به یقین الگوی وی برای رفتن به پای میز مذاکره همان نمونه «کره شمالی» است، زیرا دستان حکومت بقدری خالی است که اگر امروز مذاکراتی صورت بگیرد، وی نه تنها بازنده اصلی آن خواهد بود، بلکه فراتر از آن «هست نیست» رژیم اش را در این قمار اتمی به باد خواهد داد.
تازهترین دادههای دوایر بینالمللی اکنون سخن از آن دارند که خامنهای شیاد در حداقل «دو سایت اتمی» دست به آزمایشات اتمی زده است.
در گزارش روزنامه وال استریت ژورنال (۱۷ بهمن ۱۳۹۹ / سایت مجاهدین خلق) و بهنقل از آژانس انرژی اتمی که بتازگی از این دوسایت مخفی دیدن کرده، از جمله تأکید شده: «در نمونههای جمعآوری شده توسط بازرسان آژانس از آن دو محل، آثار مواد رادیواکتیو وجود دارد که میتواند نشانه کار بر روی سلاح هستهیی باشد»
این گزارش در ادامه میافزاید: «رژیم ایران سال گذشته دسترسی آژانس به دو سایت مشکوک را به مدت هفت ماه مسدود کرده بود، که منجر به صدور نخستین قطعنامه شورای حکام در محکومیت رژیم پس از توافق هستهیی ۲۰۱۵ شد».
به یقین انتشار گوشهیی از این گزارش «محرمانه» که معلوم نیست چرا تا به امروز بیرونی نشده است، به بحران اتمی با رژیم آخوندی ضریب خواهد زد، زیرا پازل جمعآوری شده طی ماههای اخیر از سوی دوایر و کارشناسان غربی دیگر شک و شبههای بر نیات واقعی رژیم آخوندی برای ساخت بمب اتم باقی نمیگذارند.
همچنین نقض مکرر توافق اتمی که در آخرین مرحله به افزایش غنیسازی ۲۰درصدی با راهاندازی آبشار سانتریفوژهای مدل آی آر ۲ ام و یا تهدید به اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی انجامیده، گویای این واقعیت است که خامنهای به ساخت سلاح اتمی نزدیکتر شده است.
در این رابطه پیشتر وزیر خارجه آمریکا از مدت زمان «چند هفتهیی» سخن به میان آورده بود، اما در ورای این مواضع باید به اطلاعات غلط و عامدانه از سوی رژیم آخوندی برای ایجاد هراس و ضریب زدن به گرفتن هر گونه امتیازی از طرفهای مقابل نیز اشاره نمود.
براین اساس خامنهای که اکنون در تمامی زمینهها چنتهٔ خالی دارد، عامدانه به دادن انواع و اقسام آدرس های غلط و مبالغه آمیز دست میزند تا بدین سان دستاویزی برای طرفهای مقابل و کشاندن آنان به کوتاهآمدن و راهاندازی مجدد سیاست شکستخورده مماشات فراهم نماید.
هدف نهایی وی همان برجام با شکل و محتوی سال۲۰۱۵ میباشد، امری که اکنون با توجه به تحولات شتابان در صحنه بینالمللی و منطقهیی به یقین امکانپذیر نیست.
بدین سان حداقل دو موضوع دیگر منند موشکی و سیاستهای مخرب منطقهیی رژیم اکنون بر سر میز هر گونه مذاکرهای قرار گرفته است. فشار کشورهای منطقهیی و حتی شرکا در آسیای شرقی برای ورود به روند مذاکرات آتی و مجموعه علائم و نشانهها از سوی دولت فرانسه و آلمان در اتحادیه اروپا در این راستا، به یقین با آمال و آرزوهای خامنهای سازگار نیستند.
در این راستا شکلگیری یک اجماع جهانی که اکنون در صدر سیاستهای کاخسفید میباشد، به معضلی بزرگ برای خامنهای تبدیل شده است.