سفر وزیر خارجه رژیم آخوندها به عراق، با موجی از ابراز مخالفت و محکومیت دراین کشور روبه رو شد

دکتر سلام الزوبعی، دبیر کل جنبش فرزندان بین النهرین و معاون پیشین نخست وزیر عراق،  اعلام کرد: دیدار متکی از عراق نقض آشکار حاکمیت عراق و دلیلی بر ضعف دولت و چشمپوشی بر تجاوزات رژیم ایران است. دکتر سلام الزوبعی گفت: رژیم ایران میخواهد با فشار آوردن بر عراق، امتیازاتی را در زمینه بهرهبرداری از نفت بدست بیاورد. ما این دیدار را محکوم می کنیم و از رژیم ایران می خواهیم قبل از رسیدن به هرگونه راه حل دیپلوماتیک، فورا از خاک عراق خارج شود و در امور داخلی عراق دخالت ننماید.

 شیخ خلف العلیان رئیس  شورای گفتگوی ملی  و شیخ خالد بَرَعْ رئیس تجمع ملی مردم عراق طی بیانیه مشترکی سفر وزیر خارجه دیکتاتوری آخوندی به عراق را محکوم کردند.در این بیانیه آمده است:  ما ازسوی فراکسیونهای پارلمانی تأکید میکنیم  حاکمیت عراق و اراضی و میدانهای نفتی آن باید مورد احترام قرار گیرد و کوتاه آمدن از حقوق عراق مجاز نیست . بر دولت عراق است که به این پرونده با دید حراست از حاکمیت و منع دخالتهای رژیم ایران نگاه کند و این تجاوزات را با صدایی بلند در سطح بین المللی محکوم  کند. هر گونه راه حل دیپلوماتیک تنها بعد از عقب  نشینی نیروهای رژیم ایران از اراضی عراق و احترام به حاکمیت آن برای مردم عراق قابل قبول است و نه قبل از آن .

سفر متکی، وزیر خارجه رژیم آخوندها به عراق، با موجی از ابراز مخالفت و محکومیت دراین کشور روبه روشد.
الزمان(17دی88) زیرعنوان "بسیج جهانی برای پایان دخالتهای رژیم ایران درامور داخلی عراق"، دراین باره نوشت: شخصیتهای پارلمانی و فعالین مردمی وعشایری، دیدار منوچهر متکی، وزیر خارجه رژیم ایران از عراق را قبل از عقب نشینی از فکه و پایان یافتن تجاوزات به عراق، محکوم کردند.
حیدر الملا، سخنگوی جنبش ملی عراق در بیانیه ای اعلام کرد عقب نشینی از اراضی عراق و پایان اشغال فکه پیششرط هرگونه راهحل دیپلوماتیک است.
میناس ابراهیم الیوسفی، دبیرکل حزب دموکرات مسیحی گفت: هرگونه گفتگو با وزیر خارجه رژیم ایران قبل از اینکه این رژیم از اراضی عراق عقب نشینی کند مجاز نیست.
حوم علیوی، شیخ عام عشیره نداء فیصل گفت: ما هیچگونه گفتگوئی را با رژیمی که به سرزمین ما تجاوز کرده است نمیپذیریم.
الزمان نوشت: طارق الهاشمی، نایب رئیسجمهور عراق، تجاوز رژیم ایران به چاه شماره چهار میدان نفتی فکه را محکوم کرد و گفت طرفهائی در دولت عراق مسئول عدم اختصاص مبالغ لازم برای تثبیت میلههای مرزی بین عراق و ایران هستند.
مرکز عراقی حقوق بشر نیز  آغاز  یک بسیج جهانی برای پایان تجاوزات ودخالتهای رژیم ایران درعراق را شروع کرد و در نامهیی به دبیرکل ملل متحد، خواستار آن شد که شورای امنیت و مجمع عمومی ملل متحدطبق وظایف خود به تجاوزها و دخالتهای رژیم ایران در عراق، پایان دهند.
الزمان درادامه افزود: از سوی دیگر یک گشتی رژیم ایران دو قایق عراقی را درآبهای منطقه ای وابسته به استان بصره توقیف کرد. این تجاوز باعث مجروح شدن یک صیاد عراقی شد.

آسوشیتد پرس(17دی88) در گزارشی از سفر متکی، به عراق، نوشت: این دیدار در حالی صورت گرفت که هر دو دولت تحت فشار فزایندهیی، هم در کشورشان و هم از خارج قرار دارند. رژیم ایران درگیر با اعتراضاتی است که بعد از انتخابات تابستان گذشته شروع شد و از جانب جامعه بینالمللی بخاطر برنامه اتمی خود  به شدت مورد انتقاد است.
دولت عراق نیز باید ثابت کند فساد فراوانی را که مردم عراق و متحدین بینالمللی این کشور را نا امید کرده، تحت کنترل در آورده و می تواند ثبات و امنیت کشور را قبل از انتخابات 7 مارس تضمین کند.
آسوشیتد پرس افزود: دیدار متکی از عراق، به تردیدهای سیاستمداران عراقی نسبت به اینکه رژیم ایران تلاش میکند در انتخابات تأثیر بگذارد، دامن زد. رژیم ایران پنهان نکرده که مایل است نوری مالکی بعد از انتخابات، حزبش را با حزب شیعی [طرفدار رژیم ایران] متحد کند.