پایگاه اطلاع رسانی دبکا فایل درباره تاسیسات مخفی غنی سازی رژیم درقم که تحت بازرسی ملل متحد قرار گرفته است، نوشت: در دسامبر 2005 شورای ملی مقاومت ایران طی یک کنفرانس خبری جزئیات این تاسیسات را افشا نمود.
دبکافایل در تحلیل خود درمورد پرونده اتمی رژیم ایران می نویسد: برخی منابع در واشنگتن وجود مجتمع غنی سازی قم را به این معنا میگیرند که رژیم ایران تأسیسات متعدد مخفی دیگری هم دارد که لزوماً برای غنیسازی بکار نمی روند بلکه به تهیه کلاهکهای جنگی و بمبهای اتمی مشغول هستند.
مرکز اطلاع رسانی دبکا فایل می نویسد: چیز زیادی از سیاست تعامل اوباما در مورد برنامه اتمی رژیم ایران باقی نمانده است. یک روز بعد از آنکه قدرتهای بزرگ پیشنویس البرادعی را برای غنی سازی اورانیوم در خارج ستودند، علی لاریجانی این طرح را مردود دانست و به دنبال آن اوباما تماسهای عاجلی را با روسای جمهور روسیه و فرانسه در مورد این بحران گرفت.
این مقاله می افزاید: حتی بازدیدهای دیدبان مللمتحد هم ممکن است به جایی نرسد. البته بستگی به این دارد که بازرسان چه میزان اجازه دسترسی به تاسیسات قم را داشته باشند و همچنین چه میزان، شواهد افشاگرانه، طی دو هفته بعد از اینکه تهران اجازه این بازرسی را داد، از محل خارج شده باشد.
دبکا فایل سپس با اشاره به اینکه تاسیسات قم برای سرویسهای اطلاعاتی شناخته شده بود می نویسد:
یک گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا در 2007 اعلام کرد ایران برنامه اتمی نظامی خود را در سال 2003 متوقف کرده است!
دبکا فایل سپس نتیجه گیری می کند که اطلاعات دبکافایل و منابع واشنگتن باور دارند که موضوع این گزارش، توسط آژانسهای مخفی آمریکا در آن زمان، جعل شده است
دبکا فایل سپس در مورد نتیجه گیری از بازدید بازرسان آژانس اتمی از قم می نویسد که ممکن است آنها به چهار محور کلیدی زیر برسند:
- برنامه اتمی ایران نظامی است
- این مجتمع مخفی برای تولید دو الی 3 بمب در سال طراحی شده است.
- گزارش ان. اس. آی I NS ـ سرویسهای اطلاعات ملی آمریکا ـ در 2007 جعل محض بوده است.
- پیچیدهترین سؤالی که بازرسان دیدبان اتمی باید دنبال جوابش باشند این است که سرمنشأ هگزافلوراید اورانیوم(UF6 ) کجا بوده که به سایت قم برای غنیسازی بیشتر منتقل شده است. به همین دلیل است که یک سایت یا تأسیسات بیشتر غنیسازی باید در ایران وجود داشته باشد که هنوز برای اطلاعات غرب ناشناخته باقی مانده است.
حشمتالله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع گفت: نگرانی من از پیشنویس موافقتنامة تامین سوخت راکتور تهران مبنی بر توافق برای غنی سازی این است که این طرح به روشی دیگر به تعلیق برنامه هستهیی ایران منجر شود.
وی که اظهاراتش در سایت مجلس رژیم منعکس شده افزود: ”کشورهای غربی تلاش دارند براساس این توافقنامه سوخت اورانیوم 5/3 درصدی را از ایران بگیرند و اتفاقی که عملاً رخ میدهد، این است که ما دیگر اورانیومی نداریم که چرخه سوخت هستهای خود را با آن بگردانیم و این به معنای تعلیق فعالیت هستهای ایران است. پیشنهاد این توافقنامه حتی برگشت به سال 1990 نیز نیست چون ما امروز دارای اورانیوم غنیشده در داخل کشور هستیم و این حق مسلم ماست که اگر به ما سوخت هستهای ندهند ما همین اورانیوم داخل کشور را تا میزان 20 درصد غنی کنیم تا فعالیتهای هستهایمان تعلیق نشود. ”
روزنامة حکومتی جمهوری(2آذر88) در سرمقالة خود باعنوان”چرخش هسته ای هرگز!” نوشت: این روزها در عرصه مذاکرات هسته یی با گروه پنج به علاوه یک و در صحنه دیپلماسی هسته یی شاهد حوادث و رویدادهای قابل تاملی هستیم که اگر اندکی غفلت و بی توجهی روی دهد حاصل سالها زحمات مدیران کشور و تلاش دانشمندان بر باد خواهد رفت. بنابر این با توجه به شواهد و قرائن موجود ما نباید در کوران مذاکرات، حاضر به تقدیم حاصل تلاش و مقاومت دانشمندان ایرانی به غربی ها شویم. هیات مذاکره کننده کشورمان باید توجه داشته باشد که ما در موضوع هسته یی هرگز بنا نداریم زیر بار زور و فشار غنی سازی را بین زمین و آسمان معلق کنیم و به چرخه فناوری هسته یی خود پایان دهیم.
بهترین راه برای مهار جاهطلبیهای ایران برعهده خود ایرانیهاست که حکومت فعلی را سرنگون سازند.
این، عنوان مطلبی است در واشنگتن تایمز دوم آبان این روزنامه، که درباره مانورهای رژیم آخوندی و رد طرح آژانس ملل متحد توسط این رژیم می نویسد: ما با رژیمی مواجه هستیم که حاضر است میلیونها نفر از مردم را برای رسیدن به اهداف خود به کشتن بدهد.
واشینگتن تایمز، با اشاره به سیاست صدورتروریسم و بنیادگرایی توسط رژیم آخوندی، می افزاید: «پاسخ به تلاشهای رژیم ایران جهت تسلط بر خاورمیانه، یک حمله پیشگیرانه توسط آمریکا، اسراییل یا هر کس دیگر نیست. بهترین راه برای مهار جاهطلبیهای رژیم ایران بر عهده خود ایرانیان است که حکومت فعلی ایران را سرنگون سازند».