مدیر مالی این شرکت در مصاحبه بورزن سایتونگ گفت: «تجارت ما در ایران طی سال گذشته افزایش یافت. (اما) اکنون فعالیتهایمان را فعلاً متوقف کردهایم».
خبرگزاری رویتر نیز در گزارش خود در این رابطه، نوشت: «دور شرکت تأمینکننده آلمانی خودرو فعالیتهایش را در ایران که تحت تأثیر ازسرگیری تحریمهای ایالات متحده در هفته جاری قرار گرفته، متوقف کرده است. (طبق این تحریمها) هر شرکتی که با جمهوری اسلامی تجارت کند، با تهدید قرار گرفتن در لیست سیاه روبرو خواهد شد».
در همین به گزارش خبرگزاری فرانسه، قرارداد صادرات دام به ایران از منطقه نورماندی در شمال فرانسه، به دلیل اجرایی شدن تحریمهای جدید آمریکا علیه رژیم ایران متوقف شد.
خبرگزاری فرانسه افزود: به دنبال اجرایی شدن تحریمهای آمریکا، شرکتهای فرانسوی از جمله شرکت نفتی توتال، شرکت اتومبیل سازی پژو و سیتروئن از ادامه معامله با رژیم ایران صرفنظر کردند.
شرکتهای نفتکش به دلیل تحریمهای آمریکا، برای انتقال نفت ایران به اروپا درخواست افزایش هزینه دوبرابری برای انتقال نفت کرده اند. شرکتهای نفتکش، کرایه پیشنهادی را از ۷ دلار در هر تن به ۱۵ دلار افزایش داده اند. سخنگوی شرکت ملی نفت ایران گفت: ریسک حملونقل نفت ایران افزایش یافته و به همین دلیل یکی از پیشنهادهای طرحشده از جانب خطوط کشتیرانی خارجی، افزایش هزینه حمل و نقل است.
در همین حال، دویچوله خبر داد: میزان صادرات نفت رژیم ایران در تیر ماه به نسبت خرداد هفت درصد کاهش یافته است که کمترین میزان صادرات نفت در چهار ماه گذشته محسوب میشود.
در ماه گذشته میلادی کره جنوبی و کشورهای اروپایی میزان خرید نفت از رژیم ایران را کاهش دادهاند.
یک کارگزار رژیم اعلام کرد که در حال حاضر فاینانس با بانکهای اروپایی، کره و ژاپن به حالت تعلیق درآمده است.
به گزارش رسانههای حکومتی، مدیرکل وامهای سازمان سرمایهگذاری گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که شرکتهای اروپایی در آمریکا هم فعالیت دارند و این مسأله باعث میشود که برای همکاری با ما محدودیت داشته باشند.
مجله اکونومیست انگلستان با عنوان تحریم های آمریکا اقتصاد ناکارآمد رژیم ایران را پریشان تر می کند نوشت: رژیم ایران در شاخص فساد سازمان شفافیت بین المللی در انتهای جدول است. روحانی کوشید با بازداشت چند مقام، مانوری بدهد. چند بانکدار به دلیل وامهای بدون پشتوانه زندانی شده اند.اما مشکلات رژیم ایران عمیق تر از وجود چند مقام فاسد است. بخش عمده ای از اقتصاد ایران زیر تسلط نهادهای غیرپاسخگو است.