کنفرانس سراسری نمایندگان جوامع ایرانی در ۲۰شهر جهان در بزرگداشت ۳۰ امین سالگرد قتل عام ۶۷



حمایت از قیام برای سرنگونی رژیم و آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت

به ابتکار جوامع ایرانی اروپا و آمریکای شمالی در یک کنفرانس آنلاین که همزمان و مرتبط در ۲۰شهر و پایتخت بزرگ جهان برگزار شد، هزاران ایرانی خاطره ۳۰هزار زندانی قتل عام شده در سال۶۷ را گرامی داشتند و از قیام مردم ایران برای سرنگونی رژیم و شورای ملی مقاومت ایران به مثابه آلترناتیو دموکراتیک رژیم حمایت کردند.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت؛ پاتریک کندی، نماینده اسبق کنگره آمریکا؛ و شماری از نمایندگان پارلمان و منتخبان اروپایی و شخصیتهای سیاسی، حقوقی و دینی در این گردهمایی‌ها شرکت و سخنرانی کردند.
نمایندگان بیش از ۳۰۰ انجمن و جامعه ایرانی در کشورهای مختلف جهان طی سخنانی در این کنفرانس، در مورد فعالیت‌ها، خواستهای جوامع ایرانی در سراسر جهان، پشتیبانی از مقاومت و همبستگی با قیام مردم ایران برای سرنگونی رژیم و استقرار آزادی و دموکراسی سخنرانی کردند.
خانم مریم رجوی ضمن گرامیداشت ۳۰هزار زندانی سیاسی که در ۱۱۰شهر ایران قتل عام شدند، به نقش بی‌جایگزین فداکاری، ایستادگی و شجاعت آن قهرمانان در نبردی که در همین روزها در شهرهای سراسر کشور جریان دارد، اشاره کرد و گفت: کانون‌های شورشی ادامه همان زنان و مردانی هستند که در قتل‌عام۶۷ به این رژیم نه گفتند. امروز صورت مسأله آخوندها مقابله با آلترناتیو دموکراتیک است. آن‌ها مأیوسانه تلاش می‌کنند تحولی که ایران را به‌سوی آزادی هدایت می‌کند، عقب‌ بیندازند. اما این خیال باطلی است که قیام‌های بی‌‌وقفه مردم جایی برایش باقی نگذاشته است. قیامهایی که ریشه در اشتیاق و عطش مردم ما به آزادی و دموکراسی و برابری دارند. جلوه‌یی از این واقعیت را در حضور نمایندگان جوامع ایرانی ساکن اروپا و کانادا در همین کنفرانس می‌بینیم. سازمان‌یافتگی جوامع ایرانی مدافع آزادی و دموکراسی و اثرگذاری سیاسی و دیپلوماتیک و اجتماعی این جوامع در کشورهای مختلف، بخشی از توانمندی جایگزین دموکراتیک و بخشی از سرمایه مردم ایران برای آزادی است. چیزی که برای مردم ایران به ویژه قیام آفرینان مایه خوشحالی و دلگرمی است.
 رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران شورای امنیت ملل‌متحد را فراخواند که ترتیبات محاکمه سران این رژیم و مسئولان این قتل‌عام و مسئولان چهار دهه جنایت علیه بشریت را فراهم کند و تأکید کرد که جاسوسان و مزدوران رژیم باید از کشورهای غرب اخراج شوند و روابط با این رژیم که امکانات دیپلوماتیک را به‌خدمت تروریسم دولتی درآورده، باید قطع شود و سفارت‌های آن بسته شوند. خانم رجوی افزود: زمان آنست که جامعه جهانی در کنار مردم ایران در قیامشان علیه فاشیسم دینی حاکم بر ایران قرار گرفته و اراده آنها برای تغییر رژیم را به رسمیت بشناسد.
پاتریک کندی ضمن درود فرستادن به کانونهای شورشی در ایران گفت که قیام امروز در ایران ریشه در همان فداکاریهای قهرمانان سال۶۷ دارد. وی گفت مردم ایران دیکتاتوری شاه و دیکتاتوی تئوکراسی حاکم را رد کرده و خواهان یک جمهوری آزاد هستند. پاتریک کندی خواستار آن شد که همه عوامل رژیم ایران در اروپا و آمریکا که تحت عناوین مختلف عمل می کنند، اخراج شوند و از مقاومت مردم ایران برای آزادی تحت رهبری خانم مریم رجوی حمایت نمود.
در این مراسم سخنگویان جوامع ایرانی حمایت خود را از قیام مردم ایران برای سرنگونی رژیم و همچنین نقش بی بدیل سازمان مجاهدین در استمرار قیام‌ها و آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت اعلام کردند. آنها همچنین تلاش‌های تروریستی رژیم و کمپین اطلاعات غلط علیه مجاهدین که به منظور زمینه سازی اقدامات تروریستی است را محکوم کرده و از دولت‌های اروپایی خواستار یک سیاست قاطع در قبال اینگونه تحرکات رژیم شدند.
 ۱۷ نفر به نمایندگی از طرف جوامع ایرانیان در اروپا و آمریکای شمالی دراین کنفرانس سراسری سخنرانی کردند.
گزیده یی از سخنانان نمایندگان جوامع ایرانی در زیر آمده است:
حمید معاصر، زندانی سیاسی سابق، رئیس اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان متشکل از ۷۰ انجمن که قبل از خروج از ایران معاون مدیرکل محیط زیست آذربایجانغربی بوده گفت: حمایت اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان از شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران به خاطر فداکاری شان، سازماندهی و تشکیلات آنها، وفای به عهدشان برای سرنگونی رژیم، حضور فعالشان در صحنه قیام و مهمتر از اینها صلاحیت اثبات شده رهبری‌شان طی ۴۰ سال پر فراز و نشیب است. وی کمک ۱۸ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به رژیم ایران را مشوقی برای سرکوب بیشتر مردم ایران و فعالیتهای تروریستی بیشتر این رژیم در منطقه خواند.
حسین یعقوبی، رئیس مرکز همگرایی مهاجرین ایرانی در اشتوتگارت. مهندس ارشد مکانیک در شرکتهای آلمانی این ادعا که مجاهدین حمایت مردمی ندارند را پوشال نامید و گفت: این مدعیان خوب می دانند که مجاهدین در جامعه ایران ریشه های عمیق دارند و الا ۵۳سال در اوج افتخار در اعماق قلوب مردم و جوانان ایران نبودند و ۱۲۰ هزار شهید برای آزادی میهن تقدیم نمی‌کردند.
نغمه رجبی، سخنگوی جوامع ایرانی در انگلیس گفت: رژیم ملاها در مقابل مقاومت ایران و قیام‌ها درمانده است. به همین دلیل بیش از همیشه نیازمند آن است که به تنها آلترناتیو دموکراتیک خود ضربه بزند. کمپین اطلاعات غلط، جمع‌آوری اطلاعات به ویژه درمورد مجاهدان مستقر در آلبانی از طریق به خدمت گرفتن افرادی مانند داریوش بازرگان، برای اقدامات تروریستی علیه مقاومت ایران است.
آزاده عالمیان، سخنگوی جوامع ایرانی در فرانسه گفت:‌ جوامع ایرانی در فرانسه و لوکزامبورگ از دولت‌های اروپایی و دولت آمریکا می‌خواهند که دیپلومات تروریست و همچنین سایر جاسوسان و مزدوران دستگیر شده رژیم ملایان را محاکمه کنند، سفارتخانه های رزیم آخوندی را تعطیل کرده و دیپلومات تروریستهای این رژیم را از خاک خود اخراج کنند.
محمود نوبری، سخنگوی جوامع ایرانی در بلژیک، گفت: جوامع ایرانی در بلژیک از دولت آلمان می‌خواهند که هر چه سریعتر اسدالله اسدی تروریست را برای محاکمه و کشف جزییات سایر اقدامات و شبکه های تروریستی رژیم آخوندی در اروپا به دولت و دادگستری بلژیک تحویل بدهد.
اسماعیل محدث، فارغ التحصیل رشته مهندسی راه و ساختمان و سخنگوی جوامع ایرانی در ایتالیا: اگر امروز قیام مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن پایه‌های سست و خشن رژیم آخوندی را می‌لرزاند و سیاست بین‌المللی را تحت تاثیر خود قرار می دهد، به خاطر وجود رهبری ذیصلاح آن است. رهبر مقاومت، مسعود رجوی، صریح و روشن و با کلمات مشخص حرف می زند، با نشان دادن آینده و ترسیم راه مشخص، امید را زنده نگه می دارد.
سهیلا دشتی، فارغ التحصیل رشته شبکه های اجتماعی و سخنگوی جوامع ایرانی در جنوب سوئد از یوتبوری از اقدام شرکتهای فیس بوک، توئیتر، گوگل و دیگر رسانه های اجتماعی در بستن حسابهای تقلبی مرتبط با رژیم ایران استقبال کرد و خواهان آن شدکه اولا این اقدامات ادامه پیدا کند و ثانیا این شرکتها امکانات تکنیکی برتر در اختیار مردم ایران قرار دهند تا صدای اعتراضاتشان به جهان برسد.
بهروز امید، دندانپزشک و سخنگوی جوامع ایرانی در نروژ گفت: جوامع ایرانی از دولت نروژ می‌خواهند که تجارت با رژیم ایران را کنار بگذارند، از قیام مردم ایران که هموطنان دلیر خوزستانی من هم از آن جمله اند حمایت کنند و سفارت رژیم ددمنش حاکم بر ایران را در اسلو ببندند.
منوچهر فروزنده، مهندس کامپیوتر، سخنگوی جوامع ایرانی در دانمارک، گفت: برقراری ارتباط با مردم ایران از طریق ارتباط با جنبش مقاومت ۴۰ساله و آلترناتیو این رژیم تحت رهبری خانم رجوی امکانپذیر است که عملکردها و برنامه اش تجلی خواسته های مردم ایران است.
تعدادی از خانواده های شهیدان قتل عام ۶۷ و همچنین زندانیان سیاسی سابق از جمله فریده گودرزی زندانی سیاسی سابق که برادرش در قتل،عام ۶۷ به شهادت رسیده از آلمان، فرزانه مجیدی که پنج تن از اقوامش در قتل عام به شهادت رسیدند از انگلستان، نصرالله مرندی زندانی سیاسی سابق از سوئد و احمد حسنی از کانادا که برادرش جزو قربانیان این جنایت بوده، به‌عنوان شاهد سخنرانی کردند و همگی از مراجع بین المللی خواستار محاکمه مسببان این جنایت شدند.
جوامع ایرانی در اروپا
۲۵ اوت ۲۰۱۸