السیاسه: سپاه پاسداران ابزاری برای پولشویی و تجارت مواد مخدر توسط رژیم ایران

روزنامه السیاسه چاپ کویت نوشت: رژیم ایران از طریق سپاه پاسداران، برای فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی خود، از زیربنای مالی و تجاری کشورهای خلیج فارس برای پولشویی و تجارت مواد مخدر استفاده میکند.
السیاسه، 17اردیبهشت افزود: منابع خاص به این روزنامه گفته‌اند: سپاه پاسداران شبکهیی از شهروندان کشورهای اتحاد شوروی سابق، بهخصوص اوکراین و بلاروس را تشکیل داده, که صاحبان شرکتهای تجارتی در کشورهای خود هستند و با سایر شرکتهای تجاری در کشورهای خلیج فارس و کشورهای اروپایی ارتباط دارند و میتوانند بدون آنکه شکی برانگیزند رفت وآمد کنند.

السیاسه سپس به دستگیری یکی از مهمترین افراد این شبکه، به نام یوری شارنیوسکی اهل بلاروس اشاره میکند که صاحب شرکت تی.ام سیرفسز است.
وی هنگامی که تلاش میکرد 250 گرم کوکائین را از هند به عربستان منتقل کند دستگیر شد.
سپاه پاسداران از زمان دستگیری شارنیوسکی، تا قبل از اینکه ارتباط او با این ارگان رژیم و فعالیتهایش در زمینه پولشوئی و قاچاق مواد مخدر, فاش شوند, تلاش بسیار زیادی در پشتپرده برای آزادی او کرده است.