معرفی کتاب بیانیه سی و پنجمین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت ایران

کتاب «بیانیة سی و پنجمین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت ایران» منتشر شد

کتاب «بیانیه سی و پنجمین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت ایران» منتشر شد. در مقدمه این بیانیه که در مرداد ماه ۱۳۹۵ منتشر شده ضمن بازگویی تاریخچه دوران بیداری ایرانیان و برشمردن سرفصلهای تاریخی ۱۱۰ سال گذشته، با اشاره به سالگرد قیام ملی ۳۰ تیر آمده است:
سی و پنج سال پیش در ادامه راهی که با انقلاب مشروطه آغاز شد و در نهضت ملی شدن صنعت نفت در دولت ملی ـ دموکراتیک مصدق به بار نشست، به ابتکار مسعود رجوی، شورای ملی مقاومت ایران پایه‌گذاری شد. از آن زمان تاکنون شورای ملی مقاومت ایران پرچم مبارزه برای آزادی، استقلال، دموکراسی و عدالت را در اهتزاز نگهداشته و به‌رغم همة رنجها و سختیها و با وجود پرداخت هزینه‌های کلانی که در کارنامه آن نام دهها هزار زن و مرد شهید حک شده، یک لحظه هم به رژیم ارتجاعی ولایت‌فقیه امان نداده است.
شورا در این سالگردهای تاریخی، وظیفه خود می‌داند که یاد و خاطرة همة زنان و مردانی را گرامی بدارد که در بیش از یک قرن گذشته، در راه پر فراز و نشیب اما پرشکوه پیکار برای آزادی، استقلال، دموکراسی و عدالت به‌شهادت رسیدند؛ به خصوص بیش از سی هزار شهید سرفراز قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ که به‌خمینی جلاد «نه» گفتند.
شورای ملی مقاومت در سی و پنجمین سالگرد تأسیس خود، به آنها و به همة شهیدان راه آزادی وطن، به‌ویژه همه آزادیخواهانی که طی یکسال گذشته در مبارزه با رژیم ولایت‌فقیه جان فدا کردند، ادای احترام می‌کند.
این بیانیه آنگاه طی ۱۰ فصل به بررسی دقیق و مستند جنبه‌های مختلف وضعیت ایران در یکسال گذشته (از مرداد ۱۳۹۴ تا مرداد ۱۳۹۵) با عناوین زیر پرداخته است:
فصل اول: زهر اتمی و تلاشهای نافرجام برای مهار بحران
فصل دوم: نمایش انتخابات؛ رسوایی، انقباض و تشدید بحران
فصل سوم: زیر و روی بحران اقتصادی رژیم و مرحله «پسا برجام»
فصل چهارم: فجایع اجتماعی در حاکمیت ایران سوز آخوندی
فصل پنجم: «ماورای فاجعه» در محیط زیست ایران
فصل ششم: «چهار سوار سرنوشت» خامنه‌ای در عرصه داخلی: اعدام، شکنجه، بازداشت و سرکوب فراگیر مذهبی
فصل هفتم: حرکتهای اعتراضی و گسترش مقاومت اجتماعی، پایداری زندانیان سیاسی، اعتصاب غذاها و اعتراضات خیابانی
فصل هشتم: افزایش صدور تروریسم و بنیادگرایی پس از نوشیدن جام زهر اتمی
فصل نهم: کارزار جهانی دفاع از حقوق مردم ایران و مجاهدان لیبرتی
فصل دهم: موقعیت انقلابی و شکنندگی رژیم، مهمترین مواضع و وظایف ما
این بیانیه پس از این بررسی جامع و دقیق جنبه‌های مختلف مسأله ایران، بر ضرورت سرنگونی رژیم حاکم بر کشورمان به مثابه تنها راه حل برای نجات ایران تأکید کرده و با برشمردن برنامه ۱۰ ماده‌یی خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، ادامه داده است:
ما همة هموطنان و نیروهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایرانی را به اتحاد و مبارزة جدی و مؤثر پیرامون شعار محوری «مرگ بر اصل ولایت فقیه، مرگ بر دیکتاتور، مرگ بر خامنه‌ای» فرا می‌خوانیم.
به باور ما راه‌حل عملی برای سرنگونی رژیم حاکم بر ایران در گام اول به سازماندهی و تشکل‌یابی حول شعار محوری مبارزه منوط است. از این رو ما زنان و مردان ایران زمین را به ایجاد کانونهای شورشی در سراسر میهن دربند فرا می‌خوانیم. ما از رهنمود مریم رجوی در این زمینه در سخنرانی گردهمایی بزرگ مقاومت ایران حمایت و پشتیبانی می‌کنیم؛ آن جا که گفت: «امروز، پرسش این نیست که آیا حکومت ولایت‌فقیه در شرایط سرنگونی هست یا خیر؟ پرسش این است که از چه راههایی می توان زودتر به این هدف رسید. پاسخ ما، برپایی ۱۰۰۰ اشرف است. یعنی هزار کانون نبرد علیه استبداد مذهبی. برای دستیابی به یک جمهوری آزاد و برابر، نه وقوع معجزه‌یی متصور است و نه شانس و تصادفی به‌سود ما در کار خواهد بود. تمام دارایی ما، ملت ایران است و فرزندان پیشتازش و این البته بزرگترین قدرت جهان است. پس همه چیز را باید از دستها و اراده‌های خودمان انتظار داشته باشیم. برای همین است که باید ۱۰۰۰ اشرف بسازیم. ۱۰۰۰ اشرف، یعنی توانهای سرکوب شده را احیا کردن، بی‌شماران پراکنده را گردآوردن و ذهنها و قلبها را از این امید واقعی بارور‌کردن که به زیر کشیدن دیو ممکن است. و می‌توان و باید. ۱۰۰۰ اشرف این است که با نیروی اراده مردممان و مقاومت سازمانیافته آنها سرنگونی را خلق کنیم».
در بخش پایانی بیانیه سی و پنجمین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت ایران با اشاره به ضرورت تشکیل جبهه همبستگی برای سرنگونی استبداد مذهبی، اینطور آمده است:
شورای ملی مقاومت در طرح جبهه همبستگی برای سرنگونی استبداد مذهبی، برضرورت همبستگی نیروهای جمهوریخواهی که با التزام به نفی کامل ولایت مطلقه فقیه و همة جناحها و دسته‌بندیهای درونی آن، برای استقرار یک نظام سیاسی‌ـ دموکراتیک و مستقل و مبتنی برجدایی دین از دولت مبارزه می کنند، تأکید کرده و در همین چارچوب برای همکاری با نیروهای سیاسی اعلام آمادگی کرده است. مسئول شورا در این باره سال گذشته گفت:
«این یک آزمایش تاریخی برای عموم نیروهاست که صرفنظر از اختلافات و دیدگاهها و برنامه‌ها و طرحهای خاص موردنظر خودشان تا کجا، به‌دور از شیخ و شاه، از ظرفیت همبستگی برای سرنگونی استبداد مذهبی برخوردارند».
شما را به مطالعه این کتاب دعوت می‌کنیم.