۰ درصد زندانیان مجرمان وابسته به مواد مخدر هستند که اعدام‌های مکرر و حبس‌های طولانی تنها آسیب‌های اجتماعی به جا گذاشته و قاچاقچیان را مسلحانه‌تر کرده است“.

طباطبایی که با خبرگزاری مجلس ارتجاع مصاحبه می کرد به افزایش آسیبهای اجتماعی به دلیل اعدامها و دستگیری مردان خانواده اشاره کرد و گفت: «خانواده‌های زندانیان به خصوص خانواده معدومان و زندانیان محکوم به حبس بلند‌مدت در معرض بزرگترین آسیب‌های کشور هستند».
بیشتر بخوانید
خاطرنشان می شود پیش از این نیز حسین میرمحمد صادقی، معاون حقوقی مرکز تحقیقات استراتژیک ایران گفته بود که سال‌ها مجازت اعدام در کاهش جرایم مرتبط با موادمخدر در ایران موفق نبوده است.
در ماه مارس امسال احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در مورد ایران در گزارش سال ۲۰۱۵ خود از اعدام ۹۶۶ نفر در سال ۲۰۱۵ خبر داد. حدود نیمی از اعدام‌شدگان جرائمی در ارتباط با مواد مخدر مرتکب شده بودند.
خاطرنشان می شود در اجلاس شورای حقوق‌بشر اعدامهای وحشیانه و جنایات ضدانسانی رژیم آخوندی بار دیگر با موج محکومیتها مواجه است.
نماینده اتحادیه اروپا ضمن استقبال از گزارش احمد شهید، نگرانی عمیق خود را از «بالاترین میزان اعدام‌ها» توسط رژیم طی چندین سال اخیر از جمله اعدام نوجوانان اعلام کرد و خواهان تعلیق حکم اعدام با هدف لغو آن شد. در این جلسه نماینده استرالیا نگرانی عمیق کشورش را نسبت به وضعیت حقوق‌بشر در ایران ابراز کرد و خواهان توقف احکام اعدام توسط رژیم آخوندی شد؛ استرالیا همچنین خواهان آن شد که رژیم اجازه بازدید گزارشگر ویژه ملل‌متحد از ایران را بدهد».
نماینده زلاندنو نیز از جمله گفت: «ما از فراخوان گزارشگر ویژه به حکومت ایران برای تعلیق به‌کارگیری حکم اعدام و درخواست او برای ممنوعیت فوری و بدون قید و شرط اعدام متهمان نوجوان حمایت می‌کنیم».
نماینده دانمارک در اجلاس شورای حقوق‌بشر، تأکید کرد: «ما هم‌چنان نگران تعداد فوق‌العاده بالای اعدام‌ها، اعدام متهمان نوجوان و استفاده از مجازاتهای فیزیکی در ایران هستیم... . تبعیض علیه زنان، دختران و اقلیتهای مذهبی... نیز هم‌چنان یک نگرانی جدی است. نماینده دانمارک خواستار توقف اعدامها و آزادی زندانیانی شد که به‌طور غیرقانونی در حبس به‌سر می‌برند.
نماینده آلمان در سخنرانی خود میزان اعدامها توسط رژیم آخوندی را «هشداردهنده» خواند، و خواستار توقف اعدامها به‌ویژه اعدام نوجوانان شد.
نماینده بلژیک نگرانی خود را نسبت به استمرار حکم اعدام علیه نوجوانان در قوانین حکومت آخوندی ابراز کرد و از جمله، افزود: «استمرار زیرنظرداشتن وضعیت حقوق‌بشر در ایران توسط شورای (حقوق‌بشر) هم‌چنان ضروری است و از حمایت کامل ما برخوردار است“.
خبرگزاری حکومتی ایلنا ۴ اردیبهشت ۹۵