القدس العربی افزود: در این نامه آنها توضیح دادند که کمیته وابسته به نخست وزیری عراق بعد از تحویل گیری مسئولیت حفاظت اشرف از نیروهای آمریکائی در ژانویه 2009 اعمال محددویتها علیه ساکنان اشرف را آغاز نمود.
آنها از دبیر کل سازمان ملل خواستند که دولت عراق را در مقابل تعهداتش به قوانین بین المللی قرارداده و از آن بخواهد که محاصره ظالمانه ای را که بر اشرف طی یکسال گذشته اعمال نموده لغو نماید، و بطور خاص ممنوعیت ورود پزشک و دارو را که با هزینه ساکنان اشرف تهیه میشود لغو کند.
روزنامه الشعب مصر(18آذر88) باعنوان «ممانعت از رسیدن خدمات پزشکی به بیماران قرارگاه اشرف » خبر اقدام ضدانسانی دولت عراق علیه ساکنان اشرف را درج کرد و نوشت:
یک منبع پزشکی در قرارگاه اشرف وابسته به اپوزیسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق که از چندین ماه پیش در محاصره نیروهای امنیتی عراقی قرار دارد به افزایش فشارها به ساکنان قرارگاه اشاره کرد و نسبت به بروز یک فاجعه انسانی بدلیل ممانعت از رسیدن خدمات پزشکی به بیماران قرارگاه هشدار داد.
دکتر جواد احمدی مدیر بیمارستان قرارگاه اشرف گفت مقامات عراقی از یک هفته پیش با ممانعت از رسیدن خدمات پزشکی به قرارگاه، محاصره همه جانبه اشرف را تشدید کرده اند. کارکنان بیمارستان قرارگاه مدتی قبل قراردادهایی را با تعدادی از پیمانکاران عراقی برای وارد کردن داروهای ویژه بیماریهای مزمن و صعب العلاج و بطور خاص بیماری سرطان، بیماریهای قلبی، قند، فشار خون و سایر بیماری ها امضاء کردند ولی مقامات عراقی از یک هفته پیش مانع از ورود این داروها به قرارگاه شده اند.
محمد اقبال نیز گفت: در صورتیکه محاصره قرارگاه اشرف لغو نشود فاجعه انسانی ممکن است هر لحظه به وقوع بپیوندد، بخصوص که در بین ساکنان قرارگاه 1000 زن وجود دارد که بعضا از بیمارهای صعب العلاجی رنج می برند »