ورشکستگی مالی رژیم عامل تعطیلی کارخانه‌ها

بالا گرفتن بحران ورشکستگی مالی در دولت آخوند روحانی که به بروز تنگناهای شدید اقتصادی و و به ویژه به تعطیلی کشیده شدن کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی کشور راه برده است، اکنون زنگ‌های خطر را برای بسیاری از کارگزاران و متولیان رژیم چپاولگر آخوندی به صدا درآورده است.

در این رابطه یک کارگزار چپاولگر رژیم در سخنانی ضمن حمله به آخوند روحانی ازجمله اعتراف کرده است: «بدهی‌های صنایع زیاد است و بودجه 30 درصدی از درآمدهای کشور که قرار بود به صنایع اختصاص یابد محقق نشده است».

اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک رژیم و روسیه با این جملات به واقعیتی به نام شکست طرح‌های دولت آخوند روحانی برای به دست آوردن منابع مالی اعتراف می‌نماید؛ زیرا به‌موازات ارزان‌فروشی نفت و گاز و تاراج منابع ملی کشور، قرار بود تا «دولت تدبیر و امید» با فشار بر اقشار ضربه‌پذیر جامعه، بخش بزرگی از درآمدهای حکومت را از این طریق کسب نماید. در این راستا بستن مالیات‌های سنگین بر اصناف خرد پا و عموم مزدبگیران در کشور، بالا بردن بهای ارزهای خارجی و افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی، نان، برق، آب تنها یکی از راهکارهای خروج از بحران بوده است، امری که به دلیل مقاومت‌های مردمی تا با به امروز تنها 40 درصد از آن محقق گردیده است.
همچنین عدم اعتماد به دیکتاتوری ولی‌فقیه از سوی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی که خود را در بحران‌های دیگری مانند ورشکستگی بانک‌های کشور به نمایش گذاشته است، به‌یقین از دیگر عوامل مهم در این رابطه است.

این متولی دستگاه تجاری حکومت در ادامه (خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس 22 خرداد 1395) بابیان اینکه مضیقه اقتصادی دولت شدید است و بانک‌ها از دولت طلب دارند ادامه داد: «چون دولت نتوانسته به واحدهای تولیدی کمک کند، 30 تا 40 درصد از کارخانه‌ها به سمت توقف و تعطیلی می‌روند. دولت باید در رابطه با چرایی تعطیلی این واحد تولیدی 80 ساله پاسخگو باشد».
اعتراف وی به بحران تعطیلی کارخانه‌ها که طی روزهای اخیر کارخانه‌های بزرگ و قدیمی همچون ارج با قدمت 80 سال و یا کارخانه قند ورامین با قدمت 70 سال که به بیکاری بیش از 500 تن از کارگران محروم منجر شده است، تنها نمونه‌هایی از وجود این بحران عظیم می‌باشد. بحرانی که اکنون شیرازه‌ها و زیربناهای اقتصادی کشور را دگرگون و به پرتگاه سکته کامل کشانده است.

در این رابطه یک نماینده مجلس حکومتی ضمن با اشاره به تعطیلی کارخانه قند ورامین گفت: «مشکلات کارخانه قند ورامین سبب شد تا 400 الی 500 کارگر بیکار شوند».
نقوی حسینی با تأکید بر این نکته که تعطیلی کارخانه قند ورامین در کارنامه دولت تدبیر و امید ثبت‌شده است، اضافه کرد: «تعطیلی کارخانه قند ورامین با قدمت 70 ساله، در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاد». (خبرگزاری حکومتی مهر 21 خرداد 1395)