تازه ترین نمونه ابراز وحشت از ابعاد این قیام مردمی، از زبان معاون اسبق مجلس رژیم از باند خامنه ای به بیرون ساطع شده است.
باهنر در این رابطه (سایت حکومتی انتخاب ۵ آبان ۱۳۹۹) اعتراف کرده: «مطالبات مردم تبدیل به بشکهای باروت شده بود که نیاز به یک چاشنی داشت».
ترجمان این جملت به معنای عمق قیام آبان درشهرهای کشور بود که با جرقه ای بنام «گرانی بنزین» آغاز، اما تنها طی چند ساعت به رادیکالیزیم بی مانندی علیه کلیت نظام آخوندی تبدیل شد.
همچنین باید به ابعاد شقاوت و بی رحمی سپاه پاسداران و بسیج سرکوبگر علیه معترضین اشاره نمود.
دراین رابطه رژیم آخوندی بسیاری از دستگیرشدگان را شبانه سربه نیست کرد و سپس جسد آنان را یا در کنار رودخانه ها و جاده ها انداخته و یا بطور مخفیانه به خاک سپرده است.
بنابرداده های سازمان مجاهدین، دیکتاتوری خامنه ای تنها «در استان تهران حداقل ۴۰۰، در کرمانشاه حداقل ۳۲۰، در فارس حداقل ۲۷۰، در خوزستان حداقل ۲۴۰، در اصفهان حداقل ۱۲۰ و در البرز (کرج) حداقل ۱۰۰ تن » را به شهادت رسانده است.
شبکه های اجتماعی نیز مملو از ویدئو و یا تصاویر شهدا بویژه کودکان، نوجوانان و جوانان می باشند که اغلب بطور مستقیم هدف گلوله بر سر و صورت قرار گرفته اند. در آن دوران پاسدار تقوی، سخنگوی کمیسیون امنیت و سیاست خارجی در مجلس حکومتی نیز از دستگیری حداقل «هفت هزار نفر» خبرداده بود.
سازمان عفو بین الملل نیز در اسفند گذشته طی گزارشی از ابعاد «کودک کشی» در ایران پرده برداشت.
بنابراین رژیم آخوندی حداقل «۲۳ کودک» را طی تظاهرات های خیابانی با شلیک گلوله به سر، بدن، جمجمعه، قلب و مغز، به قتل رسانده است.
در بخشی از این گزارش تاکید شده است: «در ماه های اخیر، تصویری مخوف از به کارگیری نیروی مرگبار توسط مأموران امنیتی برای درهم کوبیدن اعتراضات سراسری سال گذشته ایران به دست آمده است. خانواده های کودکانی که در اعتراضات کشته شده اند با رفتاری بی رحمانه روبرو هستند تا سکوت کنند. مقامهای حکومتی تلاش می کنند از روشن شدن حقیقت این قتلها جلوگیری کنند. این بیانگر یک پنهان کاری دولتی است».
همچنین نایب رئیس پیشین مجلس که به یقین در آن دوران از طریق «بولتن های محرمانه» از وضعیت در شهرهای کشور مطلع می گردیده ، در ادامه به بستر جوشان جامعه برای قیام و ایستادن در مقابل ظلم و ستم اذعان کرده و می افزاید: «.در قبل و بعد از آبانماه برخی از گرانیها، ناکارآمدیها و مطالبات ناشنیده مردم روی هم جمع شد، متاسفانه دولت نیز برای اتفاقی [افزایش قیمت بنزین]که میبایست انجام میشد رفتارهای مناسب و خردمندانه نداشت چرا که هر تصمیمی که حاکمیت بگیرد یکسری کارهای پیشینی، پسینی و همچنین حین اقدام نیاز دارد».