دو هزار یکصد و هفتاد و دو شهردار از سراسر فرانسه، تصمیم دولت عراق برای جابجایی اجباری ساکنان اشرف را محکوم کردند

بیانیه شهرداران فرانسوی امروز سه شنبه 24آذرماه دریک کنفرانس مطبوعاتی درپاریس باحضورشماری از شهرداران به ریاست سناتورژان پیر میشل شهردار شهر اری کور وعضو مجلس سنای فرانسه و باشرکت نماینده شورای ملی مقاومت ایران درفرانسه دکترصالح رجوی ، و دیگر اعضای شورا، اعلام شد.

شهرداران فرانسوی از2172 شهر درسراسر این کشور در بیانیه خود با استناد به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا در24 آوریل 2009 تاکید کردند :
«ساکنان اشرف ،افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون 4 ژنو هستند ودولت عراق باید به حقوق آنها احترام بگدارد ، از اخراج یا جابجایی آنها در داخل عراق خودداری کند ، محاصره آنان را پایان دهد و قطعنامه پارلمان اروپا درمورد وضعیت انسانی اشرف را به جرا در آود.»

 رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، خانم مریم رجوی طی پیامی به این کنفرانس، بیانیه2172شهردار فرانسوی را که بیانیه ای در دفاع از حقوق مقاومت ایران برای دمکراسی و آزادیست، مورد تقدیر قرار داد و تاکید کرد: فاشیسم دینی حاکم برایران که ازپایان دادن قیام عاجز مانده است مذبوحانه تلاش می کند بانابودی اشرف راه را برای سرکوب تمام عیار قیام مردم ایران هموارکند. اما این پایداری اشرفیان و قیام مردم به پاخاسته ایران است که آینده ایران آزاد ودموکراتیک را رقم می زند. ملت ایران وفرزندان پیشتازو مقاومش دراشرف، همبستگی ارزشمند منتخبان مردم سراسر فرانسه را ارج می نهد.ما تاکید می کنیم که حمایت شما و کارزجهانی دفاع از اشرف وهمبستگی با قیام سراسری مردم ایران که درپنج قاره جهان گسترده است، دفاع از ارزشهای انسانی، دفاع ازحقوق بشر و دفاع از اصول آزادی ودموکراسی است.

متن بیانیه 2172شهردار فرانسوی
فراخوان برای حمایت از کمپ اشرف
محل استقرار اپوزیسیون ایران درعراق
ما بسیارنگران وضعیت 3400 عضو اپوزیسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران، مستقردر کمپ اشرف درعراق هستیم. رژیم ایران تلاش میکند از طریق دولت عراق آنان را متلاشی سازد . حمله مرگبار نیروهای عراقی به کمپ اشرف در 28 و 29 ژوئیه11 کشته و 500 زخمی و 36 گروگان بر جای گذاشت. گروگانها پس از یک اعتصاب غذای 72 روزه و 3 حکم دادگاه عراقی مبنی بر آزادی آنها، و یک کارزار گسترده بین المللی آزاد شده به اشرف بازگشتند. بسیاری از آنها وقتی وارد اشرف شدند، در آستانه مرگ قرار داشتند.
عفو بین الملل ،فدراسیون جهانی حقوق بشر ،سازمان جهانی علیه شکنجه ،ودیده بان حقوق بشر اسقف اعظم کانتر بری و اسقف توتو اسقف اعظم آفریقایی و برنده جایزه نوبل، وبسیاری شخصیتهای سیاسی و حقوق بشری دیگر این حمله را محکوم کردند و تمامی آنها نگرانی خو درا درمورد وضعیت ساکنان اشرف ابراز داشته اند.
قطعنامه ای که در 24 آوریل 2009 درپارلمان اروپا به تصویب رسید تأکید میکند که ساکنان اشرف ،افراد حفاظت شده در چارچوب کنوانسیون 4 ژنو هستند ودولت عراق باید به حقوق آنها احترام بگذارد و از اخراج یا جابجایی آنها در داخل عراق خودداری نموده و محاصره آنان را پایان دهد .
امروز یک نگرانی عمومی وجود دارد که نیروهای عراقی بار دیگر بدرخواست رژیم ایران وبرای خوش آمدن آن به کشتار ساکنان اشرف مبادرت کنند. باید توجه کرد که نیروهای مهاجم دراشرف و اطراف آن حضور دارند .
ما ضمن اعلام همبستگی با ساکنان اشرف و خانوداه های آنها ، برخواستهای زیر از دولت آمریکا ،سازمان ملل متحد ودولت عراق تاکید می کنیم:
1- دولت آمریکا، باعتبار تعهدات بین المللی اش و بخاطر توافقنامه دو جانبه ای که با ساکنان اشرف امضا کرده است، حفاظت ساکنان اشرف را باید تضمین کند و از خشونت علیه آنها و جابجایی اجباری آنها در داخل عراق جلوگیری کند.
2- سازمان ملل متحد با استقرار یک گروه ثابت از ناظران رعایت حقوق ساکنان اشرف را مانیتور کند و مطمئن شود که آنان در خطر اخراج یا جابجایی اجباری، نیستند هر نوع جابجایی اجباری آنها از اشرف مقدمه کشتار آنها و ایجاد یک فاجعه انسانی خواهد شد
3-  دولت عراق باید قطعنامه 24 آوریل پارلمان اروپا را به اجرا در بیاورد.
ما همچنین از دولت عراق میخواهیم، به مواد فوق که منطبق با موازین حقوق بین الملل وحقوق انساندوستانه بین المللی وقانون حقوق بشر بین امللی است ،احترام بگذارد وآنهارا به اجرا درآورد ،چیزی که اعتبار و حیثیت عراق به عنوان یک دولت مستقل و موکراتیک- که متاسفانه زیرعلامت سؤال رفته است- را احیاء میکند وارتقاء میدهد .