بنابراین گزارش که بخشی از آن از سوی خبرگزاری فرانسه به نقل از کارشناسان به شورای امنیت ارائه شده، از جمله آمده است: «همچنان بر این باوریم که موشکهای بالستیک کوتاه برد و جنگافزارهایی دیگر، پس از تحریم تسلیحاتی این کشور در سال ۲۰۱۵، از ایران به یمن ارسال شده است». (سایت العربیه ۳۱ مرداد ۱۳۹۷)
واقعیت در لابلای این جملات آن است که اساسا موضوع ارسال سلاح، مهمات و موشکهای بالستیک به جریانات تروریستی بهویژه به حوثیها در یمن اکنون مدت زمان مدیدی است که در دستور کار دیکتاتوری خامنهای قرار دارد.
گوشههایی از این سیاست راهبردی رژیم که متأسفانه سالیان متمادی از سوی سیاست مخرب دیگری بنام مماشات مورد اغماض عامدانه قرارگرفته بود، در نمونههای بیشمار با کشف و ضبط کشتیهای مملو از سلاح به این بخش از شبه جزیره عربستان به بیرون ساطع شده بود.
برای نمونه در ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ (سایت صدای آمریکا) نیروی دریایی آمریکا از توقیف یک محموله دیگر از سلاحهای ارسالی از سوی رژیم آخوندی به یمن خبر داده بود. در این گزارش از جمله تأکید گردیده: «نیروی دریایی آمریکا دوشنبه شب، ۱۶ فروردین در بیانیهای اعلام کرد کشتیهای ایالات متحده یک کشتی حامل سلاح از ایران را توقیف کردهاند.
جمهوری اسلامی ایران اصلی ترین حامی شیعیان حوثی در یمن است که با عربستان و متحدانش میجنگند. این دومین کشتی حامل سلاح است که گفته میشود از ایران به سوی دیگر کشورها ارسال میشود».
در این راستا طی ماههای اخیر شاهد هستیم که دیکتاتوری وحشتزده خامنهای چگونه با شلیک موشک بهسوی کشورهای منطقه و اسلامی و یا بهسوی کشتیهای حامل نفت، تلاش دارد تا ضمن برهم زدن ثبات منطقه و با گروگان گرفتن راههای مراسلاتی، دست به صدور تروریسم کور دولتی بزند.
پیشتر نیز آخوند روحانی، رئیسجمهور ارتجاع ضمن تهدید کشورهای همسایه، گوشههایی از این سیاست مخرب را بیرونی کرده بود. وی با تکید ویژهای اعلام نمود: «خیال میکنند وقتی ما میگوییم اگر نفت ایران صادر نشود، هیچ کس نمیتواند نفت صادر کند به دنبال بستن تنگه هرمز هستیم در صورتی که راههای فراوانی وجود دارد و بستن تنگه هرمز روش ساده آن است»، اما بسیاری تنگههای دیگر «برای این کار در اختیار داریم». (خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس ۲ مرداد ۱۳۹۷)
این سیاست مخرب در حالی است که اساسا گروههای دست نشانده تروریستی وابسته به رژیم ایران به دلیل ساختار، وزن و اندازه، قدرت، توان مالی و تکنولوژی در وضعیتی نیستند تا به تنهایی قادر به ساخت و تولید موشکهای بالستیک باشند.
همچنین در گزارش از سوی کارشناسان سازمان ملل متحد ضمن اشاره به این واقعیت، تأکید شده است: «اسلحهای که حوثیها به کار بردند که اخیرا توسط کارشناسان بررسی شده و موشکها و پهبادها از جمله آن است، ویژگیهایی شبیه جنگافزارهای مشهوری دارد که در جمهوری اسلامی ایران ساخته میشود».