آخرین نتایج از برگزاری انتخابات پارلمانی در لبنان سخن از شکست گروههای دستنشانده ولیفقیه در این کشور را دارند.
براین اساس حزبالشیطان که رویای به دست گرفتن قدرت کامل سیاسی و نظامی را در سر می پروراند، طی این دور از انتخابات که تحت نظر سازمان ملل و اتحادیه اروپا برگزار گردید، تن به شکست خفت باری داد.
بر اساس آخرین شمارش آراء، حزبالشیطان و همپیمان آن توانستهاند تنها «۶۲ کرسی» از مجموع «۱۲۸» کرسی را ازآن خود نمایند و بدین سان اکثریت پارلمان این کشور را از دست دادهاند.
دراین رابطه بسیاری از ناظران این تحول مهم را با جملاتی مانند: «شوک انتخاباتی لبنان» و یا «شکست غافلگیرانه حزبالشیطان» ارزیابی کردهاند، امری که سخن از ادامه ناکامیهای زنجیرهای برای دیکتاتوری ولیفقیه در منطقه بحرانی خاورمیانه، پس از عراق و یمن را رقمزده است.
سخن از دومین شکست رژیم آخوندی طی کمتر از یک سال گذشته در بخشهای مهمی در خاورمیانه از فردای انتخابات در عراق هست.
بدینسان مشخص میشود، در هرکجای این جهان خاکی که رأی مردم و صندوق آراء تحت نظارتهای بینالمللی در کار باشد، بهیقین بازنده اصلی آن خامنهای و گروههای دستنشانده آن خواهند بود.
روزنامه الشرق الاوسط در این رابطه و با اشاره به عمق تنفر مردم لبنان از حزب الشیطان مینویسد: «حزبالله لبنان وابسته به رژیم ایران نتوانست متحدان خود را از خارج از گروههای شیعه به پارلمان برساند و همچنین نتوانست در عرصه سنیها و دروزیها به پیشرفتهایی دست یابد». (سایت مجاهدین خلق ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱)
در رابطه با شکست سنگین برای این گروه دست نشانده رژیم آخوندی، سفیر سابق آخوندی در لبنان طی مصاحبهای، عاجزانه میگوید: «یک پدیدهای که در این انتخابات اتفاق افتاد، حضور پررنگ مستقلین بود. همیشه در لبنان طوایف و احزاب کاندیدا معرفی کرده و مردم به آنها رأی میدادند. اما اینبار مردم از برخی از طوایف و احزاب عصبانی بودند و به افراد مستقل رأی دادند که شگفتی آفرین بود». (سایت حکومتی خبرآنلاین ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱)
ترجمان این جملات به معنای عمق انزجار افکار عمومی لبنان از جریانات دست نشانده بویژه حزب الشیطان میباشد. اعمال مخرب این گروه تروریستی، با بمب گذاری، موشک پرانی، ترور، قاچاق مواد مخدر و اعمال خلاف و فراقانونی که صرفاً بعنوان ابزاری از سوی دیکتاتوری ولی فقیه در این کشور و منطقه مدیترانه عمل میکند، اکنون سررسید خود را از جامعه لبنان دریافت کرده است.
دراین راستا نیز باید تاکید نمود که سیاست راهبردی رژیم از فردای شکست در جنگ ضد میهنی ایران و عراق برای منطقه و بخشهایی از قاره آفریقا، همان دکترین راه اندازی «نیروهای نیابتی» با هدف کشور گشایی و نفوذ به خاک همسایگان با هدف ایجاد حکومتهای دست نشانده میباشد.
نمونههایی مانند عراق، سوریه، لبنان، یمن تماماً ادلهای براین این سیاست راهبردی میباشند که خامنهای با راه اندازی نیروی تروریستی قدس و بضرب دلارهای نفتی و ضعف جامعه بین الملل، بویژه وجود سیاست مخرب مماشات، آن را سازماندهی و راه اندازی کرده است.
یک ابزار مهم برای رژیم آخوندی نیز همان حزب الشیطان در لبنان است که رژیم آخوندی تلاش دارد تا از طریق این گروه دست نشانده به آبهای گرم مدیترانه دست یابد.
دیگر مقالات «گزیده ها» را در اینجا بخوانید