زیباکلام در این میزگرد «با اشاره به اظهارات اخیر سیدمحمد خاتمی» گفت: «بنده در این باره توئیتی کردم که آقای خاتمی "آمدی جانم به قربانت، ولی حالا چرا؟" و نوشتم که چرا شما این قدر دیر وارد عمل شدید؛ جالب این است که از حدود ۵ هزار کامنتی که زیر این توئیت گذاشته شد مردم در ۹۹ درصد آن هر چه ناسزا بود را نثار من و ایشان کرده بودند».
با وجود انزجار مردم از هر دو جناح رژیم که جز سرکوب و کشتار و تجاوز و چپاول برای مردم و ایران رهاوردی نداشته اند، باز هم از مردم می خواهد که در انتخاباتی که در اسفندماه امسال برگزار می شود، شرکت کنند و با این که اذعان دارد که مردم در سراسر ایران برای دو باند رژیم ـ اصلاح طلب و اصولگراـ تره هم خرد نمی کنند و می خواهند سر به تن همه شان نباشد، باز هم تأکید می کند که «مشارکت مردم زیر ۵۰درصد نخواهدبود». با این که در همین مصاحبه اعتراف می کند: «اگر دو جناح اعتبار خود را از دست داده اند به این دلیل است که روزنه امیدی برای پیشرفت وجود ندارد، هر چند خود من معتقدم اگر یک نفر هم در سراسر کشور وجود دارد که شایسته است باید به او رأی داد. برای همین من معتقدم با رأی دادن ما عقب نرفته ایم». با این که «ردّ صلاحیت ها مجلس را از نیروهای کارآمد تهی کرده است و این یکی از دلایلی است که سبب شده این نهاد نه در رأس بلکه در قعر امور باشد».
زیبا کلام عاشق و جان شیفته سرتاپای همین رژیم است و «حفظ نظام» دغدغه اصلی اوست و ادّعا می کند «نظامی که اکنون در آن زندگی می کنیم، اگر سقوط کند ما ۵۰ سال به عقب برمی گردیم. اگر نظام سقوط کند، دیگر ایران به معنایی که ما می شناسیم وجود نخواهدداشت» («خبرگزاری دانشجو»، ۲اسفند۱۳۹۶). پس باید آن را با همه عیبهایش حفظ کرد و از جان گرامی ترش داشت و در پای حفظ آن سر و جان نثارکرد. می گوید: «... اگر لازم باشد حتی درمقابل "خیزش مردم" اسلحه به دست می گیرد و از نظام دفاع می کند تا سقوط نکند».
«امروز شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۷ باز هم می گویم من با تمام وجود از نظام دفاع می کنم و حتی یک قدم هم جلوتر می آیم و خیلی آشکار و صریح می گویم که اگر این نظام در معرض سقوط قرار بگیرد، منظورم از این نظام، همین مجلس شورای اسلامی، همین مقام معظّم رهبری، همین شورای نگهبان، همین روزنامه کیهان و مابقی است. اگر همین نظام دچار بحران شود و من ببینم در شُرُف سقوط است که یا در نتیجه خیزش مردم در داخل کشور و یا حمله آمریکا، اسرائیل و... به کشور باشد، من... با تمام وجود از نظام دفاع می کنم. من از اسلحه و فشنگ و... متنفّرم، امّا اگر پایش بیفتد، اسلحه هم دست می گیرم و از نظام دفاع می کنم که سقوط نکند» (تارنمای «ایران وایر»، ۱۶ اردیبهشت۱۳۹۷).
وقتی در فروردین ۱۳۹۸ نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی آمریکا وارد شد، سراسیمه به میدان آمد و گفت: «... واردکردن نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی آمریکا باعث بدتر شدن وضعیت حقوق بشر در ایران می شود» و «سپاه یک وجه اسطوره یی، ملی و میهنی پیدا می کند. کسانی هم که همچنان نسبت به سپاه انتقاد می کنند، به عنوان آدمهایی شناخته می شوند که وطن پرست نیستند، خائن هستند و دستشان در دست ترامپ است و احساس همدردی با ملت و ایران ندارند... فضا آن قدر به نفع سپاه می شود که دیگر هیچکس جرأت نخواهد داشت کوچکترین انتقادی به آن وارد کند... اعتقاد دارم علی رغم همه انتقادهایی که به سپاه دارم، در شرایط فعلی که ما در برابر ترامپ و یک دشمن خارجی هستیم، باید همه اختلافات داخلی را کنار بگذاریم و یک صدا دربرابر دشمن خارجی بایستیم. اگر آمریکا روزی به ایران حمله نظامی کند، من صادق زیباکلام هم لباس سپاه تنم می کنم و از تمامیّت کشور دفاع خواهم کرد» (تارنمای «ایران وایر»، ۲۳فروردین ۱۳۹۸).
زیباکلام شیفتگی اش را بارها نسبت به قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران نشان داده بود. یک نمونه اش را در زیر می خوانید: «... دلیل این که ایشان [قاسم سلیمانی] تبدیل به شخصیت قابل قبول و مورد احترام در میان جناحها و جریانهای سیاسی شده اند را باید عمل به فرمایشات امام راحل دانست. امام در ۲۴ اسفند۱۳۶۰، یعنی در شرایطی که ... هنوز جنایتهای منافقین در اوج بود...با صراحت می فرمایند: "ورود سیاست در ارتش، شکست ارتش است"، سردار قاسم سلیمانی نماد فردی است که با اخلاص و تمام توان طی سالهای متمادی از دخالت در مسائل سیاسی خودداری کردند... البته این تنها دلیل برای مورد اعتماد بودن ایشان در میان جریانها و احزاب نیست...قطعاً قاسم سلیمانی یک قهرمان جنگی و یک وطن پرست واقعی است که سالها بعد بسیاری او را درست خواهند شناخت... این مرز و بوم به امثال این مرد نیاز دارد... قاسم سلیمانی نماد خضوع، فروتنی و انسانیّت است که سبب قوّت قلب برای دیگران است» («ایسنا»، ۳۱شهریور ۱۳۹۲).