تشدید بحران اتمی و هشدارهای مقامات رسمی و بین المللی به رژیم آخوندی

بانکی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، به رژیم آخوندی هشدار داد باید قطعنامه های شورای امنیت را به طور کامل اجرا کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه 15(آذر88) بانکی مون با ابراز نگرانی از ماجراجوییهای اتمی رژیم، گفت: رژیم ایران باید بطور کامل به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد برنامه اتمی رژیم خود احترام بگذارد.


دولت فرانسه خواهان تحریمهای شدیدتر علیه رژیم ایران شد.
خبرگزاری فرانسه(15آذر88) گزارش داد: فرانسه خواستار تحریمهای شدیدتری علیه رژیم ایران به دلیل برنامه اتمی بحث برانگیز آن شد.
وزیر روابط اروپائی فرانسه پیر للوش گفت زمان درخواست برای تحریمهای شدیدتر علیه رژیم ایران فرارسیده است.
خبرگزاری فرانسه افزود: تنش در مورد برنامه اتمی بحث برانگیز رژیم ایران در هفتههای اخیر، بعد از اینکه این رژیم یک طرح هماهنگ شده توسط سازمان ملل برای غنیسازی اورانیوم را رد کرد افزایش یافته است.

 وزیر روابط اروپائی فرانسه موضوع رد کردن طرح سازمان ملل توسط ایران را در صحبتهای خود یاد آوردی نمود.


مشاور امنیت اوباما گفت رژیم ایران تا پایان سال جاری برای تغییر موضع در زمینه فعالیتهای هسته یی اش فرصت دارد ولی چشمانداز خوبی وجود ندارد.

واشینگتن تایمز(14آذر88) طی مقاله یی، از رئیسجمهور آمریکا خواستار اعمال تحریمها علیه رژیم ایران و حمایت قوی از اپوزیسیون ایران برای مقابله با جاهطلبی هستهیی این رژیم شد.
در قسمتی از این مقاله آمده است: اخیراً رژیم ایران گسترش تأسیسات هستهیی خود را اعلام کرد. به عبارت دیگر، این رژیم به جای این که از موضعش کوتاه بیاید، تصمیم به سرعت بخشیدن به تلاشهایش جهت غنیسازی اورانیوم نموده است. بهرغم تکذیب رژیم ایران، این اقدام نشان میدهد که این رژیم هدفی جز رسیدن به بمب ندارد.
واشینگتن تایمز افزود: رژیم ایران با داشتن بمب، فرصتهای متنوع ژئوپلیتکی را برای خود متصور میبیند. این رژیم هم چنین میلیاردها دلار به سازمانهای جنایتکار مانند حزبالله و حماس کمک میکند و ارعاب متحدین غرب با تهدیدهای تروریستی هستهیی نفوذ آنها را به شکل تصاعدی بالا میبرد.
واشینگتن تایمز در پایان مینویسد: سریال ضربالاجلها و لفاظیهای امید و تغییر باراک اوباما هیچ تأثیری روی رژیم ایران ندارد. باراک اوباما یا می تواند قبول کند که استبداد مذهبی حاکم بر ایران هسته یی شود و با آن کنار بیاید یا بایستی تدریجاً گامهایی را در راستای توقف آن بردارد. این امر با اقداماتی چون تحریمها، ممنوعیتها، محظوریتها و حمایت قوی از اپوزیسیون ایران میتواند شروع شود. اگر هیچ یک از اینها کارآیی نداشت، بایستی انسداد بنادر آن را در نظر بگیریم.

تایمز مالی (13آذر88) چاپ انگلستان نوشت: در این هفته رژیم ایران اعلام کرد میخواهد 10 کارخانه غنیسازی دیگر، شبیه به آنچه در نطنز کار میکند بسازد. این موضوع، باعث این نگرانی شده که رژیم ایران، در آستانه برداشتن یک گام بزرگ بسوی تولید اورانیوم با درجه تسلیحاتی، که برای ساختن بمب اتمی لازم است میباشد.
بگفته یک دیپلومات غربی، رژیم ایران ظرف چند ماه قادر خواهد بود، اورانیوم با غنای کم را به خلوص 20 درصد برساند. مارک فیتزپاتریک، یک کارشناس تسلیحات اتمی در مؤسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک گفت: جهش برای تولید اورانیوم با غنای 20 درصد، شما را در شرف بدست آوردن اورانیوم با درجه تسلیحاتی قرار میدهد. زیرا هر چه سطح غنیسازی بالاتر برود، تلاش تکنیکی کمتری برای رسیدن به اورانیوم غنیشده تا سطح 90 درصد لازم است.
فیتزپاتریک، این موضوع را ” یکی از جدی ترین و نگران کننده ترین بیانیه های رژیم ایران می داند که در این اواخر صادر شده اند”. پس لرزه هایی که بلافاصله بعد از ادعاهای دیوانه وار رژیم ایران در مورد ساختن 10 کارخانه دیگر غنی سازی ایجاد شد، ممکن است اهمیت واقعی آن را مخدوش کرده باشد.


رسانه های جناح مغلوب فاش ساختند، سفر جلیلی دبیر شورای عالی امنیت رژیم به سوریه و دیدار با گروههای فلسطینی از جمله حماس و حزب الله، درباره پرونده هسته یی و زمینه سازی جنگ در این منطقه می باشد.
این رسانه ها نوشتند: دیدارهای جلیلی با مسئولان فلسطینی و لبنانی یادآور دیدارهای فشرده علی لاریجانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی در سال 1385 و تنها چند روز قبل از شروع جنگ میان اسراییل و لبنان است. فلسطینی‌هایی که در مذاکره با جلیلی در دمشق شرکت داشتند به خبرگزاری آلمان گفته‌اند، جلیلی در این دیدار توضیحات کاملی در مورد پرونده هسته‌ای ایران داده و افزوده: ”رهبر جمهوری اسلامی ایران همه مقدمات لازم برای مقابله با یک حمله نظامی را تدارک دیده است“ جلیلی گفته است: ”ایران کوچک‌ترین توجهی به انتقادات بین‌المللی علیه خود (ندارد) و قصد دارد برنامه هسته‌ای خود را دنبال کرده و از گروه‌های فلسطینی نیز در همین راستا حمایت کند و آمادگی کامل جنگی دارد“.

از سوی دیگر به گزارش ایلنا (16آذر88) محمد هاشمی، برادر رفسنجانی و رئیس دفتر وی، درمورد ماجراجویی اتمی پاسدار احمدینژاد، مبنی بر ساختن 10سایت جدید غنیسازی اورانیوم، گفت: مهمترین مشکل در بعد خارجی پرونده هسته‌ای ایران است. به هر حال مخالفین نظام جمهوری اسلامی در مورد پرونده هستهیی ایران به یک اجماع رسیده و با این اجماع عمل میکنند که بروز آن همین صدور قطعنامهها علیه کشور ما است که باید هوشیارانه با آن برخورد کرد.
برادر رفسنجانی که همراه وی به مشهد رفته است در مورد «بحران پس از انتخابات» گفت: «در بعد سیاسی هم مسائل بعد از انتخابات کم کم در حال تبدیل شدن به یک بحران سیاسی است».