گزارشهای رسانه ها بین المللی از وضعیت قرارگاه اشرف

روزنامه واشینگتن پست، طی گزارشی در مورد ورود نیروهای امنیتی عراق برای جابه جایی اجباری ساکنان اشرف نوشت: با بلندگوهایی که بر روی وانتهای پیکاپ نصب بود و پشتیبانی پلیس ضد شورش، نیروهای عراقی در روز سه شنبه، به یک گروه مخالفین ایرانی در اینجا دستور دادند که پناهگاه خود را، که تبدیل به یک عامل آزاردهنده در روابط عراق با ایران شده تخلیه کنند.
ژنرال  باسل حَمد طی یک سفر نادر به این کمپ، که در 40 مایلی شمال بغداد قرار دارد، به خبرنگاران گفت: ”امروز روزی است که ما شروع به خارج کردن وسایل می کنیم”.
واشنگتن پست با چاپ عکسهایی از ساکنان اشرف که پلاکارهایی که روی آنها نوشته شده - جابجایی ساکنان اشرف غیرقانونیست و

 کرنش به دستورات رژیم ایران است. در دست دارند می نویسد
اعضای مجاهدین خلق، اخطار داده‌اند که آنها زنده بیرون برده نمیشوند. ساکنین و مقامات غربی نگران هستند که این بن‌بست پرتنش در کمپ اشرف،  ممکن است به خونریزی کشیده شود.
این بن بست،  سؤالاتی را در مورد تعهدات  آمریکا ، که زمانی از مجاهدان مستقر در اشرف  حفاظت می کرد مطرح می کند.
این بن بست همچنین میزان نفوذ رژیم ایران در دولت عراق برای استفاده از زور در برابر مجاهدین را برجسته می سازد.

خبرگزاری شین هوا(26آذر88)، خبرگزاری اصلی چین: یک افسر نیروهای امنیتی عراق با درجه سرهنگی گفت: اعضای سازمان مجاهدین خلق، قرارگاه اشرف را وطن دوم خودشان میدانند و کوچ دادن آنان، به معنی هدف قرار دادن خاک میهنشان خواهد بود. آنان مصمم به ماندن هستند و حاضر به ترک این قرارگاه به هیچ قیمتی نیستند. اصرار دولت عراق برای جابه جایی آنان باعث خونریزی خواهد شد.
شیخ سعدالدین العبیدی، که ساکن روستای نزدیک قرارگاه اشرف است به شین هوا گفت: در طول سالیان از مجاهدین هیچ عمل خلاف قانون ندیدهایم. آنها به ما در تأمین آب آشامیدنی کمک کردهاند.
وی تأکید کرد: حکم اخراج و جابه جایی ساکنان اشرف با دیکتة خارجی بوده است.

روزنامه های نروژ توطئه های رژیم آخوندی برای جابه جایی اجباری ساکنان اشرف را منعکس کردند.
روزنامه سراسری ورت لاند – ارگان حزب دمکرات مسیحی نروژ:
دادگاه اسپانیا تصمیم گرفته است تا نقض کنوانسیون 4 ژنو توسط دولت عراق را مورد بررسی و تحقیق قرار دهد، این دولت کماکان ساکنان این قرارگاه را تهدید می کند.
روزنامه آدرس آویسن در شهر تروندهایم: با درج گزارشی در باره  تهدیدات رژیم و ایادی عراقی آن برای جابجایی اجباری  ساکنین شهر اشرف نوشته است:   سازمان ملل، شورای اروپا و عفو، برای امنیت ایرانیان مقیم اشرف نگران هستند. این روزنامه به نقل یکی از حامیان مقاومت ایران نوشت: نروژ باید به عراق برای ممانعت از انتقال اجباری، فشار وارد آورد. او معتقد است حمله به اشرف بایستی به عنوان حمله ای به جنبش دموکراتیک که در ایران در حال رشد و اعتلاست تلقی شود.