مجتبی قطبی: واقعیت ورود به مرحله سرنگونی و تقلاهای بیهوده لابیستهای رژیم اخوندها

با ورود به مرحله سرنگونی و تقویت چشم انداز یک تغییر دموکراتیک در ایران اکنون حامیان و لابیستهای ریز و درشت رژیم اخوندها نیز به تقلا افتاده تا شاید مرگ اجتناب ناپذیر این رژیم را برای چند صباحی هم که شده به عقب اندازند.

انها امروزه بر سر هر کوچه و بازار بر علیه سیاست تشدید تحریمها و فشار اقتصادی- سیاسی علیه رژیم  فریاد بر اورده که نکنید! که اخوندها  عصبانی خواهند  شد و انگاه، واویلا، باید منتظر عواقب خطرناک ان باشید. و البته که این اه و فغانها از طرف رسانه های رزیم هم حلوا حلوا میشود.
اخیرا لایحه ای از سوی هر دو حزب اصلی امریکا به کنگره ارائه شده، که خواستار افزایش تحریم‌های بیشتر علیه رژیم و نامگذاری سپاه پاسداران به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی است.
ارائه این لایحه سبب شده تا خواب را، هم از چشمان اخوندهای حاکام بر کشورمان و هم از چشمان  امداد رسان های غبیبی-علنی شان در غرب برباید.
در همین رابطه روزنامه نیورک تایمز ، شنبه 19 اسفند 91، تصمیمات اخیر کنگره را مانعی بر سر راه پیشرفت مذاکرات با ایران دانسته و نوشته است که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور باید بتواند کنگره را در مسیر مذاکرات با خود همراه کند.
این مقاله در ادامه مینویسد: « اگر قرار است امیدی برای یافتن راهکاری مسالمت‌آمیز برای مناقشه هسته‌ای ایران به دست آید، «باراک اوباما» باید حمایت کنگره از مذاکرات را به دست آورد. اما در آمریکا مذاکره و امتیاز‌دهی از سوی بسیاری از نمایندگان کنگره که تأکید دارند که هرگونه توافقی با ایران غیرقابل قبول است، رد شده و همین امر است که احتمال حمله نظامی اسرائیل و آمریکا را افزایش می‌دهد».
قبل از این لابیست های رژیم از جمله "گری سیک"  چنین هشدارهائی را داده بودند.
گری سیک در یادداشتی با  عنوان «تحریمهای جدید مانع پیشرفت مذاکرات خواهد شد»  با اشاره به طرحی که روز جهارشنبه گذشته، 14 اسفند 91، از سوی دو حزب به گنگره امریکا برای افزایش تحریمها علیه ایران ارائه شد، مینویسد:
«هر زمان که آمریکا محدودیت‌های قهری جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کند، تهران برنامه هسته‌ایش را با سرعت بیشتری پیش می‌برد. دور جدید تحریم‌ها در این زمان که به نظر می‌رسد گفت‌وگوهای جدی برای اولین بار در طور هشت ماه گذشته در جریان است، پیشرفت محدودی را که حاصل شده، از بین می‌برد.» فارس نیوز 20 اسفند 91
"گری سیک" همچنین  هشدار داده که در اثر این فشارها، ایران اعلامیه لازم برای خروج از «معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای(NPT) » را صادر خواهد کرد و به بازرسی های آژانس پایان خواهد داد. مقامات ایرانی... تمام ذخایر اورانیوم غنی شده را از نظارت آژانس خارج نموده و تمام دوربین های نظارتی نیز برچیده می شوند».
گری سیک همچنین  از نتایج جانبی سیاست فشار به ایران بر روی اقتصاد جهانی نیز ابراز نگرانی کرده و مینویسد: در صورت افزاییش تحریمها قیمت نفت همچون مالیاتی گزاف خواهد بود بر اقتصاد جهانی، آن هم درست زمانی که نشانه های خروج از رکود بزرگ را بروز می دهد... و همه کشورها با چالش های مهمی مواجه خواهند شد که مانند موجی، از حمل و نقل و هزینه های تولید به تمام جنبه های صنایعشان خواهد رسید. چیزی که وی آن را «سلاح کشتار جمعی واقعی ایران» می خواند.
اما وی اشاره ای به نزدیک به یک ربع قرن سیاست شکست خورده مماشات غرب و تمام امتیازهائی که این کشورها در قالب انواع و اقسام بسته های مشوق که به ایران پیشنهاد شده نمکیند، وطبیعتا وارد بحث عدم پذیرش این سخاوتمندیها غرب از سوی رژیم ایران هم نمیشود.
یکی دیگر از دیگر لابی-مزدورهای رژیم هم جمال عبدی مدیر سیاسی  به اصطلاح"شورای ملی ایرانی-آمریکایی" (ناپاک) و از همکاران مزدور تریتا پارسی درپادویی برای دیکتاتوری مذهبی تروریستی حاکم بر ایران و دفاع از موجودیت و منافع این رژیم ضدبشری در امریکا است پس از خروج سازمان مجاهدین خلق از لیست، مدعی شده بود که: برنده اصلی خروج این سازمان از لیست تروریستی جمهوری اسلامی است و افزوده بود «این تصمیم، راه کنگره آمریکا را برای کمک‌های مالی به مجاهدین خلق باز می‌کند تا این گروه بتواند حملات تروریستی در ایران انجام دهد»... و ثابت می‌کند آمریکا در حال دوستی با یک" گروه تروریستی منفور" است.
جمال عبدی، با نشخوار استدلالات و توجیهات مسخره گریسیک میگوید: «اگر آمریکا این طرح را تصویب کند، این پیام را به ایرانیها خواهد فرستاد که آنچه در مذاکرات آلمانی گذشت اهمیتی ندارد، آمریکا قصد توافق را نداشته و درباره حل صلح‌آمیزمسئله هسته‌ای ایران جدی نیست. اگر تهران چنین اقدام تحریک‌آمیزی را در بحبوحه مذاکرات انجام می‌داد، همین سناتورها و سازمان‌هایی که از این طرح حمایت می‌کنند، خواستار توقف مذاکرات می‌شدند.»
این درحالی است که خامنه ای قبلا گفته بود که مذاکرات مسئله ای را حل نخواهد کرد و در مورد دستاوردهای الماتی نیز گفت: «در این دیدار غربی ها کار مهمی انجام ندادند که از آن تعبیر به دادن امتیاز شود».
اینها نمونه ای از تقلاهای رژیم و دم ودنبالچه انهاست که نشانه دیگری از شرایط واقعی دوران سرنگونی آخوندهای حاکم است.
امروزه غرب نیز به تدریج خطر ماری را که خود در استین پرورده اند درک میکنند و این حقیفت ، هر روز بیشتر بارز میشود که جایگزینی این رژیم با یک حکومت دموکراتیک نه فقط خواسته مبرم مردم ایران ، بلکه همچنین  به نفع صلح جهانی  است
اری، رژیم پابگور خمینی و بازماندنگانش هیچ گریزی از سرنگونی به دست مردم و مقاومت ایران  ندارند وخود این چشم انداز و سرنوشت محتوم را به خوبی دریافته اند و جیغ های بنفش سردمداران و مزدوران رژیم از جمله همین لابیها هم انعکاس درک رژیم از همین واقیت است.
اوج گیری تضادهای داخلی، تاثیرات کمر شکن اقتصادی(که خامنه ای خود به روشنی به ان اعتراف کرد)، انزوای رژیم در جوامع بینالمللی و البته و صد البته وجود یک مقاومت سازمان یافته، و وحشت و استیصال رژیم در قبال آن که باز تابش تدارک انواع توطئه ها ، اعمال انواع فشارها و ارتکاب انواع جنایات علیه مجاهدان قهرمان در اشرف و لیبرتی مضافا بر پیشبرد رذیلانه ترین کارزار شیطان سازی  منجمله از طریق حامیان و لابیها و مزدورانش برای مقابله با این خطر و تهدید اصلی موجودیتش می باشد. حال آنکه هیچیک از این تشبثات روند محتوم سرنگونیش را متوقف نخواهد کرد همچنانکه سرنگونی اجتناب ناپذیر عمق استراتژیکش در منطقه (حکومت بشار اسد در سوریه) و در خطر افتادن حاکمان وابسته به رژیم در عراق همه و همه خبر از پایان دوران این رژیم ضد ایرانی و ضدبشری و پیروزی مردم و مقاومت و تحقق آزادی در ایران دارد.
نزدیک شدن چشم انداز این بهاران  در آستانه بهار طییعت به همه مبارزان راه ازادی مبارک باد.  
21اسفند 1391