داشته باشد، مگر اینکه اقدامی علیه دیکتاتوری انجام شود و به همین دلیل روز انتخاب دیکتاتور سال را درست یک روز قبل از اهدای جایزه صلح انتخاب کردند..
روزنامه وردنز گانگ نروژ قبل از برگزاری این برنامه طی 2 صفحه، گزارش مفصلی از این انتخابات و درصد بالای رای به خامنهای به عنوان دیکتاتور سال منتشر کرده بود.
هواداران و پشتیبانان مقاومت ایران در این برنامه فعالانه حضور داشتند. آنها عکسهایی از خامنهای در دست داشتند که روی آن را ضربدر قرمز کشیده بودند ودر زیر آنها نوشته شده بود: قاتل ندا یا قاتل اشرفیان
هنگامی که خامنهای به عنوان دیکتاتور سال اعلام شد، هواداران مقاومت شعار مرگ بر خامنهای و مرگ بر دیکتاتور سر دادند. سایر شرکتکنندگان نیز در همراهی با آنها این شعارها را تکرار کردند.
در پایان برنامه، عکسهای خامنهای، هم چون صحنه های قیام شانزده آذر، به آتش کشیده شد.
برنامه معرفی خامنهای بهعنوان دیکتاتور سال، در رسانههای نروژ بطورگسترده انعکاس یافت.
خبرگزاری آلمان(19آذر88) نیز معرفی ولی فقیه ارتجاع به عنوان دیکتاتور سال را منعکس نمود و نوشت: دانشجویان دانشگاه اسلو روز چهارشنبه خامنهای را بعنوان دیکتاتور سال انتخاب کردند. خامنهای از میان 11 کاندیدا بنا به رای متخصصین حقوق بشر انتخاب شد.
پروفسور نینا ویتوزک که یکی از بنیانگذاران این مراسم است گفت فلسفهیی که در ورای این برنامه قرار دارد برای یادآوری جنایات در حال انجام و شکنجهیی است که میلیونها انسان را در معرض خود قرار داده و زندگی را برایشان چون جهنم کرده است.
مراسم معرفی منفورترین دیکتاتورجهان ، در محل دانشکده حقوق دانشگاه اسلو پایتخت نروژ و با همکاری انستیتوهای مختلف دانشگاه اسلو برگزار گردید.
داگن ماگازاینه در نروژ نیز نوشت:
عنوان دیکتاتور سال، طی تشریفاتی عالی در دانشگاه اسلو از سوی جنبش علیه دیکتارتوری ( ام آ د) به ولی فقیه رژیم ایران، سید علی خامنهای داده شد. وقتی عکس خامنه ای در مقابل ایرانیان تبعیدی ظاهر شد شعار مرگ بر دیکتاتور در فضا طنین افکند
پیامی از رئیس جمهور برگزیده مقاومت:
هموطنان عزیز،
در بحبوحة قیام مردم ایران با خروش «مرگ برخامنه ای، مرگ بردیکتاتور»؛ خامنه ای خون آشام، درمنتهای منفوریت بین المللی، به عنوان دیکتاتور سال در نروژ معرفی شد.
این، بازتاب درد و رنج عظیم ملت ما و خانواده ها و مادران داغدیده شهیدان است!
و این، طنین پایداری مجاهدان اشرف، دانشجویان به پاخاسته و همة جوانان اشرف نشان میهن است که هدف اول تیغ وتبر وگلوله وحملة عوامل خامنه ای منفورترین دیکتاتور خونریز جهان هستند ولی شجاعانه مقاومت می کنند.
پایداری شما و فریادهای «خامنه ای قاتله ، ولایتش باطله» و«دیکتاتور بدونه، بزودی سرنگونه»، این چنین درجهان طنین می افکند، و ازسوی وجدان بیداربشریت معاصر مهر تایید می خورد.
مقاومت و قیام خلق و پیشتازان قهرمانش، به ثمرمی نشیند.
هفته گذشته، در جریان سفر رئیس جمهور برگزیده مقاومت به نروژ، آفتن پستن روزنامه اصلی نروژ، ضمن درج مصاحبه خود مبسوط خود با مریم رجوی، در باره شهیدان آزادی ایران که به دست عوامل خامنه ای منفورترین دیکتاتور جهان، به خاک افتاده اند، چنین نوشته بود :
مریم رجوی تصاویر انسانهایی را نشان میدهد که قربانی سرکوب قیام و شورشها در ایران در تابستان شدند. او میگوید: « اینها، شمارکمی از کسانی هستند که در ماههای گذشته جان باخته اند»
آفتن پستن نوشته بود: جنبشی که مریم رجوی در نوک پیکان آن قرار دارد، برای دهها سال، یا توسط پلیس شاه و یا نیروهای مهاجم رژیم ملاها تحت تعقیب بوده وهوادرانش پیوسته درمعرض اعدام و زندانی شدن قرارداشته اند. هدف اول سیاست خارجی رژیم ایران پیوسته این بوده که کشورهای غربی را به فاصله گرفتن از این گروه وادارد. . . . . در خارج از کشور، این جنبش با رهبری مریم رجوی، به عنوان یک دستگاه حکومتی آلترناتیو برای رژیم ملاها عمل کرده است. این واقعیت هم که او زنی است که رهبری یک جنبش سیاسی آلترناتیو را در یک کشور اسلامی برعهده دارد، حائز اهمیت ویژه است. وقتی ما وارد بحث نقش زنان در جامعه می شویم، او بیش از پیش، به بحث علاقمند می شود.
وی میگوید: " زنان نقش مهمی را در تمامی عرصه های جنبش ما ایفا می کنند. زنان، در مقاومت علیه رژیم ملاها در نوک پیکان حضور داشته اند. در ایران جدید، برای همیشته خط پایانی بر تبعیض علیه زنان گذاشته خواهد شد.
آفتن پستن دربحش دیگری از مصاحبه اش با مریم رجوی نوشته است : آنچه که بیش از هرچیز دیگری به قلبش نزدیک است، وضعیت قرارگاه اشرف درعراق است. او میگوید: " در تابستان دولت عراق حمام خونی در اشرف به راه انداخت. ما از بروز یک فاجعه انسانی دیگر در بین ساکنان اشرف نگرانیم. نباید توطئه ها را نادیده گرفت".
او به صورت پی درپی از رژیم آخوندها در تهران صحبت می کند و از تهدیدی که وی معتقد است ملاها علیه صلح جهانی اعمال می کنند.
مریم رجوی بر این باور است که قیام و خیزشهای مردم ایران طی تابستان و پائیز، در حال برهم زدن این بازی است. او میگوید: " ترس مردم از سرکوب و ارعاب ملاها رنگ می بازد . شمارش معکوس شروع شده است.