هر یورو نیز ۲۹هزار و هفتصد و چهل تومان به فروش رسید.
رویترز با عنوان ریال ایران به پایین ترین نرخ در برابر دلار رسید نوشت: ریال ایران در سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۴۸ درصد از ارزش خود را از دست داده که بیش از نیمی از آن در یک ماه گذشته بوده است. افت قیمت نفت و رکود اقتصاد جهانی، بحران اقتصادی رژیم ایران را عمیق تر کرده و این درحالیست که ایران بالاترین میزان تلفات کرونا در خاورمیانه را دارد.
رسالت آخوندی۲۹تیر به نقل از سید کمال سید علی، معاون اسبق بانک مرکزی نوشت: “دلیل اصلی کاهش ارزش پول ملی کسری بودجه و نحوه تأمین کسری بودجه است»
این درحالیست که همواره حدود ۷۰درصد از کل بودجه رژیم متعلق به شرکتها و مؤسسات حکومتی است که به هیچ کس حساب پس نمی دهند. در مورد بودجه امسال کیهان آخوندی روز ۱۱ خرداد ۹۸ نوشته بود: «بودجه سال ۹۸ یک تریلیون و ۷۰۳ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ۴۰۷ هزار میلیارد تومان آن بودجه عمومی بوده و یک تریلیون و ۲۷۴ هزار میلیارد تومان آن بودجه شرکتهای دولتی، موسسات انتفاعی است(و)خبری از جزئیات بودجه این شرکتها نیست. به عبارت دیگر، سرنوشت حدود ۷۰ درصد حجم بودجه همواره تحتالشعاع بودجه عمومی قرار گرفته و ریز عملکرد آن مشخص نمیشود...»
خبرگزاری مهر آخوندی نیز در ۲۷ اسفند ۹۸، نوشت “بودجه شرکتهای دولتی در سال ۹۹، ۱۶ درصد نسبت به قانون بودجه سال ۹۸ رشد داشته است» یعنی بیش از ۷۰درصد کل بودجه را شرکتهای خامنهای و سران رژیم به یغما میبرند و با کم کردن ارزش ریال در مقابل دلار، کسری بودجه را از سفرة خالی مردم به یغما میبرند.