رضا اولیا: در گرامیداشت سالروز شهادت حسین نقدی

ساعت ۱۱ صبح ۱۶ مارس ۱۹۹۳ بود که خبر ترور حسین نقدی را شنیدم. آن روز در خارج از رم بودم در آتلیه‌ام کار می‌کردم و صدها کیلومتر تا رم فاصله داشتم.

خبر را یکی‌ از دوستان ایتالیایی به من داد. نمی‌‌خواستم باور کنم. ساعت ۱ بعد از ظهر تلویزیون ایتالیا در اولین خبر ها خبر ترور و شهادت حسین را اعلام کرد.....
حسین نقدی در نزدیکی‌ محل کارش دفتر شورای ملی‌ مقاومت ایران ترور شد.
فردای آنروز به رم آمدم و به بیمارستان رفتم. در بیمارستان نتوانستم پیکر حسین را ببینم چون پیکر حسین در اختیار پزشکی‌ قانونی بود. به دفتر شورا رفتم، اطراف ساختمان شورا چندین ماشین پلیس بود و تعدادی از هواداران در محل انجمن ....بعد از ساعتی‌ که در راه برگشت به منزل بودم فقط به یک موضوع فکر می‌کردم به خیانت و به  جنایت رژیم آخوندها و به یاد کاظم رجوی و دیگر شخصیت‌های شورا بودم  .

به حسین فکر می‌کردم و خاطرات اولین برخورد با او در سالهای پیش که هنوز حسین سفیر رژیم بود ولی‌ در فکر جدایی از رژیم و پیوستن به صفوف شورای ملی‌ مقاومت در خارج از ایران بود.

ارتباط و آشنایی من با حسین توسط یکی‌ از دوستان قدیمی‌ انجام شد. حسین نقدی از من خواست که پیوستگی اش را به شورا به اطلاع مسئولین شورای ملی‌ مقاومت برسانم. طبق تمایل حسین تقاضای او را در همان روز به اطلاع مسئولین شورا در پاریس رساندم. مسئولین شورا از من خواستند که در مورد او اطلاعات دقیقی‌ در اختیارشان قرار دهم. به اطلاع آنها رساندم و یادآوری نمودم که دوست من او را به خوبی میشناسد و مورد تائید است.   بعد از چند روز حسین در یک مصاحبه مطبوعاتی رژیم را به شدت محکوم کرد و در پایان مصاحبه پیوستنش به شورای ملی‌ مقاومت را اعلام کرد.

نقدی بعد از مدتی‌ مسئول و نماینده شورای ملی‌ مقاومت در ایتالیا شد و توانست در مدت بسیار کوتاهی با عده‌ای از نمایندگان و شخصیت‌های سیاسی ایتالیا ارتباط برقرار کند و شخصیت‌های سیاسی ایتالیا را به حمایت از مقاومت ایران دعوت کند و آنها را علیه رژیم جنایت کار آخوندها بر انگیزد ..
او همراه با فعالیتهای سیاسی خود علاقه‌مند به فعالیتهای هنری نیز بود و اکثرا در نمایشگاه های هنری من که بازتابی از جریانات سیاسی ایران بود و بحث های سیاسی جنبی آن همراه با دوست عزیز منوچهر هزار خانی شرکت مینمودند.

حسین بعد از مدتی‌ در حقیقت صدای رسا و سفیری توانا جهت بازتاب گسترده خواسته‌های شورای ملی مقاومت ایران در ایتالیا بود.
در مدت زمانی‌ که اینجانب جهت حمایت و پشتیبانی‌ از یکی‌ از کارگران یک کشتی‌ ایرانی‌ که در شهر جنوا تقاضای پناهندگی سیاسی نموده بود، و کاپیتان مزدور کشتی‌ او را به اجبار به داخل کشتی برده و به ایران برگردانده بود، در سالن شهرداری شهر فینو رومانو اعتصاب غذا کرده بودم، حسین مرتباً در این جریان پیگیر بود و کمکهای موثری به انتشار خبر مزبور در رسانه‌های جمعی انجام میداد.

هر از گاهی با حسین دیدار  داشتم. در ماه های آخر زندگیش شدیدا نگران وضع امنیتی خود بود و بارها در این مورد نگرانی خود را به من ابراز میدشت و به پیشنهاد من وضعیت خود را به مقامات مسئول پلیس ایتالیا هم رسانده بود.

در تاریخ ۱۶ مارس ۱۹۹۳ حسین نقدی به علت فعالیتهای سیاسی و پیوستگی به شورای ملی‌ مقاومت مورد تهاجم تروریستهای رژیم آخوند‌های جنایتکار قرار گرفت و ناجوانمردانه مانند کاظم رجوی و دیگر شخصیتهای شورا که در مقابل رژیم تبهکار خمینی ایستادگی کرده بودند به شهادت رسید.

یاد حسین نقدی را گرامی‌ می‌داریم.