بروز بحرانهای شدید اقتصادی، مالی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در حکومتی که سنگ بنای خود را نه بر «تعامل» و ارزشهای نوین، رفاه، آبادانی و یا «حقوق بشر» قرار داده، بلکه بر سرکوب خونین مردم، صدور بنیادگرایی و تروریسم و ساختن بمب اتم و موشکهای بالستیک گذاشته است، بهیقین از جمله عوامل به حرکت درآمدن این جنگ و جدالهای درون نظام آخوندی میباشند.
در تازهترین نمونه آن یک نماینده مجلس رژیم ضمن اعتراف به وجود «مافیای ۲۰۰ فامیل» در ایران که شیرازههای سیاسی و اقتصادی و مالی کشور را در دست گرفتهاند، گفت: «کشور دچار اختلاس و فساد شده است. چرا کشورهای دیگر فساد را کنترل کردهاند اما ما نمیتوانیم؟ آموزگاران و معلمان کشور در فقر و تنگدستی به سر میبرند. آن وقت انتظار داریم آیندهای روشن داشته باشیم؟ وقتی آموزگاران کشور با مشکلات اساسی روبه رو هستند. فساد اقتصادی مانند موریانه به تار و پود این کشور و اکثریت مسئولین زده است و پذیرفتهایم که کشوری فاسد و ناکارآمد هستیم». (خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس ۷ مرداد ۱۳۹۷)
واقعیت در پشت مقولاتی مانند «فساد، فقر و فلاکت» این است که سرمنشاء هرگونه فساد اکنون در بیت خامنهای نهفته است. این ولیفقیه فاسد و طمعکار میباشد که با چنگ انداختن بر شیرازههای مالی و اقتصادی کشور و با راهاندازی انواع و اقسام بنیادهای غارتگر قریب ۹۵ میلیارد دلار از سرمایههای مردم محروم را تحت کنترل خود درآورده است.
سخن از سرمایههایی است که بجای پرداختن به درد و رنج و محنت مردم، بجای ساختن مدارس، بیمارستان، راه و جاده و دانشگاه و یا بکارگیری در چرخه اقتصاد و تولید، اکنون مستقیم به جیب گروههای تروریستی و باندهای مافیایی در داخل و یا منطقه میرود.
شلیک هر موشک از سوی این جریانات وابسته به رژیم به خاک کشورهای همسایه و اسلامی، انفجار هر بمب و یا ایجاد جنگهای نیابتی، میلیونها دلار هزینه بر گردن مردم ایران بجا میگذارند و براین منطق در نبود عرق ملی، دلسوزی و سرمایهگذاری در درون کشور، ابعاد بیکاری و فقر و فلاکت در ایران روز بروز افزایش مییابد.
این نماینده دلواپس در مجلس حکومتی در ادامه به گوشههایی از بحرانهای عمیق در درون جامعه اذعان کرده و میافزاید: «مردم ایران را بدبخت کردهاید. احترام و اعتماد به نفس آنها را گرفتهاید. از فقر و بیچارگی نمیدانند چه کنند. برای تامین هزینه زندگی به فروش اعضای بدن از جمله کلیه روی آوردهاند. با کشوری که یک درصد جمعیت جهان و هشت درصد منابع جهان را دارد ببینید چه کردهاید».
به موازات این سخنان، یک کارشناس مسائل اقتصادی رژیم نیز (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۷ مرداد ۱۳۹۷) ضمن اعتراف به وجود «۴۰۰ الی ۵۰۰ فامیل» حکومتی در اقتصاد ایران گفت: «در چهل سال گذشته ۴۰۰ الی ۵۰۰ چهره اصلی در نظام معرفی شدند که آنها تصمیمگیر هستند و مردم هم به خوبی آنها را میشناسند و قطعا همین افراد مسئول پاسخگویی در برابر تخلفهای اقتصادی هستند اما ندیدهایم که یک نفر از این افراد به دلیل بیکفایتی عزل شوند. در خیلی از موارد فسادی صورت گرفته مسئولی را برکنار کردهاند اما پس از مدتی مسئولیت مهمتری را به وی واگذار کردند».