موج بریدگی و ریزش در نیروهای وابسته به رژیم

جناح مغلوب رژیم در سایتهای خود خبر داد: طرحی در سپاه پاسداران در حال اجراست که بر اساس آن بسیاری از نیروهای قدیمی این تشکیلات نظامی بازنشسته یا باز خرید می شوند و جای خود را به افراد تازه که از فیلتر های خاصی رد شده اند، می دهند.
یک منبع آگاه در سپاه پاسداران گفت دراین طرح نیروهای قدیمی سپاه را به اجبار بازنشسته می کنند.
این منبع که فرمانده سابق سپاه می باشد افزود: "مدتی است به نیروهای قدیمی سپاه ترفیع درجه داده نمی شود حتی اگر توانسته باشند در مدارج مختلف تحصیلی موفق گردد. بر این اساس حقوق این افراد نیز ثابت مانده و افزایشی نداشته است. اما اگر این افراد که اکثریت آنها جز بچه های جبهه و جنگ هستند حاضر به پذیرش بازنشستگی باشند حقوق شان دو برابر خواهد شد. "

موج بریدگی و ریزش نیروهای وابسته به رژیم هر روز بر وحشت و هراس باندهای رژیم می افزاید.
سایت آینده(26مهر88)، طی مقاله یی با عنوان «نامعادله نگران‌کننده ریزشها و رویشهای تازه» عجز و وحشت رژیم از این پدیده غیرقابل جبران را به نمایش گذاشته است.
در این مقاله آمده است: «امروزه بسیاری از آنان از هر دو جریان، بریده و در وادی حیرت قدم گذاشته‌اند… وقتی کسانی ریزش کنند که اهل دنیا و قدرت طلبی هستند، نگرانی ندارد، نگرانی وقتی است که کسانی ریزش می کنند که سالهاست خود و خانواده شان برای انقلاب فداکاری کرده‌اند…»
نویسنده مقاله ضمن یادآوری هشدارهای چند ساله ولی فقیه رژیم درمورد ریزشها، از این که هیچ جایگزینی برای این ریزشها وجود ندارد اظهار وحشت و عجز کرده و نوشته است:
«رهبری انقلاب سالهاست که از ریزش از انقلاب سخن می گویند و ضمن نگرانی به حق از آن و طبیعی دانستن بخشی از آن، از رویش چهره‌های جدید سخن می گویند. اکنون فارغ از معیار حق و باطل بودن ریزشها و رویشها، پرسش ما این است که معادله ریزش و رویش در شرایط فعلی چگونه است؟ به لحاظ کمی، اگر ریزش زیادتر شد و رویشی در کار نبود، چه باید کرد؟ اگر نیروهای کیفی ما ریزش کردند و نتوانستیم در مصاحبه ها و گفتگوها، حتی در عالیترین سطوح آنان را راضی کنیم، چگونه می توانیم این خسارت را جبران کنیم؟

حسین شریعتمداری، نماینده ولی فقیه ارتجاع در روزنامه کیهان دروغگویی پاسدار احمدی نژاد در مورد مذاکره دبیر شورای عالی امنیت ملی رژیم با معاون وزیر خارجه آمریکا را مورد حمله قرار دارد و هر نوع تصمیم گیری در زمینه مذاکره با آمریکا را تنها برعهده ولی فقیه دانست.
شریعتمداری در سرمقاله روز یکشنبه کیهان (26مهر88) نوشت: احمدی نژاد در پاسخ به خبرنگاری که از ایشان درباره ملاقات دکتر جلیلی و برنز در حاشیه اجلاس ژنو سؤال کرده بود، گفت: ”نماینده آمریکا خواسته که مذاکره ای بشود. آقای جلیلی هم استقبال کرد و اتفاقاً مذاکراتشان هم مذاکرات خوبی بوده است“! این در حالی است که دکتر جلیلی- مطابق خبر پیش گفته- به درخواست با واسطه و سپس بی واسطه ویلیام برنز برای گفتگو- به مفهوم رایج و نه به عنوان مذاکره با تعریف سیاسی آن- پاسخ منفی داده و نهایتاً دیدار و گفتگوی مورد اشاره با صحنه سازی و طرح قبلی به ایشان تحمیل شده بود بنابراین نه استقبالی در میان بوده و نه مذاکره ای که نتیجه آن نیز ”خوب“! ارزیابی شود. مضافاً آن که احمدی نژاد می داند مذاکره با آمریکا، ازجمله سیاستهای کلان نظام است و مطابق بند یک از اصل 110 قانون اساسی، تصمیم درباره آن برعهده رهبر معظم انقلاب است»